Полет Делхи - Мумбай цени от 107,87 лв.

Започва от
107,87 лв.
откривам

Делхи до Мумбай с полет

Пътуването от Делхи до Мумбай от полет е 1154,37 km и отнема 5 ч 53 мин. Има 124 връзки на ден, с първото заминаване на 01:45 ч. и последното на 23:15 ч.. Възможно е да пътувате от Делхи до Мумбай от полет само за 107,87 лв. или за 2554,89 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 107,87 лв..

Най-ниската цена107,87 лв.
Продължителност на пътуването5 ч 53 мин
Връзка на ден124
Най-ниската цена107,87 лв.
Най-висока цена2554,89 лв.
Първо заминаване01:45 ч.
Последно заминаване23:15 ч.
Разстояние1154,37 km
ЗаминаванеДелхи
ПристиганеМумбай
ПревозвачиSpiceJet, VistaraОще

Полет Билети от Delhi до Mumbai

Дата на заминаване
петък, 1 дек 2023 г.

Бързо и лесно пътуване от Делхи до Мумбай с Virail

Планирате да пътувате от Делхи до Мумбай? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

Как мога да намеря най-евтините самолетни билети, за да стигна от Делхи до Мумбай?

Когато пътувате от Делхи до Мумбай, можете да очаквате да платите средно около 357,15 лв.. Може да успеете да намерите цени до 107,87 лв., но всичко зависи от това как пътувате. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините самолетни билети направете резервацията си предварително. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на самолетните билети често ще бъдат намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервация, тъй като понякога по-евтините самолетни билети не могат да бъдат променени или парите да бъдат върнати. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Делхи до Мумбай. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.

Колко време ще ми отнеме да пътувам от Делхи до Мумбай със самолет?

Средното време за пътуване е 5 ч 53 мин. Това показва колко време отнема преминаването на 1154,37 km от Делхи до Мумбай. Когато планирате пътуването си, не забравяйте, че са възможни забавяния. Някои непланирани събития могат да доведат до това, пътуването ви от Делхи до Мумбай да отнеме повече от 5 ч 53 мин. Разстоянието между Делхи и Мумбай е около 1154,37 km. В зависимост от точния маршрут и компанията, с която пътувате, времето ви за пътуване може да варира. Средно това пътуване ще отнеме около 5 ч 53 мин. Обаче най-бързите маршрути между Делхи и Мумбай продължават 1 ч 55 мин. Ако бързината е приоритет за вас, когато пътувате, обърнете внимание на експресни услуги, които могат да ви отведат по-бързо. При резервацията може да е необходима известна гъвкавост. Често тези услуги тръгват само в определен час от деня или дори в определени дни от седмицата. Можете също така да намерите по-бързо пътуване, като поемете по непряк маршрут и се свържете на друга спирка по пътя.

Кои летища се използват при пътуване от Делхи до Мумбай?

В зависимост от авиокомпанията, която решите да използвате за пътуването си, ще можете да излетите от Делхи от следните летища: . Пристигайки в Мумбай, вашият маршрут ще премине през всички или някои от следните летища: . Не всички авиокомпании обслужват всяко летище, така че проверете предварително, за да видите къде точно ви отвежда вашият маршрут.

Колко пъти на ден има пътувания от Делхи до Мумбай?

Средно има 124 заминаващи ежедневно от Делхи до Мумбай. Възможно е обаче да има повече или по-малко в различните дни. Разписанията на доставчиците могат да се променят в определени дни от седмицата или официалните празници, а много от тях също се различават в определени периоди от годината. Някои доставчици променят графика си например през летния сезон. В много натоварени периоди може да има до заминаващи всеки ден. Доставчиците, които пътуват по този маршрут, включват и всеки работи в съответствие със своите специфични графици. Като пътешественик може да предпочетете директно пътуване или може да нямате нищо против да правите смени и връзки. Ако имате тежки куфари, директното пътуване може да е най-доброто; в противен случай може да успеете да спестите пари и да се насладите на повече гъвкавост, като направите смяна по пътя. Всеки ден има средно 48 заминаващи от Делхи, които пътуват директно до Мумбай. Има 76 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Делхи до Мумбай. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Delhi до Mumbai

Евтини билети за полет от Делхи до Мумбай
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Делхи до Мумбай.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Делхи до Мумбай, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Делхи до Мумбай.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от

