Полет Истанбул - Крайова цени от 648,72 лв.

24/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Истанбул до Крайова с полет

Пътуването от Истанбул до Крайова от полет е 559,14 km и отнема 27 ч 33 мин. Има 64 връзки на ден, с първото заминаване на 01:30 ч. и последното на 23:55 ч.. Възможно е да пътувате от Истанбул до Крайова от полет само за 648,72 лв. или за 3074,28 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 648,72 лв..

Най-ниската цена648,72 лв.
Продължителност на пътуването27 ч 33 мин
Връзка на ден64
Най-ниската цена648,72 лв.
Най-висока цена3074,28 лв.
Първо заминаване01:30 ч.
Последно заминаване23:55 ч.
Разстояние559,14 km
ЗаминаванеИстанбул
ПристиганеКрайова
ПревозвачиJet2.com, Air FijiОще

Полет Билети от Истанбул до Крайова

Дата на заминаване
сряда, 24 юли 2024 г.

Пътуване от Истанбул до Крайова с Virail

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Истанбул до Крайова. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Колко ще платя за самолетни билети от Истанбул до Крайова?

Когато пътувате от Истанбул до Крайова, можете да очаквате да платите средно около 1094,72 лв.. Може да успеете да намерите цени до 648,72 лв., но всичко зависи от това как пътувате. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините самолетни билети направете резервацията си предварително. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на самолетните билети често ще бъдат намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервация, тъй като понякога по-евтините самолетни билети не могат да бъдат променени или парите да бъдат върнати. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Истанбул до Крайова. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.

Колко дълго е пътуването от Истанбул до Крайова със самолет?

Пътуването между Истанбул и Крайова със самолет е приблизително 559,14 km. Ще ви отнеме около 27 ч 33 мин, за да завършите това пътуване. Тази средна цифра не отчита закъснения, които могат да възникнат по вашия маршрут при извънредни обстоятелства. Ако планирате да правите връзка или да действате по строг график, отделете си достатъчно време. Пътуването между Истанбул и Крайова продължава около 559,14 km и обикновено отнема приблизително 27 ч 33 мин. Тази цифра обаче е средна и ще варира в зависимост от редица фактори. В зависимост от избрания от вас начин на транспорт, може да успеете да пристигнете за по-малко време. Най-краткото време, за което можете да завършите това пътуване, е 6 ч 0 мин. Ако се опитвате да стигнете от Истанбул до Крайова възможно най-бързо, потърсете експресни маршрути или услуги без спиране. Директните маршрути не винаги са най-бързият начин за пътуване. Понякога може дори да намерите по-бърз маршрут, който включва връзка в друг град.

Кои летища се използват при пътуване от Истанбул до Крайова?

Ще можете да тръгнете от Истанбул, като използвате летища като Istanbul, Büyük Otogari,Istanbul Airport (IST). Те ви свързват с летища, включително Craiova Bulevardul Decebal,CRAIOVA,Craiova International Airport, CRA в Крайова. Проверете внимателно, преди да направите резервация. Някои или всички тези летища ще се явят по маршрута, в зависимост от авиокомпанията, която използвате за пътуването си. Проверете внимателно кой маршрут следва вашата авиокомпания, за да видите дали преминава през летище, което е удобно за вашите нужди. Може да се наложи да направите кратко пътуване между летищата или в Истанбул, или в Крайова, за ваше удобство по време на пътуване.

Колко пъти на ден има пътувания от Истанбул до Крайова?

Ако искате да стигнете от Истанбул до Крайова, можете да пътувате с компании като . Ще откриете максимален брой от заминаващи на ден. Средно има 64 заминаващи на ден. Резервирайте предварително, за да сте сигурни, че пътуването ви ще протече безпроблемно и ще тръгнете в момент, който ви устройва най-добре. Когато пътувате, можете да търсите директни пътувания или други маршрути, които предлагат връзки и смени. Има средно 0 директни пътувания между Истанбул и Крайова. Ако нямате нищо против да смените превозното средство по пътя, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Обикновено има 64 пътувания с поне една смяна. Тези числа могат да варират в зависимост от месеца от годината или деня от седмицата. Някои пътници предпочитат директни маршрути, особено ако носят тежки куфари или се безпокоят да не пропуснат връзка. Други се наслаждават на гъвкавостта, предлагана от пътуванията с връзки. Каквото и да предпочитате, Virail може да ви помогне да намерите правилните опции, които да ви устройват. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Истанбул до Крайова. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Истанбул до Крайова

Евтини билети за полет от Истанбул до Крайова
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Истанбул до Крайова.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Истанбул до Крайова, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Истанбул до Крайова.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Истанбул до Крайова

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини самолетни билети от Истанбул до Крайова

Най-евтините самолетни билети Истанбул - Крайова могат да бъдат намерени само за 187,44 лв., ако имате късмет, или средно за 389,45 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 718,38 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Крайова със самолет

Когато пътувате до Крайова със самолет, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

Aegean Airlines е най-голямата авиокомпания в Гърция, изпълняваща вътрешни и международни полети до над 150 дестинации. Основана през 1987 г., авиокомпанията се разрасна до основен играч на европейския авиационен пазар, с флот от над 60 самолета и репутация за висококачествено обслужване. Aegean Airlines е член на Star Alliance, глобална мрежа от авиокомпании, която включва някои от най-големите превозвачи в света. Авиокомпанията е спечелила множество награди за обслужване на клиенти, включително наградата Skytrax за най-добра регионална авиокомпания в Европа за девет последователни години.

