Полет Гданск - Люблин цени от 52,91 лв.

Започва от
52,91 лв.

Гданск до Люблин с полет

Пътуването от Гданск до Люблин от полет е 434,44 km и отнема 15 ч 42 мин. Има 13 връзки на ден, с първото заминаване на 05:40 ч. и последното на 23:40 ч.. Възможно е да пътувате от Гданск до Люблин от полет само за 52,91 лв. или за 3341,97 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 52,91 лв..

Най-ниската цена52,91 лв.
Продължителност на пътуването15 ч 42 мин
Връзка на ден13
Най-ниската цена52,91 лв.
Най-висока цена3341,97 лв.
Първо заминаване05:40 ч.
Последно заминаване23:40 ч.
Разстояние434,44 km
ЗаминаванеГданск
ПристиганеЛюблин
ПревозвачиCorendon Dutch Airlines, Norwegian Air ShuttleОще

Полет Билети от Gdańsk до Lublin

Дата на заминаване
петък, 23 фев 2024 г.

Използвайте Virail, за да намерите най-добрия начин за пътуване от Гданск до Люблин

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Гданск до Люблин. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Как мога да взема най-евтините самолетни билети за пътуване от Гданск до Люблин?

Когато пътувате от Гданск до Люблин, можете да очаквате да платите средно около 596,88 лв.. Може да успеете да намерите цени до 52,91 лв., но всичко зависи от това как пътувате. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините самолетни билети направете резервацията си предварително. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на самолетните билети често ще бъдат намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервация, тъй като понякога по-евтините самолетни билети не могат да бъдат променени или парите да бъдат върнати. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Гданск до Люблин. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.

Колко време отнема пътуването от Гданск до Люблин със самолет?

Средното време за пътуване е 15 ч 42 мин. Това показва колко време отнема преминаването на 434,44 km от Гданск до Люблин. Когато планирате пътуването си, не забравяйте, че са възможни забавяния. Някои непланирани събития могат да доведат до това, пътуването ви от Гданск до Люблин да отнеме повече от 15 ч 42 мин. Пътуването между Гданск и Люблин със самолет обикновено отнема 15 ч 42 мин, за да се покрие разстояние от 434,44 km. Най-краткото пътуване от Гданск до Люблин ще ви отнеме 1 ч 10 мин. Не забравяйте, както винаги, че това време не включва закъснения, които могат да възникнат поради метеорологични условия, строителство или неочаквани отклонения и смущения. Ако бързото пристигане в Люблин е приоритет за вас, потърсете експресни или нон-стоп услуги. Можете също така да откриете, че маршрутът с връзки достига до вашата дестинация по-бързо от някои директни пътувания. Virail ще ви позволи да разгледате всичките възможности и да стигнете до решение, което отговаря на вашите нужди.

Кога тръгват заминаващите от Гданск до Люблин?

Ако предпочитате да пътувате по-рано, обикновено ще намерите първия отпътуващ от Гданск до Люблин, който тръгва в 05:40 ч.. Въпреки че нещата може да се променят в зависимост от деня, като цяло последният заминаващ за деня тръгва в 23:40 ч.. Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници. По принцип първият заминаващ през нощта ще тръгне от Гданск в 05:40 ч., а последният - в 23:40 ч. . Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от Гданск до Люблин могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците.

Кои летища се използват при пътуване от Гданск до Люблин?

В Гданск летищата за излитане включват . Когато пристигнете в Люблин, може да успеете да слезете на летища като . Не забравяйте обаче, че точните летища, обслужвани по всеки маршрут, могат да варират. Различните авиокомпании могат да заминават и пристигат на различни летища. Освен това, ако пътувате с експресна услуга, броят на летищата може да бъде ограничен и точните летища, обслужвани по определен маршрут, могат да варират в различните часове от деня или според деня от седмицата. Проверете предварително, за да сте сигурни, че заминавате и пристигате на летище, което е удобно за вашето пътуване.

Колко пъти на ден има тръгващи от Гданск за Люблин?

