Полет Виена - Атина цени от 198,62 лв.

24/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Виена до Атина с полет

Пътуването от Виена до Атина от полет е 1284,27 km и отнема 4 ч 38 мин. Има 31 връзки на ден, с първото заминаване на 06:00 ч. и последното на 22:30 ч.. Възможно е да пътувате от Виена до Атина от полет само за 198,62 лв. или за 3349,08 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 198,62 лв..

Най-ниската цена198,62 лв.
Продължителност на пътуването4 ч 38 мин
Връзка на ден31
Най-ниската цена198,62 лв.
Най-висока цена3349,08 лв.
Първо заминаване06:00 ч.
Последно заминаване22:30 ч.
Разстояние1284,27 km
ЗаминаванеВиена
ПристиганеАтина
ПревозвачиBig Sky Airlines, TAROMОще

Полет Билети от Виена до Атина

Дата на заминаване
сряда, 24 юли 2024 г.

Пътуване от Виена до Атина с Virail

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Виена до Атина. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Как мога да взема най-евтините самолетни билети за пътуване от Виена до Атина?

Самолетен билет от Виена до Атина ще ви струва средно 648,29 лв.. Възможно е обаче да има и по-евтини алтернативи. Virail ще ви покаже най-ниските налични цени за избраните от вас дати на пътуване, които могат да бъдат само до 198,62 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините самолетни билети могат да бъдат намерени, като се резервират доста предварително. Имайте предвид обаче, че много авиокомпании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Виена до Атина. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.

Колко дълго е пътуването от Виена до Атина със самолет?

Средното време за пътуване е 4 ч 38 мин. Това показва колко време отнема преминаването на 1284,27 km от Виена до Атина. Когато планирате пътуването си, не забравяйте, че са възможни забавяния. Някои непланирани събития могат да доведат до това, пътуването ви от Виена до Атина да отнеме повече от 4 ч 38 мин. Пътуването от Виена до Атина обхваща разстояние от 1284,27 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 4 ч 38 мин. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 2 ч 5 мин. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от Виена до Атина по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

По кое време са първото и последното заминаване от Виена до Атина?

Първото пътуване за деня тръгва от Виена в 06:00 ч.. Ако предпочитате да пътувате по-късно през деня, последният заминаващ ще бъде в 22:30 ч.. Не забравяйте, че това са основните часове на пътуванията между Виена и Атина. Те обаче са донякъде променливи, тъй като могат да бъдат повлияни от местни събития или празници, пикови сезони или други фактори. Винаги проверявайте предварително датите си за пътуване, за да сте в безопасност. По принцип първият заминаващ през нощта ще тръгне от Виена в 06:00 ч., а последният - в 22:30 ч. . Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от Виена до Атина могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците.

Кои летища мога да използвам по маршрута от Виена до Атина?

Има различни опции за избор, когато пътувате между Виена и Атина. Можете да започнете пътуването си в Виена на летища като Wien Mitte,Wien Meidling (wlb),Wien, Hütteldorf,Wien, Hauptbahnhof,Vienna Erdberg (VIB),Wien Westbahnhof (U3),Wien Praterstern (U2),Wien Quartier Belvedere,Wien - Matzleinsdorfer Platz. Те се свързват с летища, включително Siamos Tours Athens,Athens - Any hotel,Athens Karolou в Атина. Възможно е да няма пряка връзка между всички летища на двете места. Някои авиокомпании ще обслужват само избрани летища и може да се наложи да пътувате от едно летище до друго в същия град след пристигане, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от Виена до Атина.

Колко пъти на ден има тръгващи от Виена за Атина?

