Полет Бордо - Лимож цени от 490,83 лв.

24/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Бордо до Лимож с полет

Пътуването от Бордо до Лимож от полет е 181,28 km и отнема 30 ч 21 мин. Има 48 връзки на ден, с първото заминаване на 06:00 ч. и последното на 23:45 ч.. Възможно е да пътувате от Бордо до Лимож от полет само за 490,83 лв. или за 3070,54 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 490,83 лв..

Най-ниската цена490,83 лв.
Продължителност на пътуването30 ч 21 мин
Връзка на ден48
Най-ниската цена490,83 лв.
Най-висока цена3070,54 лв.
Първо заминаване06:00 ч.
Последно заминаване23:45 ч.
Разстояние181,28 km
ЗаминаванеБордо
ПристиганеЛимож
ПревозвачиAir Senegal International, LufthansaОще

Полет Билети от Бордо до Лимож

Дата на заминаване
сряда, 24 юли 2024 г.

Стигнете от Бордо до Лимож с Virail

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Бордо до Лимож. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Колко струва да се стигне от Бордо до Лимож със самолет?

Цените за самолетни билети от Бордо до Лимож варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Ако са резервирани предварително, най-евтините самолетни билети от Бордо до Лимож ще струват 490,83 лв.. Средната цена на самолетен билет е приблизително 1221,13 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Бордо до Лимож. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.

Колко време ще отнеме, за да отида от Бордо до Лимож със самолет?

Средното време за пътуване е 30 ч 21 мин. Това показва колко време отнема преминаването на 181,28 km от Бордо до Лимож. Когато планирате пътуването си, не забравяйте, че са възможни забавяния. Някои непланирани събития могат да доведат до това, пътуването ви от Бордо до Лимож да отнеме повече от 30 ч 21 мин. Пътуването между Бордо и Лимож продължава около 181,28 km и обикновено отнема приблизително 30 ч 21 мин. Тази цифра обаче е средна и ще варира в зависимост от редица фактори. В зависимост от избрания от вас начин на транспорт, може да успеете да пристигнете за по-малко време. Най-краткото време, за което можете да завършите това пътуване, е 6 ч 40 мин. Ако се опитвате да стигнете от Бордо до Лимож възможно най-бързо, потърсете експресни маршрути или услуги без спиране. Директните маршрути не винаги са най-бързият начин за пътуване. Понякога може дори да намерите по-бърз маршрут, който включва връзка в друг град.

По кое време са първото и последното заминаване от Бордо до Лимож?

Първият заминаващ за деня от Бордо до Лимож тръгва в 06:00 ч., докато последния отпътуващ за деня е в 23:45 ч.. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между Бордо и Лимож. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си. Ако предпочитате да пътувате през нощта, обикновено ще намерите първия заминаващ от Бордо до Лимож, който тръгва в 06:00 ч.. Въпреки че нещата могат да се променят в зависимост от деня, като цяло последното заминаване за нощта е в 23:45 ч.. Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, достъпни за вас. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници. toptext h2 Heading train en Use Virail to find the best way to travel from Бордо to Лимож

Кои са летищата по маршрута от Бордо до Лимож?

Можете да заминете от Бордо на летища като Begles,Bordeaux - Pessac,Bordeaux Saint Jean. В края на пътуването ще можете да пристигнете в Лимож на следните летища: Limoges-Benedictins. Някои от тези летища могат да се обслужват само от определени авиокомпании. Поради това може да няма директна връзка между всички летища в Бордо и Лимож. Планирайте пътуването си внимателно, тъй като може да се наложи да направите друга връзка преди заминаването или след пристигането.

Колко пътувания от Бордо до Лимож има всеки ден?

Точният брой на пътуванията от Бордо до Лимож може да варира според деня. Някои услуги може да работят само в определени дни от седмицата, докато други може да са сезонни. Като цяло, има средно 48 заминаващи всеки ден. Те се изпълняват от редица различни транспортни компании, включително . В особено натоварени дни може да има до заминаващи. Обикновено можете да очаквате да има повече връзки през делничните дни. Много компании правят по-малко пътувания през уикендите или официалните празници. Като пътешественик може да предпочетете да вземете директен маршрут от Бордо до Лимож. Все пак ще намерите повече налични опции, ако искате да поемете по маршрут с връзки. Те минават през един или повече различни градове и ще трябва да смените превозното средство по пътя. Не всички пътуващи се чувстват комфортно, като правят множество връзки, но ако вас ви устройва, тогава ще се радвате на по-голяма гъвкавост при извършване на вашата резервация. Точният брой на ежедневните заминаващи от Бордо до Лимож варира, но като цяло можете да очаквате да намерите 0 директни връзки без смяна, заминаващи всеки ден. Пътуващите, които с удоволствие поемат по непряк маршрут, ще намерят средно 48 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Бордо до Лимож. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Бордо до Лимож