Маршрутът от Гданск до Люблин се обслужва от компании, включително . От този списък на транспортните компании има до заминаващи всеки ден. Точният брой обаче ще варира. Пътуванията с тръгване от Гданск са средно 13 пъти на ден. Това число включва всички транспортни компании, които обслужват маршрута. Когато пътувате от Гданск до Люблин, можете да изберете да използвате непряк маршрут, включващ връзки. Ако предпочитате да не правите това, ще намерите средно 1 директни пътувания всеки ден. Непряките маршрути обаче отварят повече възможности за пътниците с гъвкави планове. Средно има 12 пътувания с една или повече смени всеки ден. Всички тези числа са средни. Те могат леко да варират в зависимост от деня от седмицата, сезона от годината, местните празници и други фактори. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Гданск до Люблин. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Gdańsk до Lublin

Евтини билети за полет от Гданск до Люблин
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Гданск до Люблин.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Гданск до Люблин, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Гданск до Люблин.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Gdańsk до Lublin

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Авиокомпаниите може да изискват по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 1,96 лв. до 607,84 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 100% от пътуването си!

Намерете най-добрия ден за пътуване до Люблин със самолет

Когато пътувате до Люблин със самолет, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

Air France е водещият авиопревозвач на Франция, със седалище в Трембле ан Франс. Това е дъщерно дружество на Air France-KLM Group и член-учредител на глобалния авиокомпаниен алианс SkyTeam. Авиокомпанията управлява флотилия от над 200 самолета, обслужващи повече от 200 дестинации по целия свят. Air France предлага набор от туристически класи, включително икономична, премиум икономична, бизнес и La Première (първа класа). Авиокомпанията е известна със своите висококачествени услуги, удобни седалки и възможности за забавление по време на полет. Air France се ангажира с устойчивостта и е приложила различни инициативи за намаляване на въздействието си върху околната среда, като инвестиране в по-икономични самолети и намаляване на пластмасите за еднократна употреба.

Air Serbia е националната авиокомпания на Сърбия, със седалище в Белград. Основана е през 2013 г. като наследник на бившия национален превозвач Jat Airways. Air Serbia извършва полети до над 50 дестинации в Европа, Близкия изток и Северна Америка, с флот от модерни самолети Airbus. Авиокомпанията предлага набор от услуги на своите пътници, включително развлечения по време на полет, Wi-Fi и програма за лоялни клиенти, наречена Etihad Guest. Air Serbia е член на групата Etihad Airways Partners, която включва няколко други авиокомпании по света. Авиокомпанията спечели няколко награди за своите услуги и представяне, включително Най-добра авиокомпания в Източна Европа на Световните награди за авиокомпании.

Austrian Airlines е водещата авиокомпания превозвач на Австрия, със седалище във Виена. Той извършва редовни услуги до над 130 дестинации по целия свят, включително Европа, Северна Америка, Азия и Африка. Авиокомпанията е член на Star Alliance и разполага с флотилия от над 80 самолета, включително Airbus A320, A321, A319, Boeing 767 и 777. Austrian Airlines предлага набор от туристически класи, включително икономична, премиум икономична и бизнес класа , с фокус върху предоставянето на високо ниво на обслужване и комфорт на своите пътници. Авиокомпанията е спечелила множество награди за обслужване на клиенти, включително най-добър персонал на авиокомпания в Европа и най-добър кетъринг в бизнес класа.

British Airways е водещата авиокомпания превозвач на Обединеното кралство, със седалище в Лондон. Тя е една от най-големите авиокомпании в Европа и извършва полети до над 180 дестинации по света. Авиокомпанията е основана през 1974 г. и оттогава се е превърнала в основен играч в авиационната индустрия. British Airways е известна със своето висококачествено обслужване, удобни места за сядане и широка мрежа от маршрути. Авиокомпанията управлява флотилия от над 250 самолета, включително Airbus A380 и Boeing 787 Dreamliner. British Airways е член на авиокомпанията Oneworld и има споразумения за споделяне на кодове с няколко други авиокомпании.

