Полет Киев - Одеса цени от 102,67 лв.

16/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Киев до Одеса с полет

Пътуването от Киев до Одеса от полет е 443,01 km и отнема 1 ч 20 мин. Има 1 връзки на ден, с първото заминаване на 10:50 ч. и последното на 20:40 ч.. Възможно е да пътувате от Киев до Одеса от полет само за 102,67 лв. или за 120,52 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 102,67 лв..

Най-ниската цена102,67 лв.
Продължителност на пътуването1 ч 20 мин
Връзка на ден1
Най-ниската цена102,67 лв.
Най-висока цена120,52 лв.
Първо заминаване10:50 ч.
Последно заминаване20:40 ч.
Разстояние443,01 km
ЗаминаванеКиев
ПристиганеОдеса
ПревозвачиMotor Sich

Полет Билети от Киев до Одеса

Дата на заминаване
вторник, 16 юли 2024 г.

Стигнете от Киев до Одеса с Virail

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от Киев до Одеса. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Колко ще платя за самолетни билети от Киев до Одеса?

Самолетен билет от Киев до Одеса ще ви струва средно 116,76 лв.. Възможно е обаче да има и по-евтини алтернативи. Virail ще ви покаже най-ниските налични цени за избраните от вас дати на пътуване, които могат да бъдат само до 102,67 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините самолетни билети могат да бъдат намерени, като се резервират доста предварително. Имайте предвид обаче, че много авиокомпании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Киев до Одеса. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.

Колко време ще отнеме, за да отида от Киев до Одеса със самолет?

При разстояние от 443,01 km между Киев и Одеса, обикновено отнема 1 ч 20 мин, за да се завърши пътуването. Тази средна цифра може да варира от ден на ден. Закъсненията могат да бъдат причинени от неочаквани метеорологични условия, пътни работи или строителство, местни събития или други непредвидени обстоятелства. Не забравяйте, че пътуването ви може да отнеме повече от 1 ч 20 мин. Направете плановете си предвид това, за да избегнете разочарование, особено ако пътувате по строг график. Пътуването от Киев до Одеса обхваща разстояние от 443,01 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 1 ч 20 мин. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 1 ч 20 мин. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от Киев до Одеса по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

Кога тръгват заминаващите от Киев до Одеса?

Първият заминаващ за деня от Киев до Одеса тръгва в 10:50 ч., докато последния отпътуващ за деня е в 20:40 ч.. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между Киев и Одеса. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си. Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от Киев до Одеса, който обикновено тръгва в 10:50 ч.. Последното планирано заминаване през нощта обикновено е в 20:40 ч.. Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината.

Кои летища мога да използвам по маршрута от Киев до Одеса?

Ще можете да тръгнете от Киев, като използвате летища като Kiev Bus Station Tsentralʹnyy,Terminal A,Kiev Vokzal'na Square,Kyiv (Vydubychi BS),Kiev,Kyiv (Kyiv BS). Те ви свързват с летища, включително Odessa International Airport, ODS,Odesa, Пл. Привокзальна,Odesa (Odesa BS) в Одеса. Проверете внимателно, преди да направите резервация. Някои или всички тези летища ще се явят по маршрута, в зависимост от авиокомпанията, която използвате за пътуването си. Проверете внимателно кой маршрут следва вашата авиокомпания, за да видите дали преминава през летище, което е удобно за вашите нужди. Може да се наложи да направите кратко пътуване между летищата или в Киев, или в Одеса, за ваше удобство по време на пътуване.

Колко пъти на ден има пътувания от Киев до Одеса?

Ако искате да стигнете от Киев до Одеса, можете да пътувате с компании като . Ще откриете максимален брой от заминаващи на ден. Средно има 1 заминаващи на ден. Резервирайте предварително, за да сте сигурни, че пътуването ви ще протече безпроблемно и ще тръгнете в момент, който ви устройва най-добре. Когато пътувате, можете да търсите директни пътувания или други маршрути, които предлагат връзки и смени. Има средно 1 директни пътувания между Киев и Одеса. Ако нямате нищо против да смените превозното средство по пътя, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Обикновено има 0 пътувания с поне една смяна. Тези числа могат да варират в зависимост от месеца от годината или деня от седмицата. Някои пътници предпочитат директни маршрути, особено ако носят тежки куфари или се безпокоят да не пропуснат връзка. Други се наслаждават на гъвкавостта, предлагана от пътуванията с връзки. Каквото и да предпочитате, Virail може да ви помогне да намерите правилните опции, които да ви устройват. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Киев до Одеса. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Киев до Одеса

Евтини билети за полет от Киев до Одеса
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Киев до Одеса.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Киев до Одеса, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Киев до Одеса.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Най-доброто време за резервиране на пътуване от Киев до Одеса

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини самолетни билети от Киев до Одеса

Най-евтините самолетни билети Киев - Одеса могат да бъдат намерени само за 68,35 лв., ако имате късмет, или средно за 95,79 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 116,92 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Одеса със самолет

Когато пътувате до Одеса със самолет, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Киев до Одеса Емисии на CO2 от Полет

Ecology
Влак
31.01kg
Автобус
33.23kg
Полет
88.6kg
Кола
70.88kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет полет от Киев до Одеса?
Билет полет от Киев до Одеса е 116,76 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 102,67 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Киев до Одеса?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Киев до Одеса е 102,67 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Киев и Одеса от полет?
Киев до Одеса е 443,01 km.
Колко време трае полет между Киев и Одеса?
Киев до Одеса е средно 1 ч 20 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 1 ч 20 мин.
Колко полет на ден преминават от Киев до Одеса?
Киев до Одеса има средно 1 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият полет от Киев до Одеса?
Най-ранният полет от Киев до Одеса тръгва на 10:50 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният полет от Киев до Одеса?
Последният полет от Киев до Одеса тръгва на 20:40 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Киев до Одеса?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет полет, който намерихме, е 102,67 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Киев до Одеса?
Има средно 1 от Киев до Одеса.
Кое е най-бързото време за пътуване между Киев до Одеса от полет?
Най-бързото време за пътуване с полет между Киев и Одеса е 1 ч 20 мин.
Има ли директен полет от Киев към Одеса?
Да, има директен полет между Киев и Одеса.
Какви са емисиите на CO2 за Киев до Одеса от полет?
Пътуването на полет от Киев до Одеса създава 88.6kg CO2 емисии.

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Киев

Международни маршрути от Киев и близките райони

Други дестинации от Киев

Основни маршрути до Одеса

Свързани маршрути

Други популярни маршрути