Полет Бордо - Ница цени от 71,24 лв.

Започва от
71,24 лв.
откривам

Бордо до Ница с полет

Пътуването от Бордо до Ница от полет е 637,86 km и отнема 2 ч 25 мин. Има 9 връзки на ден, с първото заминаване на 06:00 ч. и последното на 23:45 ч.. Възможно е да пътувате от Бордо до Ница от полет само за 71,24 лв. или за 960,19 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 71,24 лв..

Най-ниската цена71,24 лв.
Продължителност на пътуването2 ч 25 мин
Връзка на ден9
Най-ниската цена71,24 лв.
Най-висока цена960,19 лв.
Първо заминаване06:00 ч.
Последно заминаване23:45 ч.
Разстояние637,86 km
ЗаминаванеБордо
ПристиганеНица
ПревозвачиVueling, Iberia AirlinesОще

Полет Билети от Bordeaux до Nice

Дата на заминаване
петък, 1 дек 2023 г.

Бързо и лесно пътуване от Бордо до Ница с Virail

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от Бордо до Ница. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Колко ще платя за самолетни билети от Бордо до Ница?

Цените за самолетни билети от Бордо до Ница варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Ако са резервирани предварително, най-евтините самолетни билети от Бордо до Ница ще струват 71,24 лв.. Средната цена на самолетен билет е приблизително 331,66 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Бордо до Ница. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.

Колко време отнема пътуването от Бордо до Ница със самолет?

При разстояние от 637,86 km между Бордо и Ница, обикновено отнема 2 ч 25 мин, за да се завърши пътуването. Тази средна цифра може да варира от ден на ден. Закъсненията могат да бъдат причинени от неочаквани метеорологични условия, пътни работи или строителство, местни събития или други непредвидени обстоятелства. Не забравяйте, че пътуването ви може да отнеме повече от 2 ч 25 мин. Направете плановете си предвид това, за да избегнете разочарование, особено ако пътувате по строг график. Пътуването между Бордо и Ница със самолет обикновено отнема 2 ч 25 мин, за да се покрие разстояние от 637,86 km. Най-краткото пътуване от Бордо до Ница ще ви отнеме 1 ч 20 мин. Не забравяйте, както винаги, че това време не включва закъснения, които могат да възникнат поради метеорологични условия, строителство или неочаквани отклонения и смущения. Ако бързото пристигане в Ница е приоритет за вас, потърсете експресни или нон-стоп услуги. Можете също така да откриете, че маршрутът с връзки достига до вашата дестинация по-бързо от някои директни пътувания. Virail ще ви позволи да разгледате всичките възможности и да стигнете до решение, което отговаря на вашите нужди.

По кое време са първото и последното заминаване от Бордо до Ница?

Първият заминаващ за деня от Бордо до Ница тръгва в 06:00 ч., докато последния отпътуващ за деня е в 23:45 ч.. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между Бордо и Ница. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си. Първото пътуване през нощта тръгва от Бордо в 06:00 ч.. Ако предпочитате да пътувате по-късно през тази нощ, последното отпътуване ще бъде в 23:45 ч.. Не забравяйте, че това са основните часове на пътуванията между Бордо и Ница. Те обаче са донякъде променливи, тъй като могат да бъдат повлияни от местни събития или празници, пикови сезони или други фактори. Винаги проверявайте предварително датите си за пътуване, за да сте в безопасност.

Кои летища мога да използвам за пътуване от Бордо до Ница?

Ще можете да тръгнете от Бордо, като използвате летища като . Те ви свързват с летища, включително в Ница. Проверете внимателно, преди да направите резервация. Някои или всички тези летища ще се явят по маршрута, в зависимост от авиокомпанията, която използвате за пътуването си. Проверете внимателно кой маршрут следва вашата авиокомпания, за да видите дали преминава през летище, което е удобно за вашите нужди. Може да се наложи да направите кратко пътуване между летищата или в Бордо, или в Ница, за ваше удобство по време на пътуване.

Колко пътувания от Бордо до Ница има всеки ден?

Ще можете да пътувате от Бордо до Ница, като използвате компании като . В комбинация тези доставчици предлагат средно 9 пътувания всеки ден. Тази средна цифра може да не отразява непременно избраните от вас дати на пътуване. В определени дни от седмицата може да има повече или по-малко пътувания. В най-натоварените часове ще има до заминаващи за един ден. Можете да изберете да пътувате от Бордо до Ница, използвайки както директни, така и непреки маршрути. Тези опции ще ви помогнат да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет, вашия времеви интервал и обстоятелствата на вашето пътуване. Средно има 3 директни връзки от Бордо до Ница всеки ден. Непряките връзки добавят повече възможности, като ви осигуряват допълнителна гъвкавост при пътуване. Средно на ден ще намерите 6 пътувания с поне една смяна. Тези цифри могат да варират в определени периоди от годината и някои маршрути може да не се изпълняват всеки ден от седмицата. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Бордо до Ница. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Bordeaux до Nice

Евтини билети за полет от Бордо до Ница
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Бордо до Ница.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Бордо до Ница, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Бордо до Ница.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от

Най-доброто време за резервиране на пътуване от Bordeaux до Nice

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини самолетни билети от Бордо до Ница

Най-евтините самолетни билети Бордо - Ница могат да бъдат намерени само за 109,24 лв., ако имате късмет, или средно за 203,45 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 387,40 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Ница със самолет

Когато пътувате до Ница със самолет, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

Air France е водещият авиопревозвач на Франция, със седалище в Трембле ан Франс. Това е дъщерно дружество на Air France-KLM Group и член-учредител на глобалния авиокомпаниен алианс SkyTeam. Авиокомпанията управлява флотилия от над 200 самолета, обслужващи повече от 200 дестинации по целия свят. Air France предлага набор от туристически класи, включително икономична, премиум икономична, бизнес и La Première (първа класа). Авиокомпанията е известна със своите висококачествени услуги, удобни седалки и възможности за забавление по време на полет. Air France се ангажира с устойчивостта и е приложила различни инициативи за намаляване на въздействието си върху околната среда, като инвестиране в по-икономични самолети и намаляване на пластмасите за еднократна употреба.

