Полет Катания - Тренто цени от 29,33 лв.

24/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Катания до Тренто с полет

Пътуването от Катания до Тренто от полет е 1008,41 km и отнема 1 ч 48 мин. Има 3 връзки на ден, с първото заминаване на 10:05 ч. и последното на 20:00 ч.. Възможно е да пътувате от Катания до Тренто от полет само за 29,33 лв. или за 234,80 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 29,33 лв..

Най-ниската цена29,33 лв.
Продължителност на пътуването1 ч 48 мин
Връзка на ден3
Най-ниската цена29,33 лв.
Най-висока цена234,80 лв.
Първо заминаване10:05 ч.
Последно заминаване20:00 ч.
Разстояние1008,41 km
ЗаминаванеКатания
ПристиганеТренто
ПревозвачиRyanair, Wizz Air

Полет Билети от Катания до Тренто

Дата на заминаване
сряда, 24 юли 2024 г.

Стигнете от Катания до Тренто с Virail

Кой е най-добрият начин да се стигне от Катания до Тренто? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от Катания до Тренто, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Как мога да намеря най-евтините самолетни билети, за да стигна от Катания до Тренто?

Цените ще варират, когато пътувате от Катания до Тренто. Средно обаче ще платите около 120,62 лв. за самолетен билет. Можете да намерите самолетни билети на цени до 29,33 лв., но това може да изисква известна гъвкавост с вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини самолетни билети в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много авиокомпании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си самолетни билети.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Катания до Тренто. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.

Колко дълго е пътуването от Катания до Тренто със самолет?

Пътуването от Катания до Тренто със самолет обикновено отнема 1 ч 48 мин. Това пътуване обхваща разстояние от 1008,41 km. Когато планирате пътуването си, имайте предвид, че 1 ч 48 мин е средна стойност, а времето на маршрута може да варира от ден на ден. Метеорологичните условия, проблеми с транспорта, неочаквани отклонения и местни събития могат да причинят забавяне на пътуването ви. Моля, имайте предвид възможността за тези извънредни събития, когато правите планове за пътуване. Пътуването от Катания до Тренто обхваща разстояние от 1008,41 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 1 ч 48 мин. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 1 ч 45 мин. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от Катания до Тренто по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

Кога тръгват заминаващите от Катания до Тренто?

Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от Катания до Тренто, който обикновено тръгва в 10:05 ч.. Последният планиран заминаващ за деня обикновено е в 20:00 ч.. Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината. По принцип първият заминаващ през нощта ще тръгне от Катания в 10:05 ч., а последният - в 20:00 ч. . Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от Катания до Тренто могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците.

Кои летища се използват при пътуване от Катания до Тренто?

В Катания летищата за излитане включват Catania Ognina,Bicocca,Catania–Fontanarossa Airport, CTA,Catania Central Station. Когато пристигнете в Тренто, може да успеете да слезете на летища като Trento S. Bartolameo,Villazzano,Trento - Any hotel. Не забравяйте обаче, че точните летища, обслужвани по всеки маршрут, могат да варират. Различните авиокомпании могат да заминават и пристигат на различни летища. Освен това, ако пътувате с експресна услуга, броят на летищата може да бъде ограничен и точните летища, обслужвани по определен маршрут, могат да варират в различните часове от деня или според деня от седмицата. Проверете предварително, за да сте сигурни, че заминавате и пристигате на летище, което е удобно за вашето пътуване.

Колко пътувания от Катания до Тренто се извършват всеки ден?