Най-доброто време за резервиране на пътуване от Delhi до Mumbai

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Намерете най-добрия ден за пътуване до Мумбай със самолет

Когато пътувате до Мумбай със самолет, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

Air India е водещата авиокомпания превозвач на Индия, със седалище в Ню Делхи. Основана е през 1932 г. и е третата по големина авиокомпания в Индия, изпълняваща вътрешни и международни полети. Air India разполага с флот от над 100 самолета и обслужва повече от 90 дестинации по целия свят. Авиокомпанията е известна със своя талисман Махараджа и отличителната си червено-бяла ливрея. Air India се сблъска с финансови затруднения през последните години, като индийското правителство обяви планове за приватизация на авиокомпанията през 2018 г. Въпреки тези предизвикателства Air India остава важен играч в индийската авиационна индустрия.

Air India Express е нискотарифна авиокомпания, базирана в Индия, която извършва полети до различни вътрешни и международни дестинации. Това е дъщерно дружество на Air India и е създадено през 2004 г. с цел предоставяне на достъпни въздушни пътувания на пътниците. Авиокомпанията управлява флотилия от самолети Boeing 737-800 и предлага безпроблемна услуга с основни удобства като храна, леки закуски и напитки, налични за покупка на борда. Air India Express има силно присъствие в Близкия изток и изпълнява полети до дестинации като Дубай, Абу Даби и Маскат. Авиокомпанията е спечелила няколко награди за своята безопасност и оперативна ефективност.

Akasa Air е нов тип климатична система, която използва вода за охлаждане на въздуха вместо традиционните хладилни агенти. Системата работи чрез преминаване на горещ въздух през мокър филтър, който охлажда въздуха чрез изпарение. След това охладеният въздух циркулира обратно в помещението, осигурявайки удобно и енергийно ефективно решение за охлаждане. Akasa Air е проектиран да бъде екологичен, като използва до 90% по-малко енергия от традиционните климатични системи и не произвежда вредни емисии. Системата също така е лесна за инсталиране и поддръжка, което я прави рентабилна и устойчива алтернатива на традиционната климатизация.

Alliance Air е дъщерно дружество на Air India, националния превозвач на Индия. Създадена е през 1996 г., за да осигури регионална въздушна връзка с различни части на страната. Alliance Air извършва полети до над 50 дестинации в Индия, с флот от самолети ATR 72-600 и ATR 42-320. Авиокомпанията обслужва предимно отдалечени и слабо развити региони на страната, като ги свързва с големите градове и центрове. Alliance Air също извършва чартърни полети за различни държавни агенции, корпорации и физически лица. Авиокомпанията има силен фокус върху безопасността, надеждността и удовлетвореността на клиентите и е спечелила няколко награди за своите услуги.

Gulf Air е националната авиокомпания на Кралство Бахрейн, със седалище в Мухарак. Основана е през 1950 г. и извършва полети до над 50 дестинации в Близкия изток, Азия, Европа и Африка. Флотът на Gulf Air се състои от модерни самолети Airbus и Boeing и предлага набор от услуги на своите пътници, включително развлечения по време на полет, Wi-Fi и програма за лоялни клиенти. Авиокомпанията спечели няколко награди за своите услуги, включително World Travel Awards за водеща бизнес класа на авиокомпания в Близкия изток и уебсайт на водеща авиокомпания в Близкия изток. Gulf Air се ангажира да осигури безопасно, надеждно и удобно пътуване на своите пътници.

Hahn Air е немска авиокомпания, която работи като редовен и чартърен превозвач. Въпреки това, той е най-известен с ролята си на доставчик на билети и разпространение на услуги за други авиокомпании. Hahn Air има споразумения с над 350 авиокомпании по целия свят, което им позволява да продават своите полети чрез глобалната дистрибуторска система (GDS) на Hahn Air. Това позволява на туристическите агенти да резервират полети на авиокомпании, които може да не са налични чрез традиционните GDS системи. Hahn Air също предлага полети със собствена марка до ограничен брой дестинации в Европа. Авиокомпанията е основана през 1994 г. и е със седалище в Драйайх, Германия.

