Полет Истанбул - Самсун цени от 101,73 лв.

24/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни 101,73 лв.

Истанбул до Самсун с полет

Пътуването от Истанбул до Самсун от полет е 619,19 km и отнема 1 ч 26 мин. Има 10 връзки на ден, с първото заминаване на 03:20 ч. и последното на 23:20 ч.. Възможно е да пътувате от Истанбул до Самсун от полет само за 101,73 лв. или за 503,78 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 101,73 лв..

Най-ниската цена101,73 лв.
Продължителност на пътуването1 ч 26 мин
Връзка на ден10
Най-ниската цена101,73 лв.
Най-висока цена503,78 лв.
Първо заминаване03:20 ч.
Последно заминаване23:20 ч.
Разстояние619,19 km
ЗаминаванеИстанбул
ПристиганеСамсун
ПревозвачиTurkish Airlines, Valuair

Полет Билети от Истанбул до Самсун

Дата на заминаване
сряда, 24 юли 2024 г.

Пътуване от Истанбул до Самсун с Virail

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от Истанбул до Самсун? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Колко струва да се стигне от Истанбул до Самсун със самолет?

Когато пътувате от Истанбул до Самсун, можете да очаквате да платите средно около 176,56 лв.. Може да успеете да намерите цени до 101,73 лв., но всичко зависи от това как пътувате. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините самолетни билети направете резервацията си предварително. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на самолетните билети често ще бъдат намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервация, тъй като понякога по-евтините самолетни билети не могат да бъдат променени или парите да бъдат върнати. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Истанбул до Самсун. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.

Колко време отнема пътуването от Истанбул до Самсун със самолет?

Пътуването от Истанбул до Самсун със самолет обикновено отнема 1 ч 26 мин. Това пътуване обхваща разстояние от 619,19 km. Когато планирате пътуването си, имайте предвид, че 1 ч 26 мин е средна стойност, а времето на маршрута може да варира от ден на ден. Метеорологичните условия, проблеми с транспорта, неочаквани отклонения и местни събития могат да причинят забавяне на пътуването ви. Моля, имайте предвид възможността за тези извънредни събития, когато правите планове за пътуване. Пътуването от Истанбул до Самсун обхваща разстояние от 619,19 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 1 ч 26 мин. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 1 ч 20 мин. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от Истанбул до Самсун по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

Кои летища мога да използвам по маршрута от Истанбул до Самсун?

Можете да заминете от Истанбул на летища като Istanbul, Büyük Otogari,Istanbul Airport (IST). В края на пътуването ще можете да пристигнете в Самсун на следните летища: . Някои от тези летища могат да се обслужват само от определени авиокомпании. Поради това може да няма директна връзка между всички летища в Истанбул и Самсун. Планирайте пътуването си внимателно, тъй като може да се наложи да направите друга връзка преди заминаването или след пристигането.

Колко пътувания от Истанбул до Самсун има всеки ден?

Точният брой на пътуванията от Истанбул до Самсун може да варира според деня. Някои услуги може да работят само в определени дни от седмицата, докато други може да са сезонни. Като цяло, има средно 10 заминаващи всеки ден. Те се изпълняват от редица различни транспортни компании, включително . В особено натоварени дни може да има до заминаващи. Обикновено можете да очаквате да има повече връзки през делничните дни. Много компании правят по-малко пътувания през уикендите или официалните празници. Като пътешественик може да предпочетете да вземете директен маршрут от Истанбул до Самсун. Все пак ще намерите повече налични опции, ако искате да поемете по маршрут с връзки. Те минават през един или повече различни градове и ще трябва да смените превозното средство по пътя. Не всички пътуващи се чувстват комфортно, като правят множество връзки, но ако вас ви устройва, тогава ще се радвате на по-голяма гъвкавост при извършване на вашата резервация. Точният брой на ежедневните заминаващи от Истанбул до Самсун варира, но като цяло можете да очаквате да намерите 10 директни връзки без смяна, заминаващи всеки ден. Пътуващите, които с удоволствие поемат по непряк маршрут, ще намерят средно 0 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Истанбул до Самсун. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Истанбул до Самсун

Евтини билети за полет от Истанбул до Самсун
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Истанбул до Самсун.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Истанбул до Самсун, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Истанбул до Самсун.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Истанбул до Самсун

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини самолетни билети от Истанбул до Самсун

Най-евтините самолетни билети Истанбул - Самсун могат да бъдат намерени само за 59,72 лв., ако имате късмет, или средно за 99,61 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 252,06 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Самсун със самолет

Когато пътувате до Самсун със самолет, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

Turkish Airlines е националният превозвач на Турция, със седалище в Истанбул. Тя изпълнява редовни полети до над 300 дестинации в Европа, Азия, Африка и Америка, което я прави една от най-големите авиокомпании в света по брой обслужвани дестинации. Turkish Airlines спечели многобройни награди за своите услуги, включително „Най-добра авиокомпания в Европа“ шест поредни години от 2011 до 2016 г. Авиокомпанията управлява модерен флот от над 350 самолета, включително Airbus A320s, A330s, A340s, A350s и Boeing 737s, 777s и 787s. Turkish Airlines е член на Star Alliance, най-големият алианс на авиокомпании в света.

Услуги на борда Turkish Airlines and Pegasus Airlines от Истанбул до Самсун
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Истанбул до Самсун от plane.
съоръжения Turkish Airlines Pegasus Airlines
wifi WiFi check check
luggage Багаж check check
food_and_drink Храни и напитки check check

Истанбул до Самсун Емисии на CO2 от Полет

Ecology
Влак
43.34kg
Автобус
46.44kg
Полет
123.84kg
Кола
99.07kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет полет от Истанбул до Самсун?
Билет полет от Истанбул до Самсун е 176,56 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 101,73 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Истанбул до Самсун?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Истанбул до Самсун е 101,73 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Истанбул и Самсун от полет?
Истанбул до Самсун е 619,19 km.
Колко време трае полет между Истанбул и Самсун?
Истанбул до Самсун е средно 1 ч 26 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 1 ч 20 мин.
Какви компании работят от Истанбул до Самсун?
Истанбул до Самсун се покрива от оператор(и) 2. Можете да намерите на Virail Turkish Airlines, Valuair and Pegasus Airlines предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко полет на ден преминават от Истанбул до Самсун?
Истанбул до Самсун има средно 10 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият полет от Истанбул до Самсун?
Най-ранният полет от Истанбул до Самсун тръгва на 03:20 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният полет от Истанбул до Самсун?
Последният полет от Истанбул до Самсун тръгва на 23:20 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Истанбул до Самсун?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет полет, който намерихме, е 101,73 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Истанбул до Самсун?
Има средно 10 от Истанбул до Самсун.
Кое е най-бързото време за пътуване между Истанбул до Самсун от полет?
Най-бързото време за пътуване с полет между Истанбул и Самсун е 1 ч 20 мин.
Има ли директен полет от Истанбул към Самсун?
Да, има директен полет между Истанбул и Самсун.
Какви са емисиите на CO2 за Истанбул до Самсун от полет?
Пътуването на полет от Истанбул до Самсун създава 123.84kg CO2 емисии.

Отидете локално от Истанбул

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Истанбул

Международни маршрути от Истанбул и близките райони

Други дестинации от Истанбул

Свързани маршрути

Други популярни маршрути