Полет Болоня - Палермо цени от 111,17 лв.

20/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Болоня до Палермо с полет

Пътуването от Болоня до Палермо от полет е 729,76 km и отнема 2 ч 49 мин. Има 6 връзки на ден, с първото заминаване на 06:30 ч. и последното на 22:45 ч.. Възможно е да пътувате от Болоня до Палермо от полет само за 111,17 лв. или за 840,16 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 111,17 лв..

Най-ниската цена111,17 лв.
Продължителност на пътуването2 ч 49 мин
Връзка на ден6
Най-ниската цена111,17 лв.
Най-висока цена840,16 лв.
Първо заминаване06:30 ч.
Последно заминаване22:45 ч.
Разстояние729,76 km
ЗаминаванеБолоня
ПристиганеПалермо
ПревозвачиITA Airways, Ryanair

Полет Билети от Болоня до Палермо

Дата на заминаване
събота, 20 юли 2024 г.

Стигнете от Болоня до Палермо с Virail

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Болоня до Палермо. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Колко струва да се стигне от Болоня до Палермо със самолет?

Цените за самолетни билети от Болоня до Палермо варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Ако са резервирани предварително, най-евтините самолетни билети от Болоня до Палермо ще струват 111,17 лв.. Средната цена на самолетен билет е приблизително 223,39 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Болоня до Палермо. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.

Колко време отнема да се стигне от Болоня до Палермо със самолет?

Разстоянието между Болоня и Палермо е приблизително 729,76 km. Като цяло ще ви отнеме около 2 ч 49 мин, за да завършите пътуването между двата града. Важно е обаче да запомните, че времето за пътуване може да варира в зависимост от редица фактори, включително сезонни метеорологични условия, местни събития или отклонения. Имайте това предвид, ако възнамерявате да правите по-късна връзка и винаги планирайте съобразно с това. Пътуването от Болоня до Палермо обхваща разстояние от 729,76 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 2 ч 49 мин. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 1 ч 30 мин. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от Болоня до Палермо по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

Кога тръгват заминаващите от Болоня до Палермо?

Първият заминаващ за деня от Болоня до Палермо тръгва в 06:30 ч., докато последния отпътуващ за деня е в 22:45 ч.. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между Болоня и Палермо. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си. Първият отпътуващ през нощта от Болоня до Палермо тръгва в 06:30 ч., докато последният отпътува в 22:45 ч.. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между Болоня и Палермо. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си.

Кои летища мога да използвам по маршрута от Болоня до Палермо?

Ще можете да тръгнете от Болоня, като използвате летища като BOLONIA,Casalecchio - Garibaldi,Bologna Central Station,Bologna / Borgo Panigale Airport. Те ви свързват с летища, включително Palermo Port,Palermo, Piazza Cairoli,Palermo, Centrale,Palermo Via Belgio,Palermo - Oreto Orsi,Palermo La Malfa,Palermo Via della Libertà в Палермо. Проверете внимателно, преди да направите резервация. Някои или всички тези летища ще се явят по маршрута, в зависимост от авиокомпанията, която използвате за пътуването си. Проверете внимателно кой маршрут следва вашата авиокомпания, за да видите дали преминава през летище, което е удобно за вашите нужди. Може да се наложи да направите кратко пътуване между летищата или в Болоня, или в Палермо, за ваше удобство по време на пътуване.

Колко пътувания от Болоня до Палермо се извършват всеки ден?

Ако искате да стигнете от Болоня до Палермо, можете да пътувате с компании като . Ще откриете максимален брой от заминаващи на ден. Средно има 6 заминаващи на ден. Резервирайте предварително, за да сте сигурни, че пътуването ви ще протече безпроблемно и ще тръгнете в момент, който ви устройва най-добре. Когато пътувате, можете да търсите директни пътувания или други маршрути, които предлагат връзки и смени. Има средно 2 директни пътувания между Болоня и Палермо. Ако нямате нищо против да смените превозното средство по пътя, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Обикновено има 4 пътувания с поне една смяна. Тези числа могат да варират в зависимост от месеца от годината или деня от седмицата. Някои пътници предпочитат директни маршрути, особено ако носят тежки куфари или се безпокоят да не пропуснат връзка. Други се наслаждават на гъвкавостта, предлагана от пътуванията с връзки. Каквото и да предпочитате, Virail може да ви помогне да намерите правилните опции, които да ви устройват. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Болоня до Палермо. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Болоня до Палермо

Евтини билети за полет от Болоня до Палермо
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Болоня до Палермо.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Болоня до Палермо, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Болоня до Палермо.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Болоня до Палермо

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Авиокомпаниите може да изискват по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 117,80 лв. до 663,36 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 82% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини самолетни билети от Болоня до Палермо

Най-евтините самолетни билети Болоня - Палермо могат да бъдат намерени само за 107,45 лв., ако имате късмет, или средно за 259,47 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 465,41 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Палермо със самолет

Когато пътувате до Палермо със самолет, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

ITA Airways е нова италианска авиокомпания, създадена през 2021 г., за да замени фалиралата Alitalia. Авиокомпанията е собственост на италианското правителство и има за цел да предоставя висококачествени услуги на пътниците, като същевременно насърчава устойчивия и отговорен туризъм. ITA Airways планира да управлява флотилия от модерни самолети и да предлага набор от вътрешни и международни маршрути. Авиокомпанията също така се е ангажирала да намали въздействието си върху околната среда чрез инвестиране в икономични самолети и възприемане на устойчиви практики. Очаква се ITA Airways да играе ключова роля за възстановяването на италианската авиационна индустрия и да допринесе за икономическия растеж на страната.

Услуги на борда ITA Airways and Ryanair от Болоня до Палермо
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Болоня до Палермо от plane.
съоръжения ITA Airways Ryanair
wifi WiFi check check
luggage Багаж check check
food_and_drink Храни и напитки check check

Болоня до Палермо Емисии на CO2 от Полет

Ecology
Влак
51.08kg
Автобус
54.73kg
Полет
145.95kg
Кола
116.76kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет полет от Болоня до Палермо?
Билет полет от Болоня до Палермо е 223,39 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 111,17 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Болоня до Палермо?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Болоня до Палермо е 111,17 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Болоня и Палермо от полет?
Болоня до Палермо е 729,76 km.
Колко време трае полет между Болоня и Палермо?
Болоня до Палермо е средно 2 ч 49 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 1 ч 30 мин.
Какви компании работят от Болоня до Палермо?
Болоня до Палермо се покрива от оператор(и) 2. Можете да намерите на Virail ITA Airways, Ryanair and XZ предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко полет на ден преминават от Болоня до Палермо?
Болоня до Палермо има средно 6 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият полет от Болоня до Палермо?
Най-ранният полет от Болоня до Палермо тръгва на 06:30 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният полет от Болоня до Палермо?
Последният полет от Болоня до Палермо тръгва на 22:45 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Болоня до Палермо?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет полет, който намерихме, е 111,17 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Болоня до Палермо?
Има средно 2 от Болоня до Палермо.
Кое е най-бързото време за пътуване между Болоня до Палермо от полет?
Най-бързото време за пътуване с полет между Болоня и Палермо е 1 ч 30 мин.
Има ли директен полет от Болоня към Палермо?
Да, има директен полет между Болоня и Палермо.
Какви са емисиите на CO2 за Болоня до Палермо от полет?
Пътуването на полет от Болоня до Палермо създава 145.95kg CO2 емисии.

Отидете локално от Болоня

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Болоня

Международни маршрути от Болоня и близките райони

Други дестинации от Болоня

Основни маршрути до Палермо

Други популярни маршрути