Полет Москва - Казан цени от 48,74лв.

Започва от
48,74лв.
откривам

Москва до Казан с полет

Пътуването от Москва до Казан от полет е 718,9 km и отнема 1 ч. 30 мин.. Има 10 връзки на ден, с първото заминаване на 08:35 и последното на 00:55. Възможно е да пътувате от Москва до Казан от полет само за 48,74лв. или за 357,88лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 48,74лв..

Най-добра цена 48,74лв.
Продължителност на пътуването 1 ч. 30 мин.
Връзка на ден 10
Най-ниската цена 48,74лв.
Най-висока цена 357,88лв.
Първо заминаване 08:35
Последно заминаване 00:55
Разстояние 718,9 km
Заминаване Москва
Пристигане Казан
Превозвачи Ural Airlines, Pobeda,

Полет Билети от Москва до Казан

  Sep 27
  Още
  19°
  Sep 28
  Още
  20°
  Sep 29
  Още
  20°
  Sep 30
  Още
  20°
  Oct 01
  Още
  16°
  Oct 02
  Още
  12°
  Oct 03
  Още
  14°
  Oct 04
  Още
  15°
  Oct 05
  Още
  17°
  Oct 06
  Още
  17°
  Oct 07
  Още
  10°
  Oct 08
  Още
  Oct 09
  Още
  Oct 10
  Още
  Oct 11
  Още
Departure date
Wednesday,Sep 27 2023
19°

Пътуване от Москва до Казан с Virail

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Москва до Казан. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Покажи пълното описание Скриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Москва до Казан

 
Sep 27
сряда
19°
Още
Sep 28
четвъртък
20°
Още
Sep 29
петък
20°
Още
Sep 30
събота
20°
39,51лв.
Oct 01
неделя
16°
Още
Oct 02
понеделник
12°
Още
Oct 03
вторник
14°
39,51лв.
Евтини билети за от Москва до Казан
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Москва до Казан.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Москва до Казан, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Москва до Казан.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от

Най-доброто време за резервация на евтини самолетни билети от Москва до Казан

Най-евтините самолетни билети Москва - Казан могат да бъдат намерени само за 60лв., ако имате късмет, или средно за 76лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 102лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Казан със самолет

Когато пътувате до Казан със самолет, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

Ural Airlines е руска авиокомпания, базирана в Екатеринбург, Русия. Основана е през 1943 г. като Sverdlovsk State Air Enterprises и по-късно преименувана на Ural Airlines през 1993 г. Авиокомпанията изпълнява редовни вътрешни и международни полети до дестинации в Европа, Азия и Близкия изток. Има флотилия от над 40 самолета, включително Airbus A320, A321 и A319. Ural Airlines е известна със своите нискотарифни полети и е спечелила няколко награди за своите услуги, включително наградата Skytrax за най-добра регионална авиокомпания в Русия и ОНД през 2019 г. Авиокомпанията е член на Международната асоциация за въздушен транспорт (IATA) и Асоциация на европейските авиокомпании (AEA).

S7 Airlines е руска авиокомпания със седалище в Новосибирск. Това е втората по големина авиокомпания в Русия и извършва полети до над 150 дестинации в 30 страни. Авиокомпанията е основана през 1957 г. като Обединена ескадрила Толмачево и по-късно е преименувана на Sibir Airlines. През 2005 г. авиокомпанията се преименува на S7 Airlines и оттогава разшири своя флот и маршрутна мрежа. S7 Airlines е член на глобалния алианс на авиокомпаниите oneworld и има споразумения за споделяне на кодове с няколко други авиокомпании. Авиокомпанията е спечелила множество награди за своите услуги и безопасност, включително обявена за най-добра авиокомпания в Русия и ОНД на Skytrax World Airline Awards.

Москва до Казан Емисии на CO2 от Полет

Ecology
Влак
0.6kg
Автобус
3.7kg
Полет
148.8kg
Кола
14.4kg

често задавани въпроси

Колко струва билет полет от Москва до Казан?
Билет полет от Москва до Казан е 161,53лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 48,74лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Москва до Казан?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Москва до Казан е 48,74лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Москва и Казан от полет?
Москва до Казан е 718,9 km.
Колко време трае полет между Москва и Казан?
Москва до Казан е средно 1 ч. 39 мин.. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 1 ч. 30 мин..
Какви компании работят от Москва до Казан?
Москва до Казан се покрива от оператор(и) 5. Можете да намерите на Virail Ural Airlines, Pobeda, S7 Airlines, IrAero, Aeroflot предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко полет на ден преминават от Москва до Казан?
Москва до Казан има средно 10 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият полет от Москва до Казан?
Най-ранният полет от Москва до Казан тръгва на 08:35. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният полет от Москва до Казан?
Последният полет от Москва до Казан тръгва на 00:55. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Москва до Казан?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет полет, който намерихме, е 48,74лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от Москва до Казан?
Има 7 станция(и), от която можете да се отклоните от Москва, за да отидете до Казан. Можете да преминете от 多莫杰多沃机场, Zhukovsky, 伏努科沃机场, 谢列梅捷沃机场, Vnukovo, Sheremetyevo and Domodedovo и можете да стигнете до 喀山机场 and Kazan.
Колко директни връзки преминават от Москва до Казан?
Има средно 10 от Москва до Казан.
Кое е най-бързото време за пътуване между Москва до Казан от полет?
Най-бързото време за пътуване с полет между Москва и Казан е 1 ч. 30 мин..
Има ли директен полет от Москва към Казан?
Да, има директен полет между Москва и Казан.
Какви са емисиите на CO2 за Москва до Казан от полет?
Пътуването на полет от Москва до Казан създава 148.8kg CO2 емисии.

Абонирайте се за нашия бюлетин

Получавайте последните новини, продуктови актуализации и изключителни промоции директно във входящата си поща

Отидете локално от Москва

Уикенд бягства от Москва

Международни маршрути от Москва и близките райони

Други дестинации от Москва

Основни маршрути до Казан

Свързани маршрути

Други популярни маршрути