Полет Болоня - Палермо цени от 48,92лв.

Започва от
48,92лв.
откривам

Болоня до Палермо с полет

Пътуването от Болоня до Палермо от полет е 728,9 km и отнема 1 ч. 25 мин.. Има 2 връзки на ден, с първото заминаване на 06:55 и последното на 23:25. Възможно е да пътувате от Болоня до Палермо от полет само за 48,92лв. или за 803,86лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 48,92лв..

Най-добра цена 48,92лв.
Продължителност на пътуването 1 ч. 25 мин.
Връзка на ден 2
Най-ниската цена 48,92лв.
Най-висока цена 803,86лв.
Първо заминаване 06:55
Последно заминаване 23:25
Разстояние 728,9 km
Заминаване Болоня
Пристигане Палермо
Превозвачи Ryanair, Wizz Air

Полет Билети от Болоня до Палермо

  Sep 26
  Още
  24°
  Sep 27
  Още
  25°
  Sep 28
  Още
  26°
  Sep 29
  Още
  27°
  Sep 30
  Още
  28°
  Oct 01
  Още
  28°
  Oct 02
  Още
  26°
  Oct 03
  Още
  27°
  Oct 04
  Още
  25°
  Oct 05
  Още
  25°
  Oct 06
  Още
  23°
  Oct 07
  Още
  20°
  Oct 08
  Още
  21°
  Oct 09
  Още
  18°
  Oct 10
  Още
  15°
Departure date
Tuesday,Sep 26 2023
24°

Бързо и лесно пътуване от Болоня до Палермо с Virail

Планирате да пътувате от Болоня до Палермо? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

Как мога да намеря най-евтините самолетни билети, за да стигна от Болоня до Палермо?

Самолетен билет от Болоня до Палермо ще ви струва средно 148,77лв.. Възможно е обаче да има и по-евтини алтернативи. Virail ще ви покаже най-ниските налични цени за избраните от вас дати на пътуване, които могат да бъдат само до 25,44лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините самолетни билети могат да бъдат намерени, като се резервират доста предварително. Имайте предвид обаче, че много авиокомпании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.Покажи пълното описание Скриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Болоня до Палермо

 
Sep 26
вторник
24°
Още
Още
Sep 27
сряда
25°
201,16лв.
129,13лв.
Sep 28
четвъртък
26°
Още
Още
Sep 29
петък
27°
Още
Още
Sep 30
събота
28°
181,59лв.
129,13лв.
Oct 01
неделя
28°
Още
Още
Oct 02
понеделник
26°
Още
Още
Евтини билети за от Болоня до Палермо
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Болоня до Палермо.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Болоня до Палермо, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Болоня до Палермо.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от

Най-доброто време за резервиране на пътуване от Болоня до Палермо

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник

Най-доброто време за резервация на евтини самолетни билети от Болоня до Палермо

Най-евтините самолетни билети Болоня - Палермо могат да бъдат намерени само за 40лв., ако имате късмет, или средно за 169лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 395лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Палермо със самолет

Когато пътувате до Палермо със самолет, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

Wizz Air е нискотарифна авиокомпания, базирана в Унгария, която извършва полети до дестинации в Европа, Близкия изток и Северна Африка. Основана през 2003 г., авиокомпанията се разраства бързо и сега управлява флотилия от над 100 самолета, обслужващи повече от 150 дестинации в 44 държави. Wizz Air е известна със своя непретенциозен подход към пътуването със самолет, предлагайки ниски тарифи и таксуване допълнително за допълнителни услуги като чекиран багаж и храна по време на полет. Авиокомпанията има силен фокус върху ефективността и контрола на разходите, което й позволява да предлага едни от най-ниските тарифи в индустрията.

Услуги на борда Ryanair and Wizz Air от Болоня до Палермо
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Болоня до Палермо от полет.
съоръжения Ryanair Wizz Air
WiFi
Багаж
Храни и напитки

Болоня до Палермо Емисии на CO2 от Полет

Ecology
Влак
0.5kg
Автобус
3.3kg
Полет
132.4kg
Кола
12.8kg

често задавани въпроси

Колко струва билет полет от Болоня до Палермо?
Билет полет от Болоня до Палермо е 343,22лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 48,92лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Болоня до Палермо?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Болоня до Палермо е 48,92лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Болоня и Палермо от полет?
Болоня до Палермо е 728,9 km.
Колко време трае полет между Болоня и Палермо?
Болоня до Палермо е средно 1 ч. 28 мин.. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 1 ч. 25 мин..
Какви компании работят от Болоня до Палермо?
Болоня до Палермо се покрива от оператор(и) 2. Можете да намерите на Virail Ryanair, Wizz Air предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко полет на ден преминават от Болоня до Палермо?
Болоня до Палермо има средно 2 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият полет от Болоня до Палермо?
Най-ранният полет от Болоня до Палермо тръгва на 06:55. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният полет от Болоня до Палермо?
Последният полет от Болоня до Палермо тръгва на 23:25. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Болоня до Палермо?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет полет, който намерихме, е 48,92лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от Болоня до Палермо?
Има 2 станция(и), от която можете да се отклоните от Болоня, за да отидете до Палермо. Можете да преминете от Aeroporto Guglielmo Marconi and Bologna и можете да стигнете до Aeroporto Di Palermo-punta Raisi and Palermo.
Колко директни връзки преминават от Болоня до Палермо?
Има средно 2 от Болоня до Палермо.
Кое е най-бързото време за пътуване между Болоня до Палермо от полет?
Най-бързото време за пътуване с полет между Болоня и Палермо е 1 ч. 25 мин..
Има ли директен полет от Болоня към Палермо?
Да, има директен полет между Болоня и Палермо.
Какви са емисиите на CO2 за Болоня до Палермо от полет?
Пътуването на полет от Болоня до Палермо създава 132.4kg CO2 емисии.

Абонирайте се за нашия бюлетин

Получавайте последните новини, продуктови актуализации и изключителни промоции директно във входящата си поща

Отидете локално от Болоня

Уикенд бягства от Болоня

Международни маршрути от Болоня и близките райони

Други дестинации от Болоня

Основни маршрути до Палермо

Други популярни маршрути