Brussels Airlines е водещата авиокомпания превозвач на Белгия, със седалище в Брюксел. Обслужва полети до над 100 дестинации в Европа, Африка, Северна Америка и Азия. Авиокомпанията е основана през 2006 г. и е член на Star Alliance. Brussels Airlines е известна със своята висококачествена услуга, модерен флот и ангажимент за устойчивост. Той предлага набор от класове за пътуване, включително икономична, бизнес и първокласна икономична. Авиокомпанията също така има програма за лоялност, наречена Miles & More, която позволява на пътниците да печелят и осребряват мили за полети, надграждане и други награди. Brussels Airlines е дъщерно дружество на Lufthansa Group.

Croatia Airlines е националната авиокомпания на Хърватия, базирана в Загреб. Основана е през 1989 г. и изпълнява редовни вътрешни и международни полети до над 30 дестинации в Европа. Флотът на авиокомпанията се състои от самолети Airbus A319, A320 и Dash 8-Q400. Croatia Airlines е член на Star Alliance, глобален алианс на авиокомпании, и има споразумения за споделяне на кодове с няколко други авиокомпании. Авиокомпанията предлага набор от услуги на своите пътници, включително развлечения по време на полет, храна и напитки. Croatia Airlines се ангажира да осигури безопасно, надеждно и удобно въздушно пътуване на своите клиенти.

Czech Airlines е националната авиокомпания на Чешката република, базирана в Прага. Основана е през 1923 г. и е една от най-старите авиокомпании в Европа. Czech Airlines извършва полети до над 50 дестинации в Европа, Азия и Близкия изток, с акцент върху свързването на Прага с големите градове по света. Авиокомпанията е член на алианса SkyTeam и предлага набор от услуги на своите пътници, включително развлечения по време на полет, Wi-Fi и програма за лоялност. Чешките авиолинии разполагат с флотилия от модерни самолети, включително Airbus A319, A320 и A321, както и турбовитлови ATR 72.

Ethiopian Air е водещата авиокомпания превозвач на Етиопия, със седалище в Адис Абеба. Основана е през 1945 г. и управлява флотилия от над 120 самолета, обслужващи повече от 125 дестинации по целия свят. Ethiopian Air е член на Star Alliance и има споразумения за споделяне на кодове с няколко други авиокомпании. Авиокомпанията предлага както пътнически, така и товарни услуги, както и услуги за поддръжка, ремонт и основен ремонт. Ethiopian Air спечели няколко награди за своята услуга, включително наградата Skytrax за най-добра авиокомпания в Африка през 2017 и 2018 г. Авиокомпанията е известна със своя ангажимент към устойчивост и социална отговорност, включително инициативи за намаляване на въглеродните емисии и подкрепа на местните общности.

ITA Airways е нова италианска авиокомпания, създадена през 2021 г., за да замени фалиралата Alitalia. Авиокомпанията е собственост на италианското правителство и има за цел да предоставя висококачествени услуги на пътниците, като същевременно насърчава устойчивия и отговорен туризъм. ITA Airways планира да управлява флотилия от модерни самолети и да предлага набор от вътрешни и международни маршрути. Авиокомпанията също така се е ангажирала да намали въздействието си върху околната среда чрез инвестиране в икономични самолети и възприемане на устойчиви практики. Очаква се ITA Airways да играе ключова роля за възстановяването на италианската авиационна индустрия и да допринесе за икономическия растеж на страната.

Lufthansa е немска авиокомпания и една от най-големите авиокомпании в Европа. Основана е през 1953 г. и извършва полети до над 200 дестинации по света. Lufthansa е член на Star Alliance, който е най-големият алианс на авиокомпании в света. Авиокомпанията разполага с флот от над 300 самолета, включително самолети Airbus и Boeing. Lufthansa предлага набор от услуги на своите пътници, включително развлечения по време на полет, Wi-Fi и програма за редовни пътуващи, наречена Miles & More. Авиокомпанията е известна с висококачествените си услуги и е спечелила множество награди за удовлетвореността на клиентите и стандартите за безопасност.

През 2001 г. групата PKP е създадена в резултат на преструктурирането на държавните полски железници в съответствие с директивите на Европейския съюз. Компанията управлява различни видове влакове, включително Intercity, Express, Regional, Pendolino и EuroNight влакове. PKP оперира и с високоскоростни влакове под марката "Pendolino", които могат да достигнат скорост до 250 км/ч.

