Полет Анкара - Истанбул цени от 33,29 лв.

23/06/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес 120,89 лв.
утре 69,54 лв.
2 дни 39,33 лв.
3 дни 33,29 лв.

Анкара до Истанбул с полет

Пътуването от Анкара до Истанбул от полет е 352,35 km и отнема 1 ч 13 мин. Има 25 връзки на ден, с първото заминаване на 00:10 ч. и последното на 21:45 ч.. Възможно е да пътувате от Анкара до Истанбул от полет само за 33,29 лв. или за 512,29 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 33,29 лв..

Най-ниската цена33,29 лв.
Продължителност на пътуването1 ч 13 мин
Връзка на ден25
Най-ниската цена33,29 лв.
Най-висока цена512,29 лв.
Първо заминаване00:10 ч.
Последно заминаване21:45 ч.
Разстояние352,35 km
ЗаминаванеАнкара
ПристиганеИстанбул
ПревозвачиTurkish Airlines, Valuair

Полет Билети от Ankara до Istanbul

Дата на заминаване
неделя, 23 юни 2024 г.

Пътуването ви от Анкара до Истанбул с Virail

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Анкара до Истанбул. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Колко струват самолетните билети от Анкара до Истанбул?

Самолетен билет от Анкара до Истанбул ще ви струва средно 138,03 лв.. Възможно е обаче да има и по-евтини алтернативи. Virail ще ви покаже най-ниските налични цени за избраните от вас дати на пътуване, които могат да бъдат само до 33,29 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините самолетни билети могат да бъдат намерени, като се резервират доста предварително. Имайте предвид обаче, че много авиокомпании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Анкара до Истанбул. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.

Колко време отнема да се стигне от Анкара до Истанбул със самолет?

Пътуването между Анкара и Истанбул със самолет е приблизително 352,35 km. Ще ви отнеме около 1 ч 13 мин, за да завършите това пътуване. Тази средна цифра не отчита закъснения, които могат да възникнат по вашия маршрут при извънредни обстоятелства. Ако планирате да правите връзка или да действате по строг график, отделете си достатъчно време. Разстоянието между Анкара и Истанбул е около 352,35 km. В зависимост от точния маршрут и компанията, с която пътувате, времето ви за пътуване може да варира. Средно това пътуване ще отнеме около 1 ч 13 мин. Обаче най-бързите маршрути между Анкара и Истанбул продължават 0 ч 55 мин. Ако бързината е приоритет за вас, когато пътувате, обърнете внимание на експресни услуги, които могат да ви отведат по-бързо. При резервацията може да е необходима известна гъвкавост. Често тези услуги тръгват само в определен час от деня или дори в определени дни от седмицата. Можете също така да намерите по-бързо пътуване, като поемете по непряк маршрут и се свържете на друга спирка по пътя.

Кои летища мога да използвам за пътуване от Анкара до Истанбул?

Ще можете да тръгнете от Анкара, като използвате летища като Esenboğa International Airport, ESB. Те ви свързват с летища, включително Istanbul Airport (IST),Istanbul, Büyük Otogari в Истанбул. Проверете внимателно, преди да направите резервация. Някои или всички тези летища ще се явят по маршрута, в зависимост от авиокомпанията, която използвате за пътуването си. Проверете внимателно кой маршрут следва вашата авиокомпания, за да видите дали преминава през летище, което е удобно за вашите нужди. Може да се наложи да направите кратко пътуване между летищата или в Анкара, или в Истанбул, за ваше удобство по време на пътуване.

Колко ежедневни пътувания има от Анкара до Истанбул?