Точният брой на пътуванията от Катания до Тренто може да варира според деня. Някои услуги може да работят само в определени дни от седмицата, докато други може да са сезонни. Като цяло, има средно 3 заминаващи всеки ден. Те се изпълняват от редица различни транспортни компании, включително . В особено натоварени дни може да има до заминаващи. Обикновено можете да очаквате да има повече връзки през делничните дни. Много компании правят по-малко пътувания през уикендите или официалните празници. Като пътешественик може да предпочетете да вземете директен маршрут от Катания до Тренто. Все пак ще намерите повече налични опции, ако искате да поемете по маршрут с връзки. Те минават през един или повече различни градове и ще трябва да смените превозното средство по пътя. Не всички пътуващи се чувстват комфортно, като правят множество връзки, но ако вас ви устройва, тогава ще се радвате на по-голяма гъвкавост при извършване на вашата резервация. Точният брой на ежедневните заминаващи от Катания до Тренто варира, но като цяло можете да очаквате да намерите 3 директни връзки без смяна, заминаващи всеки ден. Пътуващите, които с удоволствие поемат по непряк маршрут, ще намерят средно 0 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Катания до Тренто. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Катания до Тренто

Евтини билети за полет от Катания до Тренто
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Катания до Тренто.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Катания до Тренто, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Катания до Тренто.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Най-доброто време за резервиране на пътуване от Катания до Тренто

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини самолетни билети от Катания до Тренто

Най-евтините самолетни билети Катания - Тренто могат да бъдат намерени само за 79,23 лв., ако имате късмет, или средно за 161,60 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 259,24 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Тренто със самолет

Когато пътувате до Тренто със самолет, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

Wizz Air е нискотарифна авиокомпания, базирана в Унгария, която извършва полети до дестинации в Европа, Близкия изток и Северна Африка. Основана през 2003 г., авиокомпанията се разраства бързо и сега управлява флотилия от над 100 самолета, обслужващи повече от 150 дестинации в 44 държави. Wizz Air е известна със своя непретенциозен подход към пътуването със самолет, предлагайки ниски тарифи и таксуване допълнително за допълнителни услуги като чекиран багаж и храна по време на полет. Авиокомпанията има силен фокус върху ефективността и контрола на разходите, което й позволява да предлага едни от най-ниските тарифи в индустрията.

Услуги на борда Ryanair, Wizz Air and Volotea от Катания до Тренто
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Катания до Тренто от plane.
съоръжения Ryanair Wizz Air Volotea
wifi WiFi check check check
luggage Багаж check check check
food_and_drink Храни и напитки check check cross

Катания до Тренто Емисии на CO2 от Полет

Ecology
Влак
70.59kg
Автобус
75.63kg
Полет
201.68kg
Кола
161.35kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет полет от Катания до Тренто?
Билет полет от Катания до Тренто е 120,62 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 29,33 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Катания до Тренто?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Катания до Тренто е 29,33 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Катания и Тренто от полет?
Катания до Тренто е 1008,41 km.
Колко време трае полет между Катания и Тренто?
Катания до Тренто е средно 1 ч 48 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 1 ч 45 мин.
Какви компании работят от Катания до Тренто?
Катания до Тренто се покрива от оператор(и) 2. Можете да намерите на Virail Ryanair, Wizz Air and Volotea предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко полет на ден преминават от Катания до Тренто?
Катания до Тренто има средно 3 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият полет от Катания до Тренто?
Най-ранният полет от Катания до Тренто тръгва на 10:05 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният полет от Катания до Тренто?
Последният полет от Катания до Тренто тръгва на 20:00 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Катания до Тренто?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет полет, който намерихме, е 29,33 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Катания до Тренто?
Има средно 3 от Катания до Тренто.
Кое е най-бързото време за пътуване между Катания до Тренто от полет?
Най-бързото време за пътуване с полет между Катания и Тренто е 1 ч 45 мин.
Има ли директен полет от Катания към Тренто?
Да, има директен полет между Катания и Тренто.
Какви са емисиите на CO2 за Катания до Тренто от полет?
Пътуването на полет от Катания до Тренто създава 201.68kg CO2 емисии.

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Катания

Международни маршрути от Катания и близките райони

Други дестинации от Катания

Други популярни маршрути