Wizz Air е нискотарифна авиокомпания, базирана в Унгария, която извършва полети до дестинации в Европа, Близкия изток и Северна Африка. Основана през 2003 г., авиокомпанията се разраства бързо и сега управлява флотилия от над 100 самолета, обслужващи повече от 150 дестинации в 44 държави. Wizz Air е известна със своя непретенциозен подход към пътуването със самолет, предлагайки ниски тарифи и таксуване допълнително за допълнителни услуги като чекиран багаж и храна по време на полет. Авиокомпанията има силен фокус върху ефективността и контрола на разходите, което й позволява да предлага едни от най-ниските тарифи в индустрията.

Типове билети и съоръжения от Гданск до Люблин

Сравнете различните видове билети и удобствата, предоставени от PKP при пътуване от Гданск до Люблин.

Second Class

Билетите за втора класа на PKP Intercity са по-достъпни, предлагат стандартни места за сядане с основни удобства и може да са по-пренаселени по време на пиковите часове на пътуване.
wifi WiFi
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
food_and_drink Храни и напитки
air_con Климатик
bicycle Велосипед

First Class

Билетите за първа класа на влаковете PKP предлагат по-големи, по-удобни седалки с повече място за краката, по-добри съоръжения и удобства, безплатни закуски и напитки и по-тиха атмосфера, но са по-скъпи.
accessibility Достъпност
food_and_drink Храни и напитки

Описание на съоръжението

Научете повече за различните съоръжения, налични на борда на всеки превозвач по този маршрут.

wifi WiFi open icon close icon
Всички вътрешни влакове Express InterCity вече предлагат безплатен Wi-Fi, както и избрани международни маршрути до Берлин и Виена, благодарение на партньорството с T-Mobile, водещ мобилен оператор в Полша.
quiet_zone Тиха зона open icon close icon
Тиха зона, без допълнително заплащане, се намира във вагон №. 7 във всеки влак Express InterCity Premium, с 61 места.
power_sockets Електрически контакти open icon close icon
Пътниците имат достъп до електрически контакти, с достатъчно контакти, налични както в PKP przewozy regionalne, така и в PKP inter-regionalne.
luggage Багаж open icon close icon
Можете да се възползвате от безплатен допустим багаж по време на техните пътувания. Това включва малки и лесни за пренасяне предмети, които се побират в отделенията над главата и под седалката. Ако обаче багажът е твърде голям, за да се побере в тези отделения, ще има такса от 5,81 PLN за брой. Така че трябва да имате предвид размера на багажа им, преди да се качите на влака, за да избегнете допълнителни такси.
accessibility Достъпност open icon close icon
PKP Intercity предоставя определени места за хора с увреждания или хора с намалена подвижност, със специфични разпределения според вида на вагона. Във влаковете EIP е препоръчително такива пътници да резервират поне 2 дни предварително, въпреки че местата за ползватели на инвалидни колички остават постоянно налични. Тези, които използват инвалидни колички, могат също да закупят билети директно на борда на влаковете EIP, ако определените места останат отворени. Освен това някои влакови маршрути разполагат с вагони, пригодени за ползватели на инвалидни колички. Важно е да се отбележи, че ако пътник с увреждания пътува с куче придружител, от него се изисква да резервира цялото купе в кушет вагоните.
food_and_drink Храни и напитки open icon close icon
Всеки пътник получава безплатна напитка, независимо от класата, докато пътниците от първа класа също се наслаждават на храна, сервирана на мястото им.
air_con Климатик open icon close icon
Всички влакове са оборудвани с климатик.
bicycle Велосипед open icon close icon
Имате право да превозвате определени предмети безплатно, докато пътувате във влак. Те включват лесни за пренасяне неща, които се побират в отделенията над главата и под седалката, както и разгъната количка, когато пътувате с деца, и един чифт ски. Ще трябва обаче да заплатите допълнителна такса за всеки велосипед, който носят, при условие че е разгънат и не е опакован.
Услуги на борда Croatia Airlines, Air Serbia and PKP от Гданск до Люблин
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Гданск до Люблин от plane.
съоръжения Croatia Airlines Air Serbia PKP Austrian Airlines British Airways Ethiopian Air Lufthansa Brussels Airlines Albawings Vueling Ryanair Air France Czech Airlines KLM Finnair LOT Wizz Air ISRAIR Eurowings ITA Airways
wifi WiFi check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check
luggage Багаж check check check check check check check check cross check check check check check cross check check check check check
food_and_drink Храни и напитки check check check check check cross check cross cross cross check cross cross cross cross check check check cross check
quiet_zone Тиха зона cross cross check cross cross cross cross cross cross cross cross cross cross cross cross cross cross cross cross cross
power_sockets Електрически контакти cross cross check cross cross cross cross cross cross cross cross cross cross cross cross cross cross cross cross cross
accessibility Достъпност cross cross check cross cross cross cross cross cross cross cross cross cross cross cross cross cross cross cross cross
air_con Климатик cross cross check cross cross cross cross cross cross cross cross cross cross cross cross cross cross cross cross cross
bicycle Велосипед cross cross check cross cross cross cross cross cross cross cross cross cross cross cross cross cross cross cross cross

