Header background
  • Еднопосочен
  • отиване и връщане

търсене на настаняване

Намерете автобус от Приморско до Пловдив

Тръгване от
17,48 лв.
flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Автобус

Днес

откривам
С Автобус

Утре

откривам
С Автобус

2 Дни

откривам
Rentalcars.com

Намерете евтини коли под наем в Пловдив

откривам

Бързо и лесно пътуване от Приморско до Пловдив с Virail

Планирате да пътувате от Приморско до Пловдив? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

Колко струват автобусните билети от Приморско до Пловдив?

Най-евтините автобусни билети от Приморско до Пловдив струват 17,48 лв.. Средно можете да очаквате да похарчите около 29,66 лв. за вашия автобусен билет. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако вашите дати за пътуване не са твърди, може да успеете да намерите по-евтини автобусни билети, тъй като цените може да варират леко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Приморско до Пловдив.Приморско да се Пловдив с автобус

Най-добра цена 26,99 лв.
Продължителност на пътуването 5 ч. 40 мин.
връзки на ден 2
Първо заминаване 12:50
Последно отпътуване 12:50
разстояние 249 km
Заминаване Приморско
Пристигане Пловдив
Превозвачи Union Ivkoni, Union Ivkoni (Юнион Ивкони), Karat - S, Karat-S (Карат-С)

Обобщение на маршрута от Aвтобус

Връзки
3
Превозвачи
4
Минимална цена
17,48 лв.
Максимална цена
41,27 лв.

Приморско - Пловдив

Месечно
Най-

Най -добрите цени за месеца

Най -евтиният билет за

С Автобус

27,01 лв.

Дата
понеделник 16 май 2022
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)-logo
Приморско Автогара - Plovdiv Bus and Coach Station Sever
12:50 - 18:30
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)
5 ч. 40 мин.
CO2: 8.76kg
Най-

Колко време ще ми отнеме да пътувам от Приморско до Пловдив с автобус?

Разстоянието между Приморско и Пловдив е около 249 km. В зависимост от точния маршрут и компанията, с която пътувате, времето ви за пътуване може да варира. Средно това пътуване ще отнеме около 6 ч. 8 мин.. Обаче най-бързите маршрути между Приморско и Пловдив продължават 5 ч.. Ако бързината е приоритет за вас, когато пътувате, обърнете внимание на експресни услуги, които могат да ви отведат по-бързо. При резервацията може да е необходима известна гъвкавост. Често тези услуги тръгват само в определен час от деня или дори в определени дни от седмицата. Можете също така да намерите по-бързо пътуване, като поемете по непряк маршрут и се свържете на друга спирка по пътя.

Кога тръгват първите и последните заминаващи от Приморско до Пловдив?

Първото пътуване за деня тръгва от Приморско в 13:45. Ако предпочитате да пътувате по-късно през деня, последният заминаващ ще бъде в 12:50. Не забравяйте, че това са основните часове на пътуванията между Приморско и Пловдив. Те обаче са донякъде променливи, тъй като могат да бъдат повлияни от местни събития или празници, пикови сезони или други фактори. Винаги проверявайте предварително датите си за пътуване, за да сте в безопасност.

Кои спирки мога да използвам, когато пътувам от Приморско до Пловдив с автобус?

В Приморско спирките за заминаване включват Primorsko Bus Station, Primorsko Primorsko bus station, Perun St and Приморско Автогара. Когато пристигнете в Пловдив, може да успеете да слезете на спирки като Sever, Train Station, Plovdiv Central railway station, boulevard Hristo Botev 46, Plovdiv Bus Station Plovdiv-South, Boulevard Hristo Botev 47, Plovdiv Bus station Plovdiv-Sever, Dimitar Stambolov St 2 and Plovdiv Bus and Coach Station Sever. Не забравяйте обаче, че точните спирки, обслужвани по всеки маршрут, могат да варират. Различните компании могат да тръгват и пристигат на различни спирки. Освен това, ако пътувате с експресна услуга, броят на спирките може да бъде ограничен и точните спирки, обслужвани по определен маршрут, могат да варират в различни часове от деня или деня от седмицата. Проверете предварително, за да сте сигурни, че тръгвате и пристигате на спирка, която е удобна за вашето пътуване.

Колко ежедневни пътувания има от Приморско до Пловдив?

Ако искате да стигнете от Приморско до Пловдив, можете да пътувате с компании като Union Ivkoni, Union Ivkoni (Юнион Ивкони), Karat - S and Karat-S (Карат-С). Ще откриете максимален брой от 4 заминаващи на ден. Средно има 3 заминаващи на ден. Резервирайте предварително, за да сте сигурни, че пътуването ви ще протече безпроблемно и ще тръгнете в момент, който ви устройва най-добре. Когато пътувате, можете да търсите директни пътувания или други маршрути, които предлагат връзки и смени. Има средно 3 директни пътувания между Приморско и Пловдив. Ако нямате нищо против да смените превозното средство по пътя, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Обикновено има 0 пътувания с поне една смяна. Тези числа могат да варират в зависимост от месеца от годината или деня от седмицата. Някои пътници предпочитат директни маршрути, особено ако носят тежки куфари или се безпокоят да не пропуснат връзка. Други се наслаждават на гъвкавостта, предлагана от пътуванията с връзки. Каквото и да предпочитате, Virail може да ви помогне да намерите правилните опции, които да ви устройват.

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com

2
Дни
:
14
:
35
:
33

Logo
authentication

Влезте или създайте акаунт

Влезте във Virail, за да получите ексклузивни оферти за пътуване