Malaysia Airlines е водещата авиокомпания превозвач на Малайзия, със седалище в Куала Лумпур. Обслужва полети до над 60 дестинации в Азия, Австралия, Европа и Близкия изток. Авиокомпанията е основана през 1947 г. като Malayan Airways и по-късно е преименувана на Malaysia Airlines през 1963 г. Тя е член на авиокомпанията oneworld и има флот от над 80 самолета, включително Airbus A330s, A350s и Boeing 737s. Malaysia Airlines се изправи пред няколко предизвикателства през последните години, включително изчезването на полет MH370 през 2014 г. и свалянето на полет MH17 над Украйна през същата година.

Qatar Airways е националната авиокомпания на Катар, базирана в Доха. Основана е през 1993 г. и оттогава се е превърнала в една от водещите авиокомпании в света, с флот от над 200 самолета, летящи до повече от 160 дестинации по целия свят. Qatar Airways е известна със своята луксозна и награждавана услуга, предлагаща на пътниците набор от удобства като легнали седалки, гурме кухня и развлечения по време на полет. Авиокомпанията е член на алианса oneworld и има партньорства с няколко други авиокомпании, което позволява на пътниците лесно да се свързват с дестинации по целия свят. Qatar Airways спечели множество награди за своята услуга, включително обявена за най-добрата авиокомпания в света от Skytrax през 2019 г.

SpiceJet е индийска нискотарифна авиокомпания със седалище в Гургаон, Индия. Основана е през 2005 г. и извършва полети до над 60 дестинации в Индия и в чужбина. Авиокомпанията разполага с флотилия от самолети Boeing и Bombardier и предлага набор от услуги, включително храна по време на полет, развлечения и надбавки за багаж. SpiceJet спечели няколко награди за своите услуги, включително за най-добрата нискотарифна авиокомпания в Централна Азия и Индия на наградите Skytrax World Airline Awards. Авиокомпанията също беше призната за ангажимента си към устойчивост и е приложила няколко екологични инициативи за намаляване на въглеродния си отпечатък.

Услуги на борда SpiceJet, Vistara and Qatar Airways от Делхи до Мумбай
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Делхи до Мумбай от plane.
съоръжения SpiceJet Vistara Qatar Airways Gulf Air Akasa Air Hahn Air Alliance Air Air India Malaysia Airlines IndiGo Air India Express SWISS AirAsia India
wifi WiFi check check check check check check check check check check check check check
food_and_drink Храни и напитки check check check check check check cross check check check check check cross
luggage Багаж cross check check check cross check cross check check check cross check cross

Делхи до Мумбай Емисии на CO2 от Полет

Ecology
Влак
80.81kg
Автобус
86.58kg
Полет
230.87kg
Кола
184.7kg

често задавани въпроси

Колко струва билет полет от Делхи до Мумбай?
Билет полет от Делхи до Мумбай е 357,15 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 107,87 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Делхи до Мумбай?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Делхи до Мумбай е 107,87 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Делхи и Мумбай от полет?
Делхи до Мумбай е 1154,37 km.
Колко време трае полет между Делхи и Мумбай?
Делхи до Мумбай е средно 5 ч 53 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 1 ч 55 мин.
Какви компании работят от Делхи до Мумбай?
Делхи до Мумбай се покрива от оператор(и) 14. Можете да намерите на Virail SpiceJet, Vistara, Qatar Airways, Gulf Air, Akasa Air, Hahn Air, Ethiopian Airlines, Alliance Air, Alaska Seaplanes, Air India, Malaysia Airlines, IndiGo, Air India Express, SWISS and AirAsia India предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко полет на ден преминават от Делхи до Мумбай?
Делхи до Мумбай има средно 124 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият полет от Делхи до Мумбай?
Най-ранният полет от Делхи до Мумбай тръгва на 01:45 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният полет от Делхи до Мумбай?
Последният полет от Делхи до Мумбай тръгва на 23:15 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Делхи до Мумбай?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет полет, който намерихме, е 107,87 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Делхи до Мумбай?
Има средно 48 от Делхи до Мумбай.
Кое е най-бързото време за пътуване между Делхи до Мумбай от полет?
Най-бързото време за пътуване с полет между Делхи и Мумбай е 1 ч 55 мин.
Има ли директен полет от Делхи към Мумбай?
Да, има директен полет между Делхи и Мумбай.
Какви са емисиите на CO2 за Делхи до Мумбай от полет?
Пътуването на полет от Делхи до Мумбай създава 230.87kg CO2 емисии.

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Делхи

Други дестинации от Делхи

Основни маршрути до Мумбай

Свързани маршрути

Други популярни маршрути