Полет Истанбул - Диарбекир цени от 118,41 лв.

23/06/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Истанбул до Диарбекир с полет

Пътуването от Истанбул до Диарбекир от полет е 1027,12 km и отнема 2 ч 43 мин. Има 12 връзки на ден, с първото заминаване на 02:40 ч. и последното на 21:55 ч.. Възможно е да пътувате от Истанбул до Диарбекир от полет само за 118,41 лв. или за 641,32 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 118,41 лв..

Най-ниската цена118,41 лв.
Продължителност на пътуването2 ч 43 мин
Връзка на ден12
Най-ниската цена118,41 лв.
Най-висока цена641,32 лв.
Първо заминаване02:40 ч.
Последно заминаване21:55 ч.
Разстояние1027,12 km
ЗаминаванеИстанбул
ПристиганеДиарбекир
ПревозвачиValuair, Turkish Airlines

Полет Билети от Istanbul до Diyarbakır

Дата на заминаване
неделя, 23 юни 2024 г.

Пътуване от Истанбул до Диарбекир с Virail

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от Истанбул до Диарбекир. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Как мога да взема най-евтините самолетни билети за пътуване от Истанбул до Диарбекир?

Самолетен билет от Истанбул до Диарбекир ще ви струва средно 271,62 лв.. Възможно е обаче да има и по-евтини алтернативи. Virail ще ви покаже най-ниските налични цени за избраните от вас дати на пътуване, които могат да бъдат само до 118,41 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините самолетни билети могат да бъдат намерени, като се резервират доста предварително. Имайте предвид обаче, че много авиокомпании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Истанбул до Диарбекир. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.

Колко време отнема да се стигне от Истанбул до Диарбекир със самолет?

Разстоянието между Истанбул и Диарбекир е приблизително 1027,12 km. Като цяло ще ви отнеме около 2 ч 43 мин, за да завършите пътуването между двата града. Важно е обаче да запомните, че времето за пътуване може да варира в зависимост от редица фактори, включително сезонни метеорологични условия, местни събития или отклонения. Имайте това предвид, ако възнамерявате да правите по-късна връзка и винаги планирайте съобразно с това. За да стигнете по-бързо от Истанбул до Диарбекир, обмислете търсенето на експресна услуга, която има по-малко спирки по пътя. И обратно, маршрутът с връзки може при някои обстоятелства да бъде по-бърз от директното пътуване. Най-бързите маршрути между Истанбул и Диарбекир ще завършат пътуването през 1 ч 40 мин. Средно ще ви отнеме около 2 ч 43 мин, за да пътувате 1027,12 km между Истанбул и Диарбекир.

Кои са летищата по маршрута от Истанбул до Диарбекир?

Ще можете да тръгнете от Истанбул, като използвате летища като Istanbul Airport (IST),Istanbul, Büyük Otogari. Те ви свързват с летища, включително в Диарбекир. Проверете внимателно, преди да направите резервация. Някои или всички тези летища ще се явят по маршрута, в зависимост от авиокомпанията, която използвате за пътуването си. Проверете внимателно кой маршрут следва вашата авиокомпания, за да видите дали преминава през летище, което е удобно за вашите нужди. Може да се наложи да направите кратко пътуване между летищата или в Истанбул, или в Диарбекир, за ваше удобство по време на пътуване.

Колко пътувания от Истанбул до Диарбекир има всеки ден?

Ще можете да пътувате от Истанбул до Диарбекир, като използвате компании като . В комбинация тези доставчици предлагат средно 12 пътувания всеки ден. Тази средна цифра може да не отразява непременно избраните от вас дати на пътуване. В определени дни от седмицата може да има повече или по-малко пътувания. В най-натоварените часове ще има до заминаващи за един ден. Можете да изберете да пътувате от Истанбул до Диарбекир, използвайки както директни, така и непреки маршрути. Тези опции ще ви помогнат да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет, вашия времеви интервал и обстоятелствата на вашето пътуване. Средно има 8 директни връзки от Истанбул до Диарбекир всеки ден. Непряките връзки добавят повече възможности, като ви осигуряват допълнителна гъвкавост при пътуване. Средно на ден ще намерите 4 пътувания с поне една смяна. Тези цифри могат да варират в определени периоди от годината и някои маршрути може да не се изпълняват всеки ден от седмицата. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Истанбул до Диарбекир. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Istanbul до Diyarbakır

