Полет Гданск - Люблин цени от 106,59 лв.

16/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни 116,68 лв.

Гданск до Люблин с полет

Пътуването от Гданск до Люблин от полет е 434,44 km и отнема 5 ч 41 мин. Има 9 връзки на ден, с първото заминаване на 05:40 ч. и последното на 21:55 ч.. Възможно е да пътувате от Гданск до Люблин от полет само за 106,59 лв. или за 1127,32 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 106,59 лв..

Най-ниската цена106,59 лв.
Продължителност на пътуването5 ч 41 мин
Връзка на ден9
Най-ниската цена106,59 лв.
Най-висока цена1127,32 лв.
Първо заминаване05:40 ч.
Последно заминаване21:55 ч.
Разстояние434,44 km
ЗаминаванеГданск
ПристиганеЛюблин
ПревозвачиeasyJet UK, RyanairОще

Полет Билети от Гданск до Люблин

Дата на заминаване
вторник, 16 юли 2024 г.

Използвайте Virail, за да намерите най-добрия начин за пътуване от Гданск до Люблин

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Гданск до Люблин. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Как мога да взема най-евтините самолетни билети за пътуване от Гданск до Люблин?

Когато пътувате от Гданск до Люблин, можете да очаквате да платите средно около 216,48 лв.. Може да успеете да намерите цени до 106,59 лв., но всичко зависи от това как пътувате. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините самолетни билети направете резервацията си предварително. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на самолетните билети често ще бъдат намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервация, тъй като понякога по-евтините самолетни билети не могат да бъдат променени или парите да бъдат върнати. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Гданск до Люблин. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.

Колко време отнема пътуването от Гданск до Люблин със самолет?

Средното време за пътуване е 5 ч 41 мин. Това показва колко време отнема преминаването на 434,44 km от Гданск до Люблин. Когато планирате пътуването си, не забравяйте, че са възможни забавяния. Някои непланирани събития могат да доведат до това, пътуването ви от Гданск до Люблин да отнеме повече от 5 ч 41 мин. Пътуването между Гданск и Люблин със самолет обикновено отнема 5 ч 41 мин, за да се покрие разстояние от 434,44 km. Най-краткото пътуване от Гданск до Люблин ще ви отнеме 1 ч 10 мин. Не забравяйте, както винаги, че това време не включва закъснения, които могат да възникнат поради метеорологични условия, строителство или неочаквани отклонения и смущения. Ако бързото пристигане в Люблин е приоритет за вас, потърсете експресни или нон-стоп услуги. Можете също така да откриете, че маршрутът с връзки достига до вашата дестинация по-бързо от някои директни пътувания. Virail ще ви позволи да разгледате всичките възможности и да стигнете до решение, което отговаря на вашите нужди.

Кога тръгват заминаващите от Гданск до Люблин?

Ако предпочитате да пътувате по-рано, обикновено ще намерите първия отпътуващ от Гданск до Люблин, който тръгва в 05:40 ч.. Въпреки че нещата може да се променят в зависимост от деня, като цяло последният заминаващ за деня тръгва в 21:55 ч.. Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници. По принцип първият заминаващ през нощта ще тръгне от Гданск в 05:40 ч., а последният - в 21:55 ч. . Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от Гданск до Люблин могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците.

Кои летища се използват при пътуване от Гданск до Люблин?

В Гданск летищата за излитане включват Gdańsk Lech Wałęsa Airport, GDN,Gdańsk Wrzeszcz,Gdańsk,Gdansk Glowny. Когато пристигнете в Люблин, може да успеете да слезете на летища като Railway station,Swidnik-Miasto,Lublin, Poland. Не забравяйте обаче, че точните летища, обслужвани по всеки маршрут, могат да варират. Различните авиокомпании могат да заминават и пристигат на различни летища. Освен това, ако пътувате с експресна услуга, броят на летищата може да бъде ограничен и точните летища, обслужвани по определен маршрут, могат да варират в различните часове от деня или според деня от седмицата. Проверете предварително, за да сте сигурни, че заминавате и пристигате на летище, което е удобно за вашето пътуване.

Колко пъти на ден има тръгващи от Гданск за Люблин?

