Намерете автобус от Пазарджик до Равда

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 25,95 лв.
Продължителност на пътуването 5 ч. 1 мин.
връзки на ден 2
Първо заминаване 19:30
Последно отпътуване 19:30
разстояние 279 km

Virail ще намери за вас най-добрите оферти за автобус от Пазарджик до Равда

Ако търсите евтини автобусни билети от Пазарджик до Равда, virail е това, което търсите. Сравнявайки оферти от няколко доставчика, можете да намерите идеалното решение за вашия бюджет и график.

Колко струват най-евтините автобусни билети от Пазарджик до Равда?

Ако имате възможност, резервирайте предварително или се опитайте да бъдете гъвкави, когато избирате датите. По този начин ще намерите евтини автобусни билети от Пазарджик до Равда от 22,81 лв., докато средната цена е 26,29 лв..

Автобуси от Пазарджик до Равда

В колко часа са автобусите за Равда?

Средната продължителност на пътуването е 5 ч. 19 мин., но най-бързите автобусни връзки ще ви закарат до Равда за :5 ч. 1 мин.. Първият автобус е насрочен за 07:10, а последният за 19:30.

Ако търсите различни алтернативи за пътуване от Пазарджик до Равда, влаковете и решенията за споделено пътуване биха могли да бъдат добра сделка, като се има предвид сравнително краткото разстояние.

Колко автобусни връзки дневно съществуват, за да отидете от Пазарджик до Равда?

3 връзки са достъпни всеки ден за пътуване от Пазарджик до Равда с автобус. Основната част от тези връзки, т.е. 3 маршрута, са директни линии, а останалите, т.е. 0 маршрута, включват една или много смени. Следователно, ако не искате да сменяте автобусите, силно се препоръчва да изберете оферта с директен маршрут. Все пак, изборът на пътуване, включващо смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълго, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута.

3 връзки са достъпни всеки ден за пътуване от Пазарджик до Равда с автобус. Моля, имайте предвид, че всички тези маршрути са директни линии. Няма връзка между тези два града със смяна. Следователно никога няма да се наложи да сменяте автобусите.