Полет Истанбул - Анкара цени от 35,14 лв.

22/05/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

54,69 лв.
39,49 лв.
39,53 лв.

Истанбул до Анкара с полет

Пътуването от Истанбул до Анкара от полет е 352,35 km и отнема 1 ч 7 мин. Има 25 връзки на ден, с първото заминаване на 00:10 ч. и последното на 23:50 ч.. Възможно е да пътувате от Истанбул до Анкара от полет само за 35,14 лв. или за 494,92 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 35,14 лв..

Най-ниската цена35,14 лв.
Продължителност на пътуването1 ч 7 мин
Връзка на ден25
Най-ниската цена35,14 лв.
Най-висока цена494,92 лв.
Първо заминаване00:10 ч.
Последно заминаване23:50 ч.
Разстояние352,35 km
ЗаминаванеИстанбул
ПристиганеАнкара
ПревозвачиValuair, Pegasus Airlines

Полет Билети от Istanbul до Ankara

Дата на заминаване
сряда, 22 май 2024 г.

Пътуване от Истанбул до Анкара с Virail

Кой е най-добрият начин да се стигне от Истанбул до Анкара? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от Истанбул до Анкара, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Колко ще платя за самолетни билети от Истанбул до Анкара?

Цените за самолетни билети от Истанбул до Анкара варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Ако са резервирани предварително, най-евтините самолетни билети от Истанбул до Анкара ще струват 35,14 лв.. Средната цена на самолетен билет е приблизително 120,89 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Истанбул до Анкара. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.

Колко време ще ми отнеме да пътувам от Истанбул до Анкара със самолет?

Пътуването от Истанбул до Анкара със самолет обикновено отнема 1 ч 7 мин. Това пътуване обхваща разстояние от 352,35 km. Когато планирате пътуването си, имайте предвид, че 1 ч 7 мин е средна стойност, а времето на маршрута може да варира от ден на ден. Метеорологичните условия, проблеми с транспорта, неочаквани отклонения и местни събития могат да причинят забавяне на пътуването ви. Моля, имайте предвид възможността за тези извънредни събития, когато правите планове за пътуване. За да стигнете по-бързо от Истанбул до Анкара, обмислете търсенето на експресна услуга, която има по-малко спирки по пътя. И обратно, маршрутът с връзки може при някои обстоятелства да бъде по-бърз от директното пътуване. Най-бързите маршрути между Истанбул и Анкара ще завършат пътуването през 1 ч 0 мин. Средно ще ви отнеме около 1 ч 7 мин, за да пътувате 352,35 km между Истанбул и Анкара.

При пътуване от Истанбул до Анкара кои летища мога да използвам?

Можете да заминете от Истанбул на летища като Istanbul Airport (IST),Istanbul, Büyük Otogari. В края на пътуването ще можете да пристигнете в Анкара на следните летища: Esenboğa International Airport, ESB. Някои от тези летища могат да се обслужват само от определени авиокомпании. Поради това може да няма директна връзка между всички летища в Истанбул и Анкара. Планирайте пътуването си внимателно, тъй като може да се наложи да направите друга връзка преди заминаването или след пристигането.

Колко пъти на ден има пътувания от Истанбул до Анкара?

Ако искате да стигнете от Истанбул до Анкара, можете да пътувате с компании като . Ще откриете максимален брой от заминаващи на ден. Средно има 25 заминаващи на ден. Резервирайте предварително, за да сте сигурни, че пътуването ви ще протече безпроблемно и ще тръгнете в момент, който ви устройва най-добре. Когато пътувате, можете да търсите директни пътувания или други маршрути, които предлагат връзки и смени. Има средно 25 директни пътувания между Истанбул и Анкара. Ако нямате нищо против да смените превозното средство по пътя, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Обикновено има 0 пътувания с поне една смяна. Тези числа могат да варират в зависимост от месеца от годината или деня от седмицата. Някои пътници предпочитат директни маршрути, особено ако носят тежки куфари или се безпокоят да не пропуснат връзка. Други се наслаждават на гъвкавостта, предлагана от пътуванията с връзки. Каквото и да предпочитате, Virail може да ви помогне да намерите правилните опции, които да ви устройват. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Истанбул до Анкара. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Istanbul до Ankara

Евтини билети за полет от Истанбул до Анкара
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Истанбул до Анкара.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Истанбул до Анкара, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Истанбул до Анкара.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Istanbul до Ankara

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Авиокомпаниите може да изискват по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 44,11 лв. до 86,02 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 49% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини самолетни билети от Истанбул до Анкара

Най-евтините самолетни билети Истанбул - Анкара могат да бъдат намерени само за 44,73 лв., ако имате късмет, или средно за 52,91 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 61,03 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Анкара със самолет

Когато пътувате до Анкара със самолет, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

Pegasus Airlines е нискотарифна авиокомпания, базирана в Турция. Основана е през 1990 г. и започва дейност през 2005 г. Авиокомпанията извършва полети до над 100 дестинации в 40 страни, предимно в Европа, Близкия изток и Азия. Pegasus Airlines има флот от над 80 самолета, състоящ се от Airbus A320s и Boeing 737s. Авиокомпанията предлага набор от услуги, включително онлайн чекиране, храна по време на полет и програма за лоялни клиенти. Pegasus Airlines е известна със своите достъпни цени и е спечелила няколко награди за обслужване на клиенти и оперативна ефективност.

Услуги на борда Pegasus Airlines and Turkish Airlines от Истанбул до Анкара
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Истанбул до Анкара от plane.
съоръжения Pegasus Airlines Turkish Airlines
wifi WiFi check check
luggage Багаж check check
food_and_drink Храни и напитки check check

Истанбул до Анкара Емисии на CO2 от Полет

Ecology
Влак
24.66kg
Автобус
26.43kg
Полет
70.47kg
Кола
56.38kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет полет от Истанбул до Анкара?
Билет полет от Истанбул до Анкара е 120,89 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 35,14 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Истанбул до Анкара?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Истанбул до Анкара е 35,14 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Истанбул и Анкара от полет?
Истанбул до Анкара е 352,35 km.
Колко време трае полет между Истанбул и Анкара?
Истанбул до Анкара е средно 1 ч 7 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 1 ч 0 мин.
Какви компании работят от Истанбул до Анкара?
Истанбул до Анкара се покрива от оператор(и) 2. Можете да намерите на Virail Valuair, Pegasus Airlines and Turkish Airlines предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко полет на ден преминават от Истанбул до Анкара?
Истанбул до Анкара има средно 25 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият полет от Истанбул до Анкара?
Най-ранният полет от Истанбул до Анкара тръгва на 00:10 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният полет от Истанбул до Анкара?
Последният полет от Истанбул до Анкара тръгва на 23:50 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Истанбул до Анкара?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет полет, който намерихме, е 35,14 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Истанбул до Анкара?
Има средно 25 от Истанбул до Анкара.
Кое е най-бързото време за пътуване между Истанбул до Анкара от полет?
Най-бързото време за пътуване с полет между Истанбул и Анкара е 1 ч 0 мин.
Има ли директен полет от Истанбул към Анкара?
Да, има директен полет между Истанбул и Анкара.
Какви са емисиите на CO2 за Истанбул до Анкара от полет?
Пътуването на полет от Истанбул до Анкара създава 70.47kg CO2 емисии.

Отидете локално от Истанбул

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Истанбул

Международни маршрути от Истанбул и близките райони

Други дестинации от Истанбул

Основни маршрути до Анкара

Свързани маршрути

Други популярни маршрути