Train Illustration

Намерете автобус от Стара Загора до Влас

Тръгване от
8,37 лв.
flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Автобус

Днес

От 22,33 лв.
С Автобус

Утре

От 22,25 лв.
С Автобус

2 Дни

От 22,26 лв.

Използвайте Virail, за да намерите най-добрия начин за пътуване от Стара Загора до Влас

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Стара Загора до Влас. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Колко ще платя за автобусни билети от Стара Загора до Влас?

Цените на автобусните билети от Стара Загора до Влас варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Резервирани предварително, най-евтините автобусни билети от Стара Загора до Влас ще струват 8,37 лв.. Средната цена на автобусния билет е приблизително 24,87 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои доставчици не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, затова е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.Стара Загора да се Влас с автобус

Най-добра цена 22,25 лв.
Продължителност на пътуването 5 ч. 22 мин.
връзки на ден 6
Първо заминаване 02:40
Последно отпътуване 19:45
разстояние 176 km
Заминаване Стара Загора
Пристигане Влас
Превозвачи Union Ivkoni, Union Ivkoni (Юнион Ивкони)

Цена на билет Стара Загора - Влас всеки ден

 
Днес
22,33 лв.
Утре
22,25 лв.
След 2 дни
22,26 лв.
След 3 дни
Още
След 4 дни
Още
След 5 дни
Още
След 6 дни
Още

Обобщение на маршрута от Aвтобус

Връзки
4
Превозвачи
2
Минимална цена
8,37 лв.
Максимална цена
55 лв.

Стара Загора - Влас

Месечно
Най-

Най -добрите цени за месеца

Най -евтиният билет за

С Автобус

22,25 лв.

Дата
неделя 14 август 2022
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)-logo
Stara Zagora Bus station, Slavjansky Blvd 18 - Sveti Vlas Post Office, Tsar Simeon St
15:00 - 19:17
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)
4 ч. 17 мин.
CO2: 6.2kg
Най-

Колко време отнема да се стигне от Стара Загора до Влас с автобус?

Пътуването между Стара Загора и Влас с автобус обикновено отнема 4 ч. 47 мин., за да се измине разстояние от 177 km. Най-краткото пътуване от Стара Загора до Влас ще ви отнеме 4 ч. 5 мин.. Не забравяйте, както винаги, че това време не включва закъснения, които могат да възникнат поради метеорологични условия, строителство или неочаквани отклонения и смущения. Ако бързото пристигане в Влас е приоритет за вас, потърсете експресни или нон-стоп услуги. Можете също така да откриете, че маршрутът с връзки достига до вашата дестинация по-бързо от някои директни пътувания. Virail ще ви позволи да разгледате всичките възможности и да стигнете до решение, което отговаря на вашите нужди.

Кога тръгват първите и последните заминаващи от Стара Загора до Влас?

Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от Стара Загора до Влас, който обикновено тръгва в 02:40. Последното планирано заминаване през нощта обикновено е в 19:45. Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината.

Кои са спирките по маршрута от Стара Загора до Влас?

Ще можете да напуснете Стара Загора, като използвате спирки като Starza Zagora Avtobusna Spirka, Stara Zagora Avtobusna Zupynka, STARA ZAGORA, Стара Загора Централна автогара and Stara Zagora Bus Station, Boulevard Slavjansky. Те ви свързват със спирки, включително Sveti Vlas, Sveti Vlas Post Office and Sveti Vlas Post Office, Tsar Simeon St в Влас. Проверете внимателно, преди да направите резервация. Някои или всички тези спирки ще се явят по маршрута, в зависимост от транспортната компания, която използвате за пътуването си. Проверете внимателно, за да видите кой маршрут следва избраната от вас транспортна компания, за да видите дали преминава през спирка, която е удобна за вашите нужди. Може да се наложи да направите кратко пътуване между спирките или в Стара Загора, или в Влас, за ваше удобство по време на пътуването.

Колко пътувания от Стара Загора до Влас има всеки ден?

Средно има 5 заминаващи ежедневно от Стара Загора до Влас. Възможно е обаче да има повече или по-малко в различните дни. Разписанията на доставчиците могат да се променят в определени дни от седмицата или официалните празници, а много от тях също се различават в определени периоди от годината. Някои доставчици променят графика си например през летния сезон. В много натоварени периоди може да има до 10 заминаващи всеки ден. Доставчиците, които пътуват по този маршрут, включват Union Ivkoni and Union Ivkoni (Юнион Ивкони) и всеки работи в съответствие със своите специфични графици. Като пътешественик може да предпочетете директно пътуване или може да нямате нищо против да правите смени и връзки. Ако имате тежки куфари, директното пътуване може да е най-доброто; в противен случай може да успеете да спестите пари и да се насладите на повече гъвкавост, като направите смяна по пътя. Всеки ден има средно 5 заминаващи от Стара Загора, които пътуват директно до Влас. Има 0 пътувания с една или повече смени.

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com

2
Дни
:
14
:
35
:
33

Logo
authentication

Влезте или създайте акаунт

Влезте във Virail, за да получите ексклузивни оферти за пътуване