Гданск до Люблин Емисии на CO2 от Полет

Ecology
Влак
30.41kg
Автобус
32.58kg
Полет
86.89kg
Кола
69.51kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет полет от Гданск до Люблин?
Билет полет от Гданск до Люблин е 596,88 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 52,91 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Гданск до Люблин?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Гданск до Люблин е 52,91 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Гданск и Люблин от полет?
Гданск до Люблин е 434,44 km.
Колко време трае полет между Гданск и Люблин?
Гданск до Люблин е средно 15 ч 42 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 1 ч 10 мин.
Какви компании работят от Гданск до Люблин?
Гданск до Люблин се покрива от оператор(и) 33. Можете да намерите на Virail Corendon Dutch Airlines, Norwegian Air Shuttle, Croatia Airlines, Royal Khmer Airlines, Swiss International Air Lines, Air Serbia, PKP, Jet2.com, Austrian Airlines, Condor Flugdienst, SAS Braathens, British Airways, Ethiopian Air, Lufthansa, Brussels Airlines, Albawings, Monarch Airlines, Vueling, easyJet UK, Smartwings Poland, Ryanair, Aero Services Executive, Air France, Czech Airlines, Norwegian Air Sweden, KLM, Air Bagan, Finnair, LOT, Wizz Air, ISRAIR, Eurowings, ITA Airways and Aero Asia International предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко полет на ден преминават от Гданск до Люблин?
Гданск до Люблин има средно 13 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият полет от Гданск до Люблин?
Най-ранният полет от Гданск до Люблин тръгва на 05:40 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният полет от Гданск до Люблин?
Последният полет от Гданск до Люблин тръгва на 23:40 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Гданск до Люблин?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет полет, който намерихме, е 52,91 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от Гданск до Люблин?
Има 4 станция(и), от която можете да се отклоните от Гданск, за да отидете до Люблин. Можете да преминете от Gdańsk Airport, Gdansk, Gdańsk Główny and Gdańsk Wrzeszcz и можете да стигнете до Lublin Airport, Lublin Bus Station and Railway station.
Колко директни връзки преминават от Гданск до Люблин?
Има средно 1 от Гданск до Люблин.
Кое е най-бързото време за пътуване между Гданск до Люблин от полет?
Най-бързото време за пътуване с полет между Гданск и Люблин е 1 ч 10 мин.
Има ли директен полет от Гданск към Люблин?
Да, има директен полет между Гданск и Люблин.
Какви са емисиите на CO2 за Гданск до Люблин от полет?
Пътуването на полет от Гданск до Люблин създава 86.89kg CO2 емисии.

Отидете локално от Гданск

Популярни маршрути

Международни маршрути от Гданск и близките райони

Други дестинации от Гданск

Основни маршрути до Люблин

Свързани маршрути

Други популярни маршрути