Полет Истанбул - Almaty цени от 361,54 лв.

24/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Истанбул до Almaty с полет

Пътуването от Истанбул до Almaty от полет е 3913,85 km и отнема 12 ч 28 мин. Има 82 връзки на ден, с първото заминаване на 00:20 ч. и последното на 23:50 ч.. Възможно е да пътувате от Истанбул до Almaty от полет само за 361,54 лв. или за 2023,95 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 361,54 лв..

Най-ниската цена361,54 лв.
Продължителност на пътуването12 ч 28 мин
Връзка на ден82
Най-ниската цена361,54 лв.
Най-висока цена2023,95 лв.
Първо заминаване00:20 ч.
Последно заминаване23:50 ч.
Разстояние3913,85 km
ЗаминаванеИстанбул
ПристиганеAlmaty
ПревозвачиQatar Airways, Wizz AirОще

Полет Билети от Истанбул до Almaty

Дата на заминаване
сряда, 24 юли 2024 г.

Стигнете от Истанбул до Almaty с Virail

Кой е най-добрият начин да се стигне от Истанбул до Almaty? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от Истанбул до Almaty, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Как мога да намеря най-евтините самолетни билети, за да стигна от Истанбул до Almaty?

Най-евтините самолетни билети от Истанбул до Almaty струват 361,54 лв.. Средно можете да очаквате да похарчите около 886,34 лв. за вашия самолетен билет. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако вашите дати за пътуване са гъвкави, може да успеете да намерите по-евтини самолетни билети, тъй като цените може да варират леко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Истанбул до Almaty.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Истанбул до Almaty. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.

Колко време отнема пътуването от Истанбул до Almaty със самолет?

Пътуването от Истанбул до Almaty със самолет обикновено отнема 12 ч 28 мин. Това пътуване обхваща разстояние от 3913,85 km. Когато планирате пътуването си, имайте предвид, че 12 ч 28 мин е средна стойност, а времето на маршрута може да варира от ден на ден. Метеорологичните условия, проблеми с транспорта, неочаквани отклонения и местни събития могат да причинят забавяне на пътуването ви. Моля, имайте предвид възможността за тези извънредни събития, когато правите планове за пътуване. За да стигнете по-бързо от Истанбул до Almaty, обмислете търсенето на експресна услуга, която има по-малко спирки по пътя. И обратно, маршрутът с връзки може при някои обстоятелства да бъде по-бърз от директното пътуване. Най-бързите маршрути между Истанбул и Almaty ще завършат пътуването през 5 ч 15 мин. Средно ще ви отнеме около 12 ч 28 мин, за да пътувате 3913,85 km между Истанбул и Almaty.

Кои са летищата по маршрута от Истанбул до Almaty?

Можете да заминете от Истанбул на летища като Istanbul Airport (IST),Istanbul, Büyük Otogari. В края на пътуването ще можете да пристигнете в Almaty на следните летища: Stantsiya Alma-Ata Vtoraya. Някои от тези летища могат да се обслужват само от определени авиокомпании. Поради това може да няма директна връзка между всички летища в Истанбул и Almaty. Планирайте пътуването си внимателно, тъй като може да се наложи да направите друга връзка преди заминаването или след пристигането.

Колко пътувания от Истанбул до Almaty има всеки ден?

Маршрутът от Истанбул до Almaty се обслужва от компании, включително . От този списък на транспортните компании има до заминаващи всеки ден. Точният брой обаче ще варира. Пътуванията с тръгване от Истанбул са средно 82 пъти на ден. Това число включва всички транспортни компании, които обслужват маршрута. Когато пътувате от Истанбул до Almaty, можете да изберете да използвате непряк маршрут, включващ връзки. Ако предпочитате да не правите това, ще намерите средно 4 директни пътувания всеки ден. Непряките маршрути обаче отварят повече възможности за пътниците с гъвкави планове. Средно има 78 пътувания с една или повече смени всеки ден. Всички тези числа са средни. Те могат леко да варират в зависимост от деня от седмицата, сезона от годината, местните празници и други фактори. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Истанбул до Almaty. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Истанбул до Almaty

Евтини билети за полет от Истанбул до Almaty
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Истанбул до Almaty.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Истанбул до Almaty, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Истанбул до Almaty.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Истанбул до Almaty

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини самолетни билети от Истанбул до Almaty

Най-евтините самолетни билети Истанбул - Almaty могат да бъдат намерени само за 263,84 лв., ако имате късмет, или средно за 425,98 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 847,24 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Almaty със самолет