Евтини билети за полет от Бордо до Лимож
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Бордо до Лимож.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Бордо до Лимож, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Бордо до Лимож.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Бордо до Лимож

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини самолетни билети от Бордо до Лимож

Най-евтините самолетни билети Бордо - Лимож могат да бъдат намерени само за 264,48 лв., ако имате късмет, или средно за 336,54 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 413,77 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Лимож със самолет

Когато пътувате до Лимож със самолет, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

Air France е водещият авиопревозвач на Франция, със седалище в Трембле ан Франс. Това е дъщерно дружество на Air France-KLM Group и член-учредител на глобалния авиокомпаниен алианс SkyTeam. Авиокомпанията управлява флотилия от над 200 самолета, обслужващи повече от 200 дестинации по целия свят. Air France предлага набор от туристически класи, включително икономична, премиум икономична, бизнес и La Première (първа класа). Авиокомпанията е известна със своите висококачествени услуги, удобни седалки и възможности за забавление по време на полет. Air France се ангажира с устойчивостта и е приложила различни инициативи за намаляване на въздействието си върху околната среда, като инвестиране в по-икономични самолети и намаляване на пластмасите за еднократна употреба.

British Airways е водещата авиокомпания превозвач на Обединеното кралство, със седалище в Лондон. Тя е една от най-големите авиокомпании в Европа и извършва полети до над 180 дестинации по света. Авиокомпанията е основана през 1974 г. и оттогава се е превърнала в основен играч в авиационната индустрия. British Airways е известна със своето висококачествено обслужване, удобни места за сядане и широка мрежа от маршрути. Авиокомпанията управлява флотилия от над 250 самолета, включително Airbus A380 и Boeing 787 Dreamliner. British Airways е член на авиокомпанията Oneworld и има споразумения за споделяне на кодове с няколко други авиокомпании.

Lufthansa е немска авиокомпания и една от най-големите авиокомпании в Европа. Основана е през 1953 г. и извършва полети до над 200 дестинации по света. Lufthansa е член на Star Alliance, който е най-големият алианс на авиокомпании в света. Авиокомпанията разполага с флот от над 300 самолета, включително самолети Airbus и Boeing. Lufthansa предлага набор от услуги на своите пътници, включително развлечения по време на полет, Wi-Fi и програма за редовни пътуващи, наречена Miles & More. Авиокомпанията е известна с висококачествените си услуги и е спечелила множество награди за удовлетвореността на клиентите и стандартите за безопасност.

Услуги на борда Lufthansa, British Airways and Vueling от Бордо до Лимож
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Бордо до Лимож от plane.
съоръжения Lufthansa British Airways Vueling KLM Air France Ryanair
wifi WiFi check check check check check check
luggage Багаж check check check check check check
food_and_drink Храни и напитки check check cross cross cross check

Бордо до Лимож Емисии на CO2 от Полет

Ecology
Влак
12.69kg
Автобус
13.6kg
Полет
36.26kg
Кола
29kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет полет от Бордо до Лимож?
Билет полет от Бордо до Лимож е 1221,13 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 490,83 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Бордо до Лимож?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Бордо до Лимож е 490,83 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Бордо и Лимож от полет?
Бордо до Лимож е 181,28 km.
Колко време трае полет между Бордо и Лимож?
Бордо до Лимож е средно 30 ч 21 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 6 ч 40 мин.
Какви компании работят от Бордо до Лимож?
Бордо до Лимож се покрива от оператор(и) 13. Можете да намерите на Virail Air Senegal International, Lufthansa, easyJet UK, British Airways, Vueling, Jet2.com, Nationwide Airlines, Royal Khmer Airlines, Iberia Airlines, KLM, Air France, President Airlines, Ryanair and Swiss International Air Lines предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко полет на ден преминават от Бордо до Лимож?
Бордо до Лимож има средно 48 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият полет от Бордо до Лимож?
Най-ранният полет от Бордо до Лимож тръгва на 06:00 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният полет от Бордо до Лимож?
Последният полет от Бордо до Лимож тръгва на 23:45 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Бордо до Лимож?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет полет, който намерихме, е 490,83 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между Бордо до Лимож от полет?
Най-бързото време за пътуване с полет между Бордо и Лимож е 6 ч 40 мин.
Има ли директен полет от Бордо към Лимож?
Да, има директен полет между Бордо и Лимож.
Какви са емисиите на CO2 за Бордо до Лимож от полет?
Пътуването на полет от Бордо до Лимож създава 36.26kg CO2 емисии.

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Бордо

Международни маршрути от Бордо и близките райони

Други дестинации от Бордо

Свързани маршрути

Други популярни маршрути