Lufthansa е немска авиокомпания и една от най-големите авиокомпании в Европа. Основана е през 1953 г. и извършва полети до над 200 дестинации по света. Lufthansa е член на Star Alliance, който е най-големият алианс на авиокомпании в света. Авиокомпанията разполага с флот от над 300 самолета, включително самолети Airbus и Boeing. Lufthansa предлага набор от услуги на своите пътници, включително развлечения по време на полет, Wi-Fi и програма за редовни пътуващи, наречена Miles & More. Авиокомпанията е известна с висококачествените си услуги и е спечелила множество награди за удовлетвореността на клиентите и стандартите за безопасност.

TUI Airways е британска чартърна авиокомпания и част от TUI Group, една от водещите туристически компании в света. Авиокомпанията извършва полети до над 80 дестинации по света, с акцент върху ваканционните дестинации в Европа, Африка и Америка. TUI Airways управлява флотилия от над 60 самолета, включително Boeing 737s, 757s и 787s, както и по-екологичния Boeing 737 MAX. Авиокомпанията предлага набор от услуги, включително икономични и премиум икономични места, храна и напитки по време на полет и опции за забавление. TUI Airways се ангажира с устойчивостта и е приложила набор от инициативи за намаляване на въздействието си върху околната среда.

Turkish Airlines е националният превозвач на Турция, със седалище в Истанбул. Тя изпълнява редовни полети до над 300 дестинации в Европа, Азия, Африка и Америка, което я прави една от най-големите авиокомпании в света по брой обслужвани дестинации. Turkish Airlines спечели многобройни награди за своите услуги, включително „Най-добра авиокомпания в Европа“ шест поредни години от 2011 до 2016 г. Авиокомпанията управлява модерен флот от над 350 самолета, включително Airbus A320s, A330s, A340s, A350s и Boeing 737s, 777s и 787s. Turkish Airlines е член на Star Alliance, най-големият алианс на авиокомпании в света.

Wizz Air е нискотарифна авиокомпания, базирана в Унгария, която извършва полети до дестинации в Европа, Близкия изток и Северна Африка. Основана през 2003 г., авиокомпанията се разраства бързо и сега управлява флотилия от над 100 самолета, обслужващи повече от 150 дестинации в 44 държави. Wizz Air е известна със своя непретенциозен подход към пътуването със самолет, предлагайки ниски тарифи и таксуване допълнително за допълнителни услуги като чекиран багаж и храна по време на полет. Авиокомпанията има силен фокус върху ефективността и контрола на разходите, което й позволява да предлага едни от най-ниските тарифи в индустрията.

Услуги на борда Albawings, SunExpress and Turkish Airlines от Истанбул до Крайова
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Истанбул до Крайова от plane.
съоръжения Albawings SunExpress Turkish Airlines Vueling TAROM Aegean Airlines TUI Airways Wizz Air Eurowings Ryanair Lufthansa Corendon Airlines
wifi WiFi check check check check check check check check check check check check
luggage Багаж cross check check check check check check check check check check check
food_and_drink Храни и напитки cross cross check cross check check check check cross check check cross

Истанбул до Крайова Емисии на CO2 от Полет

Ecology
Влак
39.14kg
Автобус
41.94kg
Полет
111.83kg
Кола
89.46kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет полет от Истанбул до Крайова?
Билет полет от Истанбул до Крайова е 1094,72 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 648,72 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Истанбул до Крайова?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Истанбул до Крайова е 648,72 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Истанбул и Крайова от полет?
Истанбул до Крайова е 559,14 km.
Колко време трае полет между Истанбул и Крайова?
Истанбул до Крайова е средно 27 ч 33 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 6 ч 0 мин.
Какви компании работят от Истанбул до Крайова?
Истанбул до Крайова се покрива от оператор(и) 22. Можете да намерите на Virail Jet2.com, Air Fiji, Albawings, G9, Aero Services Executive, SunExpress, Iberia Airlines, Tol-Air Services, President Airlines, XZ, Turkish Airlines, Vueling, TAROM, Aegean Airlines, TUI Airways, Futura International Airways, Wizz Air, Air Bagan, easyJet UK, Eurowings, Ryanair, Lufthansa and Corendon Airlines предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко полет на ден преминават от Истанбул до Крайова?
Истанбул до Крайова има средно 64 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият полет от Истанбул до Крайова?
Най-ранният полет от Истанбул до Крайова тръгва на 01:30 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният полет от Истанбул до Крайова?
Последният полет от Истанбул до Крайова тръгва на 23:55 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Истанбул до Крайова?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет полет, който намерихме, е 648,72 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между Истанбул до Крайова от полет?
Най-бързото време за пътуване с полет между Истанбул и Крайова е 6 ч 0 мин.
Има ли директен полет от Истанбул към Крайова?
Да, има директен полет между Истанбул и Крайова.
Какви са емисиите на CO2 за Истанбул до Крайова от полет?
Пътуването на полет от Истанбул до Крайова създава 111.83kg CO2 емисии.

Отидете локално от Истанбул

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Истанбул

Международни маршрути от Истанбул и близките райони

Други дестинации от Истанбул

Основни маршрути до Крайова

Свързани маршрути

Други популярни маршрути