British Airways е водещата авиокомпания превозвач на Обединеното кралство, със седалище в Лондон. Тя е една от най-големите авиокомпании в Европа и извършва полети до над 180 дестинации по света. Авиокомпанията е основана през 1974 г. и оттогава се е превърнала в основен играч в авиационната индустрия. British Airways е известна със своето висококачествено обслужване, удобни места за сядане и широка мрежа от маршрути. Авиокомпанията управлява флотилия от над 250 самолета, включително Airbus A380 и Boeing 787 Dreamliner. British Airways е член на авиокомпанията Oneworld и има споразумения за споделяне на кодове с няколко други авиокомпании.

ITA Airways е нова италианска авиокомпания, създадена през 2021 г., за да замени фалиралата Alitalia. Авиокомпанията е собственост на италианското правителство и има за цел да предоставя висококачествени услуги на пътниците, като същевременно насърчава устойчивия и отговорен туризъм. ITA Airways планира да управлява флотилия от модерни самолети и да предлага набор от вътрешни и международни маршрути. Авиокомпанията също така се е ангажирала да намали въздействието си върху околната среда чрез инвестиране в икономични самолети и възприемане на устойчиви практики. Очаква се ITA Airways да играе ключова роля за възстановяването на италианската авиационна индустрия и да допринесе за икономическия растеж на страната.

Lufthansa е немска авиокомпания и една от най-големите авиокомпании в Европа. Основана е през 1953 г. и извършва полети до над 200 дестинации по света. Lufthansa е член на Star Alliance, който е най-големият алианс на авиокомпании в света. Авиокомпанията разполага с флот от над 300 самолета, включително самолети Airbus и Boeing. Lufthansa предлага набор от услуги на своите пътници, включително развлечения по време на полет, Wi-Fi и програма за редовни пътуващи, наречена Miles & More. Авиокомпанията е известна с висококачествените си услуги и е спечелила множество награди за удовлетвореността на клиентите и стандартите за безопасност.

Royal Air Maroc е националната авиокомпания на Мароко, със седалище в Казабланка. Основана е през 1953 г. и изпълнява редовни вътрешни и международни полети до над 90 дестинации в Африка, Европа, Северна Америка и Близкия изток. Авиокомпанията разполага с флот от над 50 самолета, включително Boeing 737s, 787s и Embraer E190s. Royal Air Maroc е член на авиокомпанията Oneworld и има споразумения за споделяне на кодове с няколко други авиокомпании. Авиокомпанията предлага набор от услуги на своите пътници, включително развлечения по време на полет, храна и програма за редовни пътуващи, наречена Safar Flyer.

Услуги на борда Vueling, Ryanair and Royal Air Maroc от Бордо до Ница
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Бордо до Ница от plane.
съоръжения Vueling Ryanair Royal Air Maroc Air France British Airways Aer Lingus Lufthansa ITA Airways
wifi WiFi check check check check check check check check
luggage Багаж check check check check check check check check
food_and_drink Храни и напитки cross check check cross check check check check

Бордо до Ница Емисии на CO2 от Полет

Ecology
Влак
44.65kg
Автобус
47.84kg
Полет
127.57kg
Кола
102.06kg

често задавани въпроси

Колко струва билет полет от Бордо до Ница?
Билет полет от Бордо до Ница е 331,66 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 71,24 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Бордо до Ница?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Бордо до Ница е 71,24 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Бордо и Ница от полет?
Бордо до Ница е 637,86 km.
Колко време трае полет между Бордо и Ница?
Бордо до Ница е средно 2 ч 25 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 1 ч 20 мин.
Какви компании работят от Бордо до Ница?
Бордо до Ница се покрива от оператор(и) 14. Можете да намерите на Virail Vueling, Iberia Airlines, easyJet UK, Air Senegal International, HV, Ryanair, Royal Air Maroc, Air France, Swiss International Air Lines, Air Bagan, British Airways, Aer Lingus, Lufthansa, ITA Airways and Jet2.com предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко полет на ден преминават от Бордо до Ница?
Бордо до Ница има средно 9 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият полет от Бордо до Ница?
Най-ранният полет от Бордо до Ница тръгва на 06:00 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният полет от Бордо до Ница?
Последният полет от Бордо до Ница тръгва на 23:45 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Бордо до Ница?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет полет, който намерихме, е 71,24 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Бордо до Ница?
Има средно 3 от Бордо до Ница.
Кое е най-бързото време за пътуване между Бордо до Ница от полет?
Най-бързото време за пътуване с полет между Бордо и Ница е 1 ч 20 мин.
Има ли директен полет от Бордо към Ница?
Да, има директен полет между Бордо и Ница.
Какви са емисиите на CO2 за Бордо до Ница от полет?
Пътуването на полет от Бордо до Ница създава 127.57kg CO2 емисии.

Отидете локално от Бордо

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Бордо

Международни маршрути от Бордо и близките райони

Други дестинации от Бордо

Основни маршрути до Ница

Свързани маршрути

Други популярни маршрути