Евтини билети за полет от Истанбул до Диарбекир
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Истанбул до Диарбекир.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Истанбул до Диарбекир, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Истанбул до Диарбекир.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Istanbul до Diyarbakır

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Авиокомпаниите може да изискват по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 48,59 лв. до 384,22 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 87% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини самолетни билети от Истанбул до Диарбекир

Най-евтините самолетни билети Истанбул - Диарбекир могат да бъдат намерени само за 69,51 лв., ако имате късмет, или средно за 130,75 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 200,01 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Диарбекир със самолет

Когато пътувате до Диарбекир със самолет, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

Turkish Airlines е националният превозвач на Турция, със седалище в Истанбул. Тя изпълнява редовни полети до над 300 дестинации в Европа, Азия, Африка и Америка, което я прави една от най-големите авиокомпании в света по брой обслужвани дестинации. Turkish Airlines спечели многобройни награди за своите услуги, включително „Най-добра авиокомпания в Европа“ шест поредни години от 2011 до 2016 г. Авиокомпанията управлява модерен флот от над 350 самолета, включително Airbus A320s, A330s, A340s, A350s и Boeing 737s, 777s и 787s. Turkish Airlines е член на Star Alliance, най-големият алианс на авиокомпании в света.

Услуги на борда Turkish Airlines and Pegasus Airlines от Истанбул до Диарбекир
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Истанбул до Диарбекир от plane.
съоръжения Turkish Airlines Pegasus Airlines
wifi WiFi check check
luggage Багаж check check
food_and_drink Храни и напитки check check

Истанбул до Диарбекир Емисии на CO2 от Полет

Ecology
Влак
71.9kg
Автобус
77.03kg
Полет
205.42kg
Кола
164.34kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет полет от Истанбул до Диарбекир?
Билет полет от Истанбул до Диарбекир е 271,62 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 118,41 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Истанбул до Диарбекир?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Истанбул до Диарбекир е 118,41 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Истанбул и Диарбекир от полет?
Истанбул до Диарбекир е 1027,12 km.
Колко време трае полет между Истанбул и Диарбекир?
Истанбул до Диарбекир е средно 2 ч 43 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 1 ч 40 мин.
Какви компании работят от Истанбул до Диарбекир?
Истанбул до Диарбекир се покрива от оператор(и) 2. Можете да намерите на Virail Valuair, Turkish Airlines and Pegasus Airlines предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко полет на ден преминават от Истанбул до Диарбекир?
Истанбул до Диарбекир има средно 12 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият полет от Истанбул до Диарбекир?
Най-ранният полет от Истанбул до Диарбекир тръгва на 02:40 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният полет от Истанбул до Диарбекир?
Последният полет от Истанбул до Диарбекир тръгва на 21:55 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Истанбул до Диарбекир?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет полет, който намерихме, е 118,41 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Истанбул до Диарбекир?
Има средно 8 от Истанбул до Диарбекир.
Кое е най-бързото време за пътуване между Истанбул до Диарбекир от полет?
Най-бързото време за пътуване с полет между Истанбул и Диарбекир е 1 ч 40 мин.
Има ли директен полет от Истанбул към Диарбекир?
Да, има директен полет между Истанбул и Диарбекир.
Какви са емисиите на CO2 за Истанбул до Диарбекир от полет?
Пътуването на полет от Истанбул до Диарбекир създава 205.42kg CO2 емисии.

Отидете локално от Истанбул

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Истанбул

Международни маршрути от Истанбул и близките райони

Други дестинации от Истанбул

Основни маршрути до Диарбекир

Свързани маршрути

Други популярни маршрути