• Еднопосочен
  • отиване и връщане

търсене на настаняване

Намерете автобус от Ахтопол до Стара Загора Тръгване от 14,88 лв.

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Автобус

Днес

С Автобус

Утре

С Автобус

2 Дни

Rentalcars.com

Намерете евтини коли под наем в Стара Загора

Пътуването ви от Ахтопол до Стара Загора с Virail

Планирате да пътувате от Ахтопол до Стара Загора? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

Колко ще платя за автобусни билети от Ахтопол до Стара Загора?

Билет за автобус от Ахтопол до Стара Загора ще ви струва средно 20,13 лв.. Възможно е обаче да има и по-евтини алтернативи. Virail ще ви покаже най-ниските налични цени за избраните от вас дати на пътуване, които могат да бъдат само до 14,88 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините автобусни билети могат да бъдат намерени като резервирате доста по-рано. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.Ахтопол да се Стара Загора с автобус

Най-добра цена 14,88 лв.
Продължителност на пътуването 5 ч. 23 мин.
връзки на ден 3
Първо заминаване 06:30
Последно отпътуване 10:00
разстояние 193 km

Обобщение на маршрута от bus

Връзки
3
Превозвачи
3
Минимална цена
14,88 лв.
Максимална цена
20,52 лв.
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)-logo
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)
Времетраене: 5 ч. 30 мин.
Ахтопол Автогара - Стара Загора Централна автогара
10:00 - 15:30
20,48 лв.
Union Ivkoni-logo
Union Ivkoni
Времетраене: 5 ч. 30 мин.
Bus Station - Stara Zagora Avtobusna Zupynka
10:00 - 15:30
20,50 лв.

Колко време отнема пътуването от Ахтопол до Стара Загора с автобус?

За да стигнете по-бързо от Ахтопол до Стара Загора, обмислете търсенето на експресна услуга, която има по-малко спирки по пътя. И обратно, маршрутът с връзки може при някои обстоятелства да бъде по-бърз от директното пътуване. Най-бързите маршрути между Ахтопол и Стара Загора ще завършат пътуването през 4 ч. 30 мин.. Средно ще ви отнеме около 5 ч. 23 мин., за да пътувате 194 km между Ахтопол и Стара Загора.

По кое време на деня мога да пътувам от Ахтопол до Стара Загора?

По принцип първото отпътуване за деня от Ахтопол ще бъде в 06:30, а последното - в 10:00. Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от Ахтопол до Стара Загора могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците.

Кои спирки мога да използвам, когато пътувам от Ахтопол до Стара Загора с автобус?

Ще можете да напуснете Ахтопол, като използвате спирки като Bus Station and Ахтопол Автогара. Те ви свързват със спирки, включително Starza Zagora Avtobusna Spirka, Stara Zagora Avtobusna Zupynka and Стара Загора Централна автогара в Стара Загора. Проверете внимателно, преди да направите резервация. Някои или всички тези спирки ще се явят по маршрута, в зависимост от транспортната компания, която използвате за пътуването си. Проверете внимателно, за да видите кой маршрут следва избраната от вас транспортна компания, за да видите дали преминава през спирка, която е удобна за вашите нужди. Може да се наложи да направите кратко пътуване между спирките или в Ахтопол, или в Стара Загора, за ваше удобство по време на пътуването.

Колко пъти на ден има пътувания от Ахтопол до Стара Загора?

Точният брой на пътуванията от Ахтопол до Стара Загора може да варира според деня. Някои услуги може да работят само в определени дни от седмицата, докато други може да са сезонни. Като цяло, има средно 3 заминаващи всеки ден. Те се изпълняват от редица различни транспортни компании, включително Union Ivkoni, Karat - S and Union Ivkoni (Юнион Ивкони). В особено натоварени дни може да има до 8 заминаващи. Обикновено можете да очаквате да има повече връзки през делничните дни. Много компании правят по-малко пътувания през уикендите или официалните празници. Като пътешественик може да предпочетете да вземете директен маршрут от Ахтопол до Стара Загора. Все пак ще намерите повече налични опции, ако искате да поемете по маршрут с връзки. Те минават през един или повече различни градове и ще трябва да смените превозното средство по пътя. Не всички пътуващи се чувстват комфортно, като правят множество връзки, но ако вас ви устройва, тогава ще се радвате на по-голяма гъвкавост при извършване на вашата резервация. Точният брой на ежедневните заминаващи от Ахтопол до Стара Загора варира, но като цяло можете да очаквате да намерите 3 директни връзки без смяна, заминаващи всеки ден. Пътуващите, които с удоволствие поемат по непряк маршрут, ще намерят средно 0 пътувания с една или повече смени.