Полет Истанбул - Бурса цени от 193,72 лв.

24/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Истанбул до Бурса с полет

Пътуването от Истанбул до Бурса от полет е 92,12 km и отнема 24 ч 23 мин. Има 22 връзки на ден, с първото заминаване на 01:00 ч. и последното на 23:50 ч.. Възможно е да пътувате от Истанбул до Бурса от полет само за 193,72 лв. или за 2117,42 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 193,72 лв..

Най-ниската цена193,72 лв.
Продължителност на пътуването24 ч 23 мин
Връзка на ден22
Най-ниската цена193,72 лв.
Най-висока цена2117,42 лв.
Първо заминаване01:00 ч.
Последно заминаване23:50 ч.
Разстояние92,12 km
ЗаминаванеИстанбул
ПристиганеБурса
ПревозвачиQatar Airways, ValuairОще

Полет Билети от Истанбул до Бурса

Дата на заминаване
сряда, 24 юли 2024 г.

Стигнете от Истанбул до Бурса с Virail

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Истанбул до Бурса. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Колко струват самолетните билети от Истанбул до Бурса?

Цените ще варират, когато пътувате от Истанбул до Бурса. Средно обаче ще платите около 564,44 лв. за самолетен билет. Можете да намерите самолетни билети на цени до 193,72 лв., но това може да изисква известна гъвкавост с вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини самолетни билети в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много авиокомпании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си самолетни билети.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Истанбул до Бурса. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.

Колко време ще отнеме, за да отида от Истанбул до Бурса със самолет?

Пътуването от Истанбул до Бурса със самолет обикновено отнема 24 ч 23 мин. Това пътуване обхваща разстояние от 92,12 km. Когато планирате пътуването си, имайте предвид, че 24 ч 23 мин е средна стойност, а времето на маршрута може да варира от ден на ден. Метеорологичните условия, проблеми с транспорта, неочаквани отклонения и местни събития могат да причинят забавяне на пътуването ви. Моля, имайте предвид възможността за тези извънредни събития, когато правите планове за пътуване. Пътуването от Истанбул до Бурса обхваща разстояние от 92,12 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 24 ч 23 мин. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 5 ч 45 мин. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от Истанбул до Бурса по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

При пътуване от Истанбул до Бурса кои летища мога да използвам?

В Истанбул летищата за излитане включват Istanbul, Büyük Otogari,Istanbul Airport (IST). Когато пристигнете в Бурса, може да успеете да слезете на летища като Bursa. Не забравяйте обаче, че точните летища, обслужвани по всеки маршрут, могат да варират. Различните авиокомпании могат да заминават и пристигат на различни летища. Освен това, ако пътувате с експресна услуга, броят на летищата може да бъде ограничен и точните летища, обслужвани по определен маршрут, могат да варират в различните часове от деня или според деня от седмицата. Проверете предварително, за да сте сигурни, че заминавате и пристигате на летище, което е удобно за вашето пътуване.

Колко пъти на ден има пътувания от Истанбул до Бурса?

Маршрутът от Истанбул до Бурса се обслужва от компании, включително . От този списък на транспортните компании има до заминаващи всеки ден. Точният брой обаче ще варира. Пътуванията с тръгване от Истанбул са средно 22 пъти на ден. Това число включва всички транспортни компании, които обслужват маршрута. Когато пътувате от Истанбул до Бурса, можете да изберете да използвате непряк маршрут, включващ връзки. Ако предпочитате да не правите това, ще намерите средно 0 директни пътувания всеки ден. Непряките маршрути обаче отварят повече възможности за пътниците с гъвкави планове. Средно има 22 пътувания с една или повече смени всеки ден. Всички тези числа са средни. Те могат леко да варират в зависимост от деня от седмицата, сезона от годината, местните празници и други фактори. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Истанбул до Бурса. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Истанбул до Бурса

Евтини билети за полет от Истанбул до Бурса
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Истанбул до Бурса.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Истанбул до Бурса, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Истанбул до Бурса.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Истанбул до Бурса

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини самолетни билети от Истанбул до Бурса

Най-евтините самолетни билети Истанбул - Бурса могат да бъдат намерени само за 75,24 лв., ако имате късмет, или средно за 113,83 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 314,91 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Бурса със самолет

