Намерете автобус от Приморско до Пловдив

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 17,49 лв.
Продължителност на пътуването 6 ч. 32 мин.
връзки на ден 2
Първо заминаване 13:45
Последно отпътуване 13:45
разстояние 249 km

На virail са най-добрите оферти за автобуси от Приморско до Пловдив

Благодарение на virail можете да намерите най-добрите оферти за автобусни билети от Приморско до Пловдив в няколко стъпки. След като въведете датата на пътуването си, можете да филтрирате резултатите си, за да намерите този, който ви устройва.

Колко струват автобусните билети от Приморско до Пловдив?

Не чакайте прекалено дълго, за да резервирате билета си: чрез предварителна резервация можете да получите автобусни билети от Приморско до Пловдив само за 17,49 лв.. Въпреки това, ако все още не знаете датите на вашето пътуване, можете да намерите билети средно за 20,30 лв..

Автобуси от Приморско до Пловдив

Кога заминават първите и последните автобуси от Приморско до Пловдив?

Първият автобус до Пловдив тръгва в 13:45, докато последният е насрочен за 13:45. Пътуването отнема средно 6 ч. 32 мин., но най-бързите връзки отнемат само :5 ч..

За сравнително кратки пътувания като това от Приморско до Пловдив, можете да изберете и споделено пътуване, по-евтина алтернатива, или с влак, екологичен избор.

Колко автобусни връзки има от Приморско до Пловдив всеки ден?

Ако искате да пътувате от Приморско до Пловдив с автобус, има 2 достъпни връзки на ден. Моля, имайте предвид, че сред тези връзки има 2 директни линии, спрямо 0 маршрута, които имат поне една смяна. В резултат, моля вземете билет за директна линия, ако не желаете никаква смяна. Въпреки това, изборът на билет с непряка линия може да бъде по-ефективен, ако искате да стигнете до Пловдив в последната минута, особено ако има твърде малко връзки, въпреки че пътуването е по-дълго.

Ако искате да пътувате от Приморско до Пловдив с автобус, има 2 достъпни връзки на ден. Моля, обърнете внимание, че всички тези връзки, т.е. 2 маршрута, са директни линии. Следователно никога няма да се наложи да сменяте автобусите.