Средно има 31 заминаващи ежедневно от Виена до Атина. Възможно е обаче да има повече или по-малко в различните дни. Разписанията на доставчиците могат да се променят в определени дни от седмицата или официалните празници, а много от тях също се различават в определени периоди от годината. Някои доставчици променят графика си например през летния сезон. В много натоварени периоди може да има до заминаващи всеки ден. Доставчиците, които пътуват по този маршрут, включват и всеки работи в съответствие със своите специфични графици. Като пътешественик може да предпочетете директно пътуване или може да нямате нищо против да правите смени и връзки. Ако имате тежки куфари, директното пътуване може да е най-доброто; в противен случай може да успеете да спестите пари и да се насладите на повече гъвкавост, като направите смяна по пътя. Всеки ден има средно 4 заминаващи от Виена, които пътуват директно до Атина. Има 27 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Виена до Атина. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Виена до Атина

Евтини билети за полет от Виена до Атина
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Виена до Атина.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Виена до Атина, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Виена до Атина.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Виена до Атина

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Авиокомпаниите може да изискват по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 36,20 лв. до 538,73 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 93% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини самолетни билети от Виена до Атина

Най-евтините самолетни билети Виена - Атина могат да бъдат намерени само за 190,42 лв., ако имате късмет, или средно за 300,11 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 463,12 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Атина със самолет

Когато пътувате до Атина със самолет, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

Aegean Airlines е най-голямата авиокомпания в Гърция, изпълняваща вътрешни и международни полети до над 150 дестинации. Основана през 1987 г., авиокомпанията се разрасна до основен играч на европейския авиационен пазар, с флот от над 60 самолета и репутация за висококачествено обслужване. Aegean Airlines е член на Star Alliance, глобална мрежа от авиокомпании, която включва някои от най-големите превозвачи в света. Авиокомпанията е спечелила множество награди за обслужване на клиенти, включително наградата Skytrax за най-добра регионална авиокомпания в Европа за девет последователни години.

Air Serbia е националната авиокомпания на Сърбия, със седалище в Белград. Основана е през 2013 г. като наследник на бившия национален превозвач Jat Airways. Air Serbia извършва полети до над 50 дестинации в Европа, Близкия изток и Северна Америка, с флот от модерни самолети Airbus. Авиокомпанията предлага набор от услуги на своите пътници, включително развлечения по време на полет, Wi-Fi и програма за лоялни клиенти, наречена Etihad Guest. Air Serbia е член на групата Etihad Airways Partners, която включва няколко други авиокомпании по света. Авиокомпанията спечели няколко награди за своите услуги и представяне, включително Най-добра авиокомпания в Източна Европа на Световните награди за авиокомпании.

Austrian Airlines е водещата авиокомпания превозвач на Австрия, със седалище във Виена. Той извършва редовни услуги до над 130 дестинации по целия свят, включително Европа, Северна Америка, Азия и Африка. Авиокомпанията е член на Star Alliance и разполага с флотилия от над 80 самолета, включително Airbus A320, A321, A319, Boeing 767 и 777. Austrian Airlines предлага набор от туристически класи, включително икономична, премиум икономична и бизнес класа , с фокус върху предоставянето на високо ниво на обслужване и комфорт на своите пътници. Авиокомпанията е спечелила множество награди за обслужване на клиенти, включително най-добър персонал на авиокомпания в Европа и най-добър кетъринг в бизнес класа.

Croatia Airlines е националната авиокомпания на Хърватия, базирана в Загреб. Основана е през 1989 г. и изпълнява редовни вътрешни и международни полети до над 30 дестинации в Европа. Флотът на авиокомпанията се състои от самолети Airbus A319, A320 и Dash 8-Q400. Croatia Airlines е член на Star Alliance, глобален алианс на авиокомпании, и има споразумения за споделяне на кодове с няколко други авиокомпании. Авиокомпанията предлага набор от услуги на своите пътници, включително развлечения по време на полет, храна и напитки. Croatia Airlines се ангажира да осигури безопасно, надеждно и удобно въздушно пътуване на своите клиенти.

ITA Airways е нова италианска авиокомпания, създадена през 2021 г., за да замени фалиралата Alitalia. Авиокомпанията е собственост на италианското правителство и има за цел да предоставя висококачествени услуги на пътниците, като същевременно насърчава устойчивия и отговорен туризъм. ITA Airways планира да управлява флотилия от модерни самолети и да предлага набор от вътрешни и международни маршрути. Авиокомпанията също така се е ангажирала да намали въздействието си върху околната среда чрез инвестиране в икономични самолети и възприемане на устойчиви практики. Очаква се ITA Airways да играе ключова роля за възстановяването на италианската авиационна индустрия и да допринесе за икономическия растеж на страната.