Когато пътувате до Бурса със самолет, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

Pegasus Airlines е нискотарифна авиокомпания, базирана в Турция. Основана е през 1990 г. и започва дейност през 2005 г. Авиокомпанията извършва полети до над 100 дестинации в 40 страни, предимно в Европа, Близкия изток и Азия. Pegasus Airlines има флот от над 80 самолета, състоящ се от Airbus A320s и Boeing 737s. Авиокомпанията предлага набор от услуги, включително онлайн чекиране, храна по време на полет и програма за лоялни клиенти. Pegasus Airlines е известна със своите достъпни цени и е спечелила няколко награди за обслужване на клиенти и оперативна ефективност.

Qatar Airways е националната авиокомпания на Катар, базирана в Доха. Основана е през 1993 г. и оттогава се е превърнала в една от водещите авиокомпании в света, с флот от над 200 самолета, летящи до повече от 160 дестинации по целия свят. Qatar Airways е известна със своята луксозна и награждавана услуга, предлагаща на пътниците набор от удобства като легнали седалки, гурме кухня и развлечения по време на полет. Авиокомпанията е член на алианса oneworld и има партньорства с няколко други авиокомпании, което позволява на пътниците лесно да се свързват с дестинации по целия свят. Qatar Airways спечели множество награди за своята услуга, включително обявена за най-добрата авиокомпания в света от Skytrax през 2019 г.

Turkish Airlines е националният превозвач на Турция, със седалище в Истанбул. Тя изпълнява редовни полети до над 300 дестинации в Европа, Азия, Африка и Америка, което я прави една от най-големите авиокомпании в света по брой обслужвани дестинации. Turkish Airlines спечели многобройни награди за своите услуги, включително „Най-добра авиокомпания в Европа“ шест поредни години от 2011 до 2016 г. Авиокомпанията управлява модерен флот от над 350 самолета, включително Airbus A320s, A330s, A340s, A350s и Boeing 737s, 777s и 787s. Turkish Airlines е член на Star Alliance, най-големият алианс на авиокомпании в света.

Услуги на борда Qatar Airways, Turkish Airlines and Pegasus Airlines от Истанбул до Бурса
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Истанбул до Бурса от plane.
съоръжения Qatar Airways Turkish Airlines Pegasus Airlines SunExpress
wifi WiFi check check check check
luggage Багаж check check check check
food_and_drink Храни и напитки check check check cross

Истанбул до Бурса Емисии на CO2 от Полет

Ecology
Влак
6.45kg
Автобус
6.91kg
Полет
18.42kg
Кола
14.74kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет полет от Истанбул до Бурса?
Билет полет от Истанбул до Бурса е 564,44 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 193,72 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Истанбул до Бурса?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Истанбул до Бурса е 193,72 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Истанбул и Бурса от полет?
Истанбул до Бурса е 92,12 km.
Колко време трае полет между Истанбул и Бурса?
Истанбул до Бурса е средно 24 ч 23 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 5 ч 45 мин.
Какви компании работят от Истанбул до Бурса?
Истанбул до Бурса се покрива от оператор(и) 4. Можете да намерите на Virail Qatar Airways, Valuair, Turkish Airlines, Pegasus Airlines and SunExpress предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко полет на ден преминават от Истанбул до Бурса?
Истанбул до Бурса има средно 22 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият полет от Истанбул до Бурса?
Най-ранният полет от Истанбул до Бурса тръгва на 01:00 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният полет от Истанбул до Бурса?
Последният полет от Истанбул до Бурса тръгва на 23:50 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Истанбул до Бурса?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет полет, който намерихме, е 193,72 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между Истанбул до Бурса от полет?
Най-бързото време за пътуване с полет между Истанбул и Бурса е 5 ч 45 мин.
Има ли директен полет от Истанбул към Бурса?
Да, има директен полет между Истанбул и Бурса.
Какви са емисиите на CO2 за Истанбул до Бурса от полет?
Пътуването на полет от Истанбул до Бурса създава 18.42kg CO2 емисии.

Отидете локално от Истанбул

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Истанбул

Международни маршрути от Истанбул и близките райони

Други дестинации от Истанбул

Основни маршрути до Бурса

Свързани маршрути

Други популярни маршрути