Полет Истанбул - Атина цени от 104,36 лв.

24/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Истанбул до Атина с полет

Пътуването от Истанбул до Атина от полет е 562,14 km и отнема 1 ч 29 мин. Има 13 връзки на ден, с първото заминаване на 01:40 ч. и последното на 22:40 ч.. Възможно е да пътувате от Истанбул до Атина от полет само за 104,36 лв. или за 916,14 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 104,36 лв..

Най-ниската цена104,36 лв.
Продължителност на пътуването1 ч 29 мин
Връзка на ден13
Най-ниската цена104,36 лв.
Най-висока цена916,14 лв.
Първо заминаване01:40 ч.
Последно заминаване22:40 ч.
Разстояние562,14 km
ЗаминаванеИстанбул
ПристиганеАтина
ПревозвачиTurkish Airlines, Pegasus Airlines

Полет Билети от Истанбул до Атина

Дата на заминаване
сряда, 24 юли 2024 г.

Пътуване от Истанбул до Атина с Virail

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от Истанбул до Атина? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Колко струват самолетните билети от Истанбул до Атина?

Най-евтините самолетни билети от Истанбул до Атина струват 104,36 лв.. Средно можете да очаквате да похарчите около 382,20 лв. за вашия самолетен билет. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако вашите дати за пътуване са гъвкави, може да успеете да намерите по-евтини самолетни билети, тъй като цените може да варират леко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Истанбул до Атина.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Истанбул до Атина. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.

Колко дълго е пътуването от Истанбул до Атина със самолет?

Средното време за пътуване е 1 ч 29 мин. Това показва колко време отнема преминаването на 562,14 km от Истанбул до Атина. Когато планирате пътуването си, не забравяйте, че са възможни забавяния. Някои непланирани събития могат да доведат до това, пътуването ви от Истанбул до Атина да отнеме повече от 1 ч 29 мин. Пътуването от Истанбул до Атина обхваща разстояние от 562,14 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 1 ч 29 мин. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 1 ч 25 мин. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от Истанбул до Атина по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

Кои са летищата по маршрута от Истанбул до Атина?

Има различни опции за избор, когато пътувате между Истанбул и Атина. Можете да започнете пътуването си в Истанбул на летища като Istanbul Airport (IST),Istanbul, Büyük Otogari. Те се свързват с летища, включително Athens - Any hotel,Athens Karolou,Siamos Tours Athens в Атина. Възможно е да няма пряка връзка между всички летища на двете места. Някои авиокомпании ще обслужват само избрани летища и може да се наложи да пътувате от едно летище до друго в същия град след пристигане, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от Истанбул до Атина.

Колко пъти на ден има тръгващи от Истанбул за Атина?

Ще можете да пътувате от Истанбул до Атина, като използвате компании като . В комбинация тези доставчици предлагат средно 13 пътувания всеки ден. Тази средна цифра може да не отразява непременно избраните от вас дати на пътуване. В определени дни от седмицата може да има повече или по-малко пътувания. В най-натоварените часове ще има до заминаващи за един ден. Можете да изберете да пътувате от Истанбул до Атина, използвайки както директни, така и непреки маршрути. Тези опции ще ви помогнат да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет, вашия времеви интервал и обстоятелствата на вашето пътуване. Средно има 13 директни връзки от Истанбул до Атина всеки ден. Непряките връзки добавят повече възможности, като ви осигуряват допълнителна гъвкавост при пътуване. Средно на ден ще намерите 0 пътувания с поне една смяна. Тези цифри могат да варират в определени периоди от годината и някои маршрути може да не се изпълняват всеки ден от седмицата. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Истанбул до Атина. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Истанбул до Атина

Евтини билети за полет от Истанбул до Атина
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Истанбул до Атина.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Истанбул до Атина, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Истанбул до Атина.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Истанбул до Атина

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Авиокомпаниите може да изискват по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 1,96 лв. до 773,29 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 100% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини самолетни билети от Истанбул до Атина

Най-евтините самолетни билети Истанбул - Атина могат да бъдат намерени само за 118,88 лв., ако имате късмет, или средно за 213,37 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 310,13 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Атина със самолет

Когато пътувате до Атина със самолет, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

Pegasus Airlines е нискотарифна авиокомпания, базирана в Турция. Основана е през 1990 г. и започва дейност през 2005 г. Авиокомпанията извършва полети до над 100 дестинации в 40 страни, предимно в Европа, Близкия изток и Азия. Pegasus Airlines има флот от над 80 самолета, състоящ се от Airbus A320s и Boeing 737s. Авиокомпанията предлага набор от услуги, включително онлайн чекиране, храна по време на полет и програма за лоялни клиенти. Pegasus Airlines е известна със своите достъпни цени и е спечелила няколко награди за обслужване на клиенти и оперативна ефективност.

Turkish Airlines е националният превозвач на Турция, със седалище в Истанбул. Тя изпълнява редовни полети до над 300 дестинации в Европа, Азия, Африка и Америка, което я прави една от най-големите авиокомпании в света по брой обслужвани дестинации. Turkish Airlines спечели многобройни награди за своите услуги, включително „Най-добра авиокомпания в Европа“ шест поредни години от 2011 до 2016 г. Авиокомпанията управлява модерен флот от над 350 самолета, включително Airbus A320s, A330s, A340s, A350s и Boeing 737s, 777s и 787s. Turkish Airlines е член на Star Alliance, най-големият алианс на авиокомпании в света.

Услуги на борда Turkish Airlines, Pegasus Airlines and Aegean Airlines от Истанбул до Атина
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Истанбул до Атина от plane.
съоръжения Turkish Airlines Pegasus Airlines Aegean Airlines
wifi WiFi check check check
luggage Багаж check check check
food_and_drink Храни и напитки check check check

Истанбул до Атина Емисии на CO2 от Полет

Ecology
Влак
39.35kg
Автобус
42.16kg
Полет
112.43kg
Кола
89.94kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет полет от Истанбул до Атина?
Билет полет от Истанбул до Атина е 382,20 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 104,36 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Истанбул до Атина?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Истанбул до Атина е 104,36 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Истанбул и Атина от полет?
Истанбул до Атина е 562,14 km.
Колко време трае полет между Истанбул и Атина?
Истанбул до Атина е средно 1 ч 29 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 1 ч 25 мин.
Какви компании работят от Истанбул до Атина?
Истанбул до Атина се покрива от оператор(и) 2. Можете да намерите на Virail Turkish Airlines, Pegasus Airlines and Aegean Airlines предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко полет на ден преминават от Истанбул до Атина?
Истанбул до Атина има средно 13 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият полет от Истанбул до Атина?
Най-ранният полет от Истанбул до Атина тръгва на 01:40 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният полет от Истанбул до Атина?
Последният полет от Истанбул до Атина тръгва на 22:40 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Истанбул до Атина?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет полет, който намерихме, е 104,36 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Истанбул до Атина?
Има средно 13 от Истанбул до Атина.
Кое е най-бързото време за пътуване между Истанбул до Атина от полет?
Най-бързото време за пътуване с полет между Истанбул и Атина е 1 ч 25 мин.
Има ли директен полет от Истанбул към Атина?
Да, има директен полет между Истанбул и Атина.
Какви са емисиите на CO2 за Истанбул до Атина от полет?
Пътуването на полет от Истанбул до Атина създава 112.43kg CO2 емисии.

Отидете локално от Истанбул

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Истанбул

Международни маршрути от Истанбул и близките райони

Други дестинации от Истанбул

Основни маршрути до Атина

Свързани маршрути

Други популярни маршрути