Маршрутът от Гданск до Люблин се обслужва от компании, включително . От този списък на транспортните компании има до заминаващи всеки ден. Точният брой обаче ще варира. Пътуванията с тръгване от Гданск са средно 9 пъти на ден. Това число включва всички транспортни компании, които обслужват маршрута. Когато пътувате от Гданск до Люблин, можете да изберете да използвате непряк маршрут, включващ връзки. Ако предпочитате да не правите това, ще намерите средно 1 директни пътувания всеки ден. Непряките маршрути обаче отварят повече възможности за пътниците с гъвкави планове. Средно има 8 пътувания с една или повече смени всеки ден. Всички тези числа са средни. Те могат леко да варират в зависимост от деня от седмицата, сезона от годината, местните празници и други фактори. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Гданск до Люблин. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Гданск до Люблин

Евтини билети за полет от Гданск до Люблин
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Гданск до Люблин.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Гданск до Люблин, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Гданск до Люблин.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Гданск до Люблин

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини самолетни билети от Гданск до Люблин

Най-евтините самолетни билети Гданск - Люблин могат да бъдат намерени само за 35,54 лв., ако имате късмет, или средно за 111,26 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 186,23 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Люблин със самолет

Когато пътувате до Люблин със самолет, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

British Airways е водещата авиокомпания превозвач на Обединеното кралство, със седалище в Лондон. Тя е една от най-големите авиокомпании в Европа и извършва полети до над 180 дестинации по света. Авиокомпанията е основана през 1974 г. и оттогава се е превърнала в основен играч в авиационната индустрия. British Airways е известна със своето висококачествено обслужване, удобни места за сядане и широка мрежа от маршрути. Авиокомпанията управлява флотилия от над 250 самолета, включително Airbus A380 и Boeing 787 Dreamliner. British Airways е член на авиокомпанията Oneworld и има споразумения за споделяне на кодове с няколко други авиокомпании.

Lufthansa е немска авиокомпания и една от най-големите авиокомпании в Европа. Основана е през 1953 г. и извършва полети до над 200 дестинации по света. Lufthansa е член на Star Alliance, който е най-големият алианс на авиокомпании в света. Авиокомпанията разполага с флот от над 300 самолета, включително самолети Airbus и Boeing. Lufthansa предлага набор от услуги на своите пътници, включително развлечения по време на полет, Wi-Fi и програма за редовни пътуващи, наречена Miles & More. Авиокомпанията е известна с висококачествените си услуги и е спечелила множество награди за удовлетвореността на клиентите и стандартите за безопасност.

Wizz Air е нискотарифна авиокомпания, базирана в Унгария, която извършва полети до дестинации в Европа, Близкия изток и Северна Африка. Основана през 2003 г., авиокомпанията се разраства бързо и сега управлява флотилия от над 100 самолета, обслужващи повече от 150 дестинации в 44 държави. Wizz Air е известна със своя непретенциозен подход към пътуването със самолет, предлагайки ниски тарифи и таксуване допълнително за допълнителни услуги като чекиран багаж и храна по време на полет. Авиокомпанията има силен фокус върху ефективността и контрола на разходите, което й позволява да предлага едни от най-ниските тарифи в индустрията.

Услуги на борда Ryanair, Lufthansa and LOT от Гданск до Люблин
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Гданск до Люблин от plane.
съоръжения Ryanair Lufthansa LOT British Airways Wizz Air Vueling
wifi WiFi check check check check check check
luggage Багаж check check check check check check
food_and_drink Храни и напитки check check check check check cross

Гданск до Люблин Емисии на CO2 от Полет

Ecology
Влак
30.41kg
Автобус
32.58kg
Полет
86.89kg
Кола
69.51kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет полет от Гданск до Люблин?
Билет полет от Гданск до Люблин е 216,48 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 106,59 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Гданск до Люблин?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Гданск до Люблин е 106,59 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Гданск и Люблин от полет?
Гданск до Люблин е 434,44 km.
Колко време трае полет между Гданск и Люблин?
Гданск до Люблин е средно 5 ч 41 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 1 ч 10 мин.
Какви компании работят от Гданск до Люблин?
Гданск до Люблин се покрива от оператор(и) 10. Можете да намерите на Virail easyJet UK, Ryanair, Norwegian Air Shuttle, SAS Braathens, Lufthansa, Norwegian Air Sweden, LOT, Air Bagan, British Airways, Wizz Air and Vueling предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко полет на ден преминават от Гданск до Люблин?
Гданск до Люблин има средно 9 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият полет от Гданск до Люблин?
Най-ранният полет от Гданск до Люблин тръгва на 05:40 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният полет от Гданск до Люблин?
Последният полет от Гданск до Люблин тръгва на 21:55 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Гданск до Люблин?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет полет, който намерихме, е 106,59 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Гданск до Люблин?
Има средно 1 от Гданск до Люблин.
Кое е най-бързото време за пътуване между Гданск до Люблин от полет?
Най-бързото време за пътуване с полет между Гданск и Люблин е 1 ч 10 мин.
Има ли директен полет от Гданск към Люблин?
Да, има директен полет между Гданск и Люблин.
Какви са емисиите на CO2 за Гданск до Люблин от полет?
Пътуването на полет от Гданск до Люблин създава 86.89kg CO2 емисии.

Отидете локално от Гданск

Популярни маршрути

Международни маршрути от Гданск и близките райони

Други дестинации от Гданск

Основни маршрути до Люблин

Свързани маршрути

Други популярни маршрути