Когато пътувате до Almaty със самолет, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

Aegean Airlines е най-голямата авиокомпания в Гърция, изпълняваща вътрешни и международни полети до над 150 дестинации. Основана през 1987 г., авиокомпанията се разрасна до основен играч на европейския авиационен пазар, с флот от над 60 самолета и репутация за висококачествено обслужване. Aegean Airlines е член на Star Alliance, глобална мрежа от авиокомпании, която включва някои от най-големите превозвачи в света. Авиокомпанията е спечелила множество награди за обслужване на клиенти, включително наградата Skytrax за най-добра регионална авиокомпания в Европа за девет последователни години.

Air Astana е водещата авиокомпания превозвач на Казахстан, със седалище в Алмати. Основан е през 2001 г. като съвместно предприятие между казахстанското правителство и British Airways. Авиокомпанията управлява флотилия от модерни самолети, включително Boeing 767, Airbus A320 и Embraer E190, и обслужва над 60 дестинации по целия свят. Air Astana спечели множество награди за своите услуги, включително наградата Skytrax за най-добра авиокомпания в Централна Азия и Индия за шест последователни години. Авиокомпанията се е ангажирала с устойчивостта и е приложила различни инициативи за намаляване на въздействието си върху околната среда, като например използване на биогорива и инвестиране в по-ефективни самолети.

Азербайджанските авиолинии, известни още като AZAL, са водещата авиокомпания превозвач на Азербайджан. Основана е през 1992 г. и е със седалище в Баку, столицата на Азербайджан. Авиокомпанията извършва редовни пътнически полети до над 40 дестинации в Европа, Азия и Близкия изток, както и чартърни полети до други дестинации. Азербайджанските авиолинии разполагат с флот от модерни самолети, включително Boeing 787 Dreamliners, Airbus A319s, A320s и A340s. Авиокомпанията предлага набор от услуги на своите пътници, включително развлечения по време на полет, храна и напитки. Азербайджанските авиолинии са член на Международната асоциация за въздушен транспорт (IATA) и Асоциацията на европейските авиокомпании (AEA).

Jazeera Airways е базирана в Кувейт нискотарифна авиокомпания, която изпълнява редовни полети до различни дестинации в Близкия изток, Европа и Азия. Авиокомпанията е основана през 2004 г. и оттогава се е превърнала в един от най-големите превозвачи в региона, с флот от модерни самолети Airbus A320 и A321. Jazeera Airways предлага набор от услуги на своите пътници, включително онлайн чекиране, развлечения по време на полет и програма за лоялност. Авиокомпанията е известна със своите достъпни цени, точност и висококачествено обслужване, което я прави популярен избор както за пътуващите по работа, така и за туристите.

Pegasus Airlines е нискотарифна авиокомпания, базирана в Турция. Основана е през 1990 г. и започва дейност през 2005 г. Авиокомпанията извършва полети до над 100 дестинации в 40 страни, предимно в Европа, Близкия изток и Азия. Pegasus Airlines има флот от над 80 самолета, състоящ се от Airbus A320s и Boeing 737s. Авиокомпанията предлага набор от услуги, включително онлайн чекиране, храна по време на полет и програма за лоялни клиенти. Pegasus Airlines е известна със своите достъпни цени и е спечелила няколко награди за обслужване на клиенти и оперативна ефективност.

Qatar Airways е националната авиокомпания на Катар, базирана в Доха. Основана е през 1993 г. и оттогава се е превърнала в една от водещите авиокомпании в света, с флот от над 200 самолета, летящи до повече от 160 дестинации по целия свят. Qatar Airways е известна със своята луксозна и награждавана услуга, предлагаща на пътниците набор от удобства като легнали седалки, гурме кухня и развлечения по време на полет. Авиокомпанията е член на алианса oneworld и има партньорства с няколко други авиокомпании, което позволява на пътниците лесно да се свързват с дестинации по целия свят. Qatar Airways спечели множество награди за своята услуга, включително обявена за най-добрата авиокомпания в света от Skytrax през 2019 г.

