• Еднопосочен
  • отиване и връщане

търсене на настаняване

Намерете автобус от Пазарджик до Равда Тръгване от 22,77 лв.

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Автобус

Днес

С Автобус

Утре

С Автобус

2 Дни

Rentalcars.com

Намерете евтини коли под наем в Равда

Пътуване от Пазарджик до Равда с Virail

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Пазарджик до Равда. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Как мога да намеря най-евтините автобусни билети, за да стигна от Пазарджик до Равда?

Цените ще варират, когато пътувате от Пазарджик до Равда. Средно обаче ще платите около 24,51 лв. за автобусен билет. Можете да намерите автобусни билети на цени до 22,77 лв., но това може да изисква известна гъвкавост на вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини автобусни билети в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или размяна на най-евтините си автобусни билети.Пазарджик да се Равда с автобус

Най-добра цена 22,77 лв.
Продължителност на пътуването 5 ч. 25 мин.
връзки на ден 4
Първо заминаване 07:05
Последно отпътуване 19:30
разстояние 279 km

Обобщение на маршрута от bus

Връзки
4
Превозвачи
2
Минимална цена
22,77 лв.
Максимална цена
28,34 лв.
Union Ivkoni-logo
Union Ivkoni
Времетраене: 5 ч. 1 мин.
Avtogara Pazardzhik - Rakovski
19:30 - 00:31
25,99 лв.
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)-logo
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)
Времетраене: 5 ч. 1 мин.
Пазарджик Нова автогара - Общински съвет Равда
19:30 - 00:31
26,03 лв.
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)-logo
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)
Времетраене: 5 ч. 53 мин.
Pazardzhik Bus Station, Hristo Kasabvelev Street 2 - Ravda City Hall, St. St. Kiril And Methodius Street
07:06 - 12:59
22,83 лв.

Колко време отнема да се стигне от Пазарджик до Равда с автобус?

За да стигнете по-бързо от Пазарджик до Равда, обмислете търсенето на експресна услуга, която има по-малко спирки по пътя. И обратно, маршрутът с връзки може при някои обстоятелства да бъде по-бърз от директното пътуване. Най-бързите маршрути между Пазарджик и Равда ще завършат пътуването през 5 ч. 1 мин.. Средно ще ви отнеме около 5 ч. 25 мин., за да пътувате 279 km между Пазарджик и Равда.

Кога тръгват заминаващите от Пазарджик до Равда?

По принцип първото отпътуване за деня от Пазарджик ще бъде в 07:05, а последното - в 19:30. Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от Пазарджик до Равда могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците.

Кои спирки мога да използвам за пътуване от Пазарджик до Равда?

Ще можете да напуснете Пазарджик, като използвате спирки като Avtogara Pazardzhik, Pazardzhik Pazardzhik bus station, Hristo Kasabvelev St 2, Pazardzhik Bus Station, Пазарджик Нова автогара and Pazardzhik Bus Station, Hristo Kasabvelev Street 2. Те ви свързват със спирки, включително Rakovski, Ravda City hall, St. St. Kiril and Methodiy St, Ravda City Council, Общински съвет Равда and Ravda City Hall, St. St. Kiril And Methodius Street в Равда. Проверете внимателно, преди да направите резервация. Някои или всички тези спирки ще се явят по маршрута, в зависимост от транспортната компания, която използвате за пътуването си. Проверете внимателно, за да видите кой маршрут следва избраната от вас транспортна компания, за да видите дали преминава през спирка, която е удобна за вашите нужди. Може да се наложи да направите кратко пътуване между спирките или в Пазарджик, или в Равда, за ваше удобство по време на пътуването.

Колко пътувания от Пазарджик до Равда има всеки ден?

Маршрутът от Пазарджик до Равда се обслужва от компании, включително Union Ivkoni and Union Ivkoni (Юнион Ивкони). От този списък на транспортните компании има до 4 заминаващи всеки ден. Точният брой обаче ще варира. Пътуванията с тръгване от Пазарджик са средно 4 пъти на ден. Това число включва всички транспортни компании, които обслужват маршрута. Когато пътувате от Пазарджик до Равда, можете да изберете да използвате непряк маршрут, включващ връзки. Ако предпочитате да не правите това, ще намерите средно 4 директни пътувания всеки ден. Непряките маршрути обаче отварят повече възможности за пътниците с гъвкави планове. Средно има 0 пътувания с една или повече смени всеки ден. Всички тези числа са средни. Те могат леко да варират в зависимост от деня от седмицата, сезона от годината, местните празници и други фактори.