Намерете автобус от Плевен до Кубрат

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 14,69 лв.
Продължителност на пътуването 3 ч. 5 мин.
връзки на ден 1
Първо заминаване 10:45
Последно отпътуване 10:45
разстояние 157 km

С автобус от Плевен до Кубрат: с virail е по-лесно

Ако търсите евтини автобусни билети от Плевен до Кубрат, virail е това, което търсите. Сравнявайки оферти от няколко доставчика, можете да намерите идеалното решение за вашия бюджет и график.

Колко струват автобусните билети от Плевен до Кубрат?

Можете да намерите автобусни билети от Плевен до Кубрат средно за 14,70 лв.. Ако обаче вече знаете датата на вашето пътуване, не губете време и резервирайте възможно най-скоро евтини билети от 11,97 лв..

Цена на билет - всеки ден

14,69 лв. Още Още Още Още Още Още

Автобуси от Плевен до Кубрат

В колко часа тръгват автобусите за Кубрат?

Най-ранният час, в който можете да тръгнете от Плевен е в 10:30, докато последният автобус е в 10:45. Пътуването отнема средно 3 ч. 5 мин., но може и да продължи :3 ч. 5 мин. с най-бързите връзки.

Ако предоставените оферти за автобуси не отговарят на вашите нужди, влаковете и споделеното пътуване могат да представляват добра алтернатива за това разстояние.

Колко връзки дневно има, за да отидете до Кубрат от Плевен с автобус?

2 връзки са достъпни всеки ден за пътуване от Плевен до Кубрат с автобус. Основната част от тези връзки, т.е. 2 маршрута, са директни линии, а останалите, т.е. 0 маршрута, включват една или много смени. Затова изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един автобус и да избегнете смяна. Въпреки това, изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго.

2 връзки са достъпни всеки ден за пътуване от Плевен до Кубрат с автобус. Моля, имайте предвид, че всички тези маршрути са директни линии. Няма връзка между тези два града със смяна. Така че никога няма да се наложи да хващате друг автобус.