Lufthansa е немска авиокомпания и една от най-големите авиокомпании в Европа. Основана е през 1953 г. и извършва полети до над 200 дестинации по света. Lufthansa е член на Star Alliance, който е най-големият алианс на авиокомпании в света. Авиокомпанията разполага с флот от над 300 самолета, включително самолети Airbus и Boeing. Lufthansa предлага набор от услуги на своите пътници, включително развлечения по време на полет, Wi-Fi и програма за редовни пътуващи, наречена Miles & More. Авиокомпанията е известна с висококачествените си услуги и е спечелила множество награди за удовлетвореността на клиентите и стандартите за безопасност.

Wizz Air е нискотарифна авиокомпания, базирана в Унгария, която извършва полети до дестинации в Европа, Близкия изток и Северна Африка. Основана през 2003 г., авиокомпанията се разраства бързо и сега управлява флотилия от над 100 самолета, обслужващи повече от 150 дестинации в 44 държави. Wizz Air е известна със своя непретенциозен подход към пътуването със самолет, предлагайки ниски тарифи и таксуване допълнително за допълнителни услуги като чекиран багаж и храна по време на полет. Авиокомпанията има силен фокус върху ефективността и контрола на разходите, което й позволява да предлага едни от най-ниските тарифи в индустрията.

Услуги на борда TAROM, ITA Airways and Ryanair от Виена до Атина
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Виена до Атина от plane.
съоръжения TAROM ITA Airways Ryanair Olympic Air Croatia Airlines Austrian Airlines Lufthansa Air Serbia Aegean Airlines Wizz Air LOT Turkish Airlines
wifi WiFi check check check check check check check check check check check check
luggage Багаж check check check check check check check check check check check check
food_and_drink Храни и напитки check check check cross check check check check check check check check

Виена до Атина Емисии на CO2 от Полет

Ecology
Влак
89.9kg
Автобус
96.32kg
Полет
256.85kg
Кола
205.48kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет полет от Виена до Атина?
Билет полет от Виена до Атина е 648,29 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 198,62 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Виена до Атина?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Виена до Атина е 198,62 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Виена и Атина от полет?
Виена до Атина е 1284,27 km.
Колко време трае полет между Виена и Атина?
Виена до Атина е средно 4 ч 38 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 2 ч 5 мин.
Какви компании работят от Виена до Атина?
Виена до Атина се покрива от оператор(и) 17. Можете да намерите на Virail Big Sky Airlines, TAROM, ITA Airways, Ryanair, Olympic Air, easyJet UK, Xr, Croatia Airlines, Air Senegal International, Austrian Airlines, Lufthansa, Air Serbia, Aero Services Executive, Aegean Airlines, Wizz Air, Swiss International Air Lines, LOT and Turkish Airlines предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко полет на ден преминават от Виена до Атина?
Виена до Атина има средно 31 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият полет от Виена до Атина?
Най-ранният полет от Виена до Атина тръгва на 06:00 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният полет от Виена до Атина?
Последният полет от Виена до Атина тръгва на 22:30 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Виена до Атина?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет полет, който намерихме, е 198,62 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Виена до Атина?
Има средно 4 от Виена до Атина.
Кое е най-бързото време за пътуване между Виена до Атина от полет?
Най-бързото време за пътуване с полет между Виена и Атина е 2 ч 5 мин.
Има ли директен полет от Виена към Атина?
Да, има директен полет между Виена и Атина.
Какви са емисиите на CO2 за Виена до Атина от полет?
Пътуването на полет от Виена до Атина създава 256.85kg CO2 емисии.

Отидете локално от Виена

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Виена

Международни маршрути от Виена и близките райони

Други дестинации от Виена

Основни маршрути до Атина

Свързани маршрути

Други популярни маршрути