Точният брой на пътуванията от Анкара до Истанбул може да варира според деня. Някои услуги може да работят само в определени дни от седмицата, докато други може да са сезонни. Като цяло, има средно 25 заминаващи всеки ден. Те се изпълняват от редица различни транспортни компании, включително . В особено натоварени дни може да има до заминаващи. Обикновено можете да очаквате да има повече връзки през делничните дни. Много компании правят по-малко пътувания през уикендите или официалните празници. Като пътешественик може да предпочетете да вземете директен маршрут от Анкара до Истанбул. Все пак ще намерите повече налични опции, ако искате да поемете по маршрут с връзки. Те минават през един или повече различни градове и ще трябва да смените превозното средство по пътя. Не всички пътуващи се чувстват комфортно, като правят множество връзки, но ако вас ви устройва, тогава ще се радвате на по-голяма гъвкавост при извършване на вашата резервация. Точният брой на ежедневните заминаващи от Анкара до Истанбул варира, но като цяло можете да очаквате да намерите 25 директни връзки без смяна, заминаващи всеки ден. Пътуващите, които с удоволствие поемат по непряк маршрут, ще намерят средно 0 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Анкара до Истанбул. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Ankara до Istanbul

Евтини билети за полет от Анкара до Истанбул
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Анкара до Истанбул.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Анкара до Истанбул, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Анкара до Истанбул.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Ankara до Istanbul

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Авиокомпаниите може да изискват по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 43,60 лв. до 73,63 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 41% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини самолетни билети от Анкара до Истанбул

Най-евтините самолетни билети Анкара - Истанбул могат да бъдат намерени само за 46,87 лв., ако имате късмет, или средно за 58,53 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 98,23 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Истанбул със самолет

Когато пътувате до Истанбул със самолет, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

Turkish Airlines е националният превозвач на Турция, със седалище в Истанбул. Тя изпълнява редовни полети до над 300 дестинации в Европа, Азия, Африка и Америка, което я прави една от най-големите авиокомпании в света по брой обслужвани дестинации. Turkish Airlines спечели многобройни награди за своите услуги, включително „Най-добра авиокомпания в Европа“ шест поредни години от 2011 до 2016 г. Авиокомпанията управлява модерен флот от над 350 самолета, включително Airbus A320s, A330s, A340s, A350s и Boeing 737s, 777s и 787s. Turkish Airlines е член на Star Alliance, най-големият алианс на авиокомпании в света.

Услуги на борда Turkish Airlines and Pegasus Airlines от Анкара до Истанбул
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Анкара до Истанбул от plane.
съоръжения Turkish Airlines Pegasus Airlines
wifi WiFi check check
luggage Багаж check check
food_and_drink Храни и напитки check check

Анкара до Истанбул Емисии на CO2 от Полет

Ecology
Влак
24.66kg
Автобус
26.43kg
Полет
70.47kg
Кола
56.38kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет полет от Анкара до Истанбул?
Билет полет от Анкара до Истанбул е 138,03 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 33,29 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Анкара до Истанбул?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Анкара до Истанбул е 33,29 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Анкара и Истанбул от полет?
Анкара до Истанбул е 352,35 km.
Колко време трае полет между Анкара и Истанбул?
Анкара до Истанбул е средно 1 ч 13 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 0 ч 55 мин.
Какви компании работят от Анкара до Истанбул?
Анкара до Истанбул се покрива от оператор(и) 2. Можете да намерите на Virail Turkish Airlines, Valuair and Pegasus Airlines предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко полет на ден преминават от Анкара до Истанбул?
Анкара до Истанбул има средно 25 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият полет от Анкара до Истанбул?
Най-ранният полет от Анкара до Истанбул тръгва на 00:10 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният полет от Анкара до Истанбул?
Последният полет от Анкара до Истанбул тръгва на 21:45 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Анкара до Истанбул?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет полет, който намерихме, е 33,29 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Анкара до Истанбул?
Има средно 25 от Анкара до Истанбул.
Кое е най-бързото време за пътуване между Анкара до Истанбул от полет?
Най-бързото време за пътуване с полет между Анкара и Истанбул е 0 ч 55 мин.
Има ли директен полет от Анкара към Истанбул?
Да, има директен полет между Анкара и Истанбул.
Какви са емисиите на CO2 за Анкара до Истанбул от полет?
Пътуването на полет от Анкара до Истанбул създава 70.47kg CO2 емисии.

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Анкара

Международни маршрути от Анкара и близките райони

Основни маршрути до Истанбул

Свързани маршрути

Други популярни маршрути