Turkish Airlines е националният превозвач на Турция, със седалище в Истанбул. Тя изпълнява редовни полети до над 300 дестинации в Европа, Азия, Африка и Америка, което я прави една от най-големите авиокомпании в света по брой обслужвани дестинации. Turkish Airlines спечели многобройни награди за своите услуги, включително „Най-добра авиокомпания в Европа“ шест поредни години от 2011 до 2016 г. Авиокомпанията управлява модерен флот от над 350 самолета, включително Airbus A320s, A330s, A340s, A350s и Boeing 737s, 777s и 787s. Turkish Airlines е член на Star Alliance, най-големият алианс на авиокомпании в света.

Wizz Air е нискотарифна авиокомпания, базирана в Унгария, която извършва полети до дестинации в Европа, Близкия изток и Северна Африка. Основана през 2003 г., авиокомпанията се разраства бързо и сега управлява флотилия от над 100 самолета, обслужващи повече от 150 дестинации в 44 държави. Wizz Air е известна със своя непретенциозен подход към пътуването със самолет, предлагайки ниски тарифи и таксуване допълнително за допълнителни услуги като чекиран багаж и храна по време на полет. Авиокомпанията има силен фокус върху ефективността и контрола на разходите, което й позволява да предлага едни от най-ниските тарифи в индустрията.

Salam Air е нискотарифна авиокомпания, базирана в Оман. Основана е през 2016 г. и започва дейност през януари 2017 г. Авиокомпанията извършва вътрешни и международни полети до дестинации в Близкия изток, Азия и Африка. Флотът на Salam Air се състои от самолети Airbus A320neo, които са конфигурирани с еднокласна кабина. Авиокомпанията предлага набор от услуги, включително онлайн чекиране, храна по време на полет и допустим багаж. Salam Air има за цел да осигури достъпни въздушни пътувания на своите клиенти, като същевременно поддържа високи стандарти за безопасност и качествено обслужване. Авиокомпанията е получила няколко награди за своето представяне и удовлетвореност на клиентите.

Услуги на борда Qatar Airways, Wizz Air and SalamAir от Истанбул до Almaty
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Истанбул до Almaty от plane.
съоръжения Qatar Airways Wizz Air SalamAir Jazeera Airways Flydubai Aegean Airlines Flynas Air Astana Oman Air Pegasus Airlines Azerbaijan Airlines Turkish Airlines Uzbekistan Airways
wifi WiFi check check check check check check check check check check check check check
luggage Багаж check check cross cross cross check cross check check check cross check cross
food_and_drink Храни и напитки check check check check check check cross check check check check check check

Истанбул до Almaty Емисии на CO2 от Полет

Ecology
Влак
273.97kg
Автобус
293.54kg
Полет
782.77kg
Кола
626.22kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет полет от Истанбул до Almaty?
Билет полет от Истанбул до Almaty е 886,34 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 361,54 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Истанбул до Almaty?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Истанбул до Almaty е 361,54 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Истанбул и Almaty от полет?
Истанбул до Almaty е 3913,85 km.
Колко време трае полет между Истанбул и Almaty?
Истанбул до Almaty е средно 12 ч 28 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 5 ч 15 мин.
Какви компании работят от Истанбул до Almaty?
Истанбул до Almaty се покрива от оператор(и) 16. Можете да намерите на Virail Qatar Airways, Wizz Air, Nantucket Airlines, SalamAir, Jazeera Airways, flydubai, ARYSTAN, Valuair, Aegean Airlines, Flynas, Air Astana, Oman Air, Pegasus Airlines, G9, Azerbaijan Airlines, Turkish Airlines and Uzbekistan Airways предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко полет на ден преминават от Истанбул до Almaty?
Истанбул до Almaty има средно 82 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият полет от Истанбул до Almaty?
Най-ранният полет от Истанбул до Almaty тръгва на 00:20 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният полет от Истанбул до Almaty?
Последният полет от Истанбул до Almaty тръгва на 23:50 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Истанбул до Almaty?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет полет, който намерихме, е 361,54 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Истанбул до Almaty?
Има средно 4 от Истанбул до Almaty.
Кое е най-бързото време за пътуване между Истанбул до Almaty от полет?
Най-бързото време за пътуване с полет между Истанбул и Almaty е 5 ч 15 мин.
Има ли директен полет от Истанбул към Almaty?
Да, има директен полет между Истанбул и Almaty.
Какви са емисиите на CO2 за Истанбул до Almaty от полет?
Пътуването на полет от Истанбул до Almaty създава 782.77kg CO2 емисии.

Отидете локално от Истанбул

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Истанбул

Международни маршрути от Истанбул и близките райони

Други дестинации от Истанбул

Свързани маршрути

Други популярни маршрути