Автобус Дуйсбург - Зиген цени от 26,26 лв.

Започва от
26,26 лв.

Дуйсбург до Зиген с автобус

Пътуването от Дуйсбург до Зиген от автобус е 107,62 km и отнема 2 ч 50 мин. Има 2 връзки на ден, с първото заминаване на 03:40 ч. и последното на 21:00 ч.. Възможно е да пътувате от Дуйсбург до Зиген от автобус само за 26,26 лв. или за 50,58 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 26,26 лв..

Най-ниската цена26,26 лв.
Продължителност на пътуването2 ч 50 мин
Връзка на ден2
Най-ниската цена26,26 лв.
Най-висока цена50,58 лв.
Първо заминаване03:40 ч.
Последно заминаване21:00 ч.
Разстояние107,62 km
ЗаминаванеДуйсбург
ПристиганеЗиген
ПревозвачиFlixBus

Пътуването ви от Дуйсбург до Зиген с Virail

Кой е най-добрият начин да се стигне от Дуйсбург до Зиген? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от Дуйсбург до Зиген, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Как мога да намеря най-евтините автобусни билети, за да стигна от Дуйсбург до Зиген?

Цените ще варират, когато пътувате от Дуйсбург до Зиген. Средно обаче ще платите около 38,43 лв. за автобусен билет. Можете да намерите автобусни билети на цени до 26,26 лв., но това може да изисква известна гъвкавост на вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини автобусни билети в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или размяна на най-евтините си автобусни билети.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Дуйсбург до Зиген. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно можете да очаквате да похарчите около 38,43 лв. за вашия автобусен билет. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако вашите дати за пътуване не са твърди, може да успеете да намерите по-евтини автобусни билети, тъй като цените може да варират леко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Дуйсбург до Зиген.

Колко време отнема пътуването от Дуйсбург до Зиген с автобус?

При разстояние от 107,62 km между Дуйсбург и Зиген, обикновено отнема 2 ч 50 мин, за да се завърши пътуването. Тази средна цифра може да варира от ден на ден. Закъсненията могат да бъдат причинени от неочаквани метеорологични условия, пътни работи или строителство, местни събития или други непредвидени обстоятелства. Не забравяйте, че пътуването ви може да отнеме повече от 2 ч 50 мин. Направете плановете си предвид това, за да избегнете разочарование, особено ако пътувате по строг график. Разстоянието между Дуйсбург и Зиген е около 107,62 km. В зависимост от точния маршрут и компанията, с която пътувате, времето ви за пътуване може да варира. Средно това пътуване ще отнеме около 2 ч 50 мин. Обаче най-бързите маршрути между Дуйсбург и Зиген продължават 2 ч 45 мин. Ако бързината е приоритет за вас, когато пътувате, обърнете внимание на експресни услуги, които могат да ви отведат по-бързо. При резервацията може да е необходима известна гъвкавост. Често тези услуги тръгват само в определен час от деня или дори в определени дни от седмицата. Можете също така да намерите по-бързо пътуване, като поемете по непряк маршрут и се свържете на друга спирка по пътя.

Кои спирки мога да използвам, когато пътувам от Дуйсбург до Зиген с автобус?

Ще можете да напуснете Дуйсбург, като използвате спирки като . Те ви свързват със спирки, включително в Зиген. Проверете внимателно, преди да направите резервация. Някои или всички тези спирки ще се явят по маршрута, в зависимост от транспортната компания, която използвате за пътуването си. Проверете внимателно, за да видите кой маршрут следва избраната от вас транспортна компания, за да видите дали преминава през спирка, която е удобна за вашите нужди. Може да се наложи да направите кратко пътуване между спирките или в Дуйсбург, или в Зиген, за ваше удобство по време на пътуването.

Колко пъти на ден има пътувания от Дуйсбург до Зиген?

Ако искате да стигнете от Дуйсбург до Зиген, можете да пътувате с компании като . Ще откриете максимален брой от заминаващи на ден. Средно има 2 заминаващи на ден. Резервирайте предварително, за да сте сигурни, че пътуването ви ще протече безпроблемно и ще тръгнете в момент, който ви устройва най-добре. Когато пътувате, можете да търсите директни пътувания или други маршрути, които предлагат връзки и смени. Има средно 2 директни пътувания между Дуйсбург и Зиген. Ако нямате нищо против да смените превозното средство по пътя, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Обикновено има 0 пътувания с поне една смяна. Тези числа могат да варират в зависимост от месеца от годината или деня от седмицата. Някои пътници предпочитат директни маршрути, особено ако носят тежки куфари или се безпокоят да не пропуснат връзка. Други се наслаждават на гъвкавостта, предлагана от пътуванията с връзки. Каквото и да предпочитате, Virail може да ви помогне да намерите правилните опции, които да ви устройват. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Дуйсбург до Зиген. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание
Евтини билети за автобус от Дуйсбург до Зиген
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Дуйсбург до Зиген.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Дуйсбург до Зиген, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Дуйсбург до Зиген.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от Дуйсбург до Зиген

Най-евтините автобусни билети Дуйсбург - Зиген могат да бъдат намерени само за 26,57 лв., ако имате късмет, или средно за 39,44 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 48,49 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Зиген с автобус

Когато пътувате до Зиген с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда FlixBus от Дуйсбург до Зиген
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Дуйсбург до Зиген от bus.
съоръжения FlixBus
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check

Дуйсбург до Зиген Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
7.53kg
Автобус
8.07kg
Полет
21.52kg
Кола
17.22kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от Дуйсбург до Зиген?
Билет автобус от Дуйсбург до Зиген е 38,43 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 26,26 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Дуйсбург до Зиген?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Дуйсбург до Зиген е 26,26 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Дуйсбург и Зиген от автобус?
Дуйсбург до Зиген е 107,62 km.
Колко време трае автобус между Дуйсбург и Зиген?
Дуйсбург до Зиген е средно 2 ч 50 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 2 ч 45 мин.
Колко автобус на ден преминават от Дуйсбург до Зиген?
Дуйсбург до Зиген има средно 2 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от Дуйсбург до Зиген?
Най-ранният автобус от Дуйсбург до Зиген тръгва на 03:40 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от Дуйсбург до Зиген?
Последният автобус от Дуйсбург до Зиген тръгва на 21:00 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Дуйсбург до Зиген?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 26,26 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от Дуйсбург до Зиген?
Има 3 станция(и), от която можете да се отклоните от Дуйсбург, за да отидете до Зиген. Можете да преминете от Rheinhausen, Duisburg Hbf and Trompet и можете да стигнете до Siegen-Weidenau and Siegen Koblenzer Str..
Колко директни връзки преминават от Дуйсбург до Зиген?
Има средно 2 от Дуйсбург до Зиген.
Кое е най-бързото време за пътуване между Дуйсбург до Зиген от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между Дуйсбург и Зиген е 2 ч 45 мин.
Има ли директен автобус от Дуйсбург към Зиген?
Да, има директен автобус между Дуйсбург и Зиген.
Какви са емисиите на CO2 за Дуйсбург до Зиген от автобус?
Пътуването на автобус от Дуйсбург до Зиген създава 8.07kg CO2 емисии.

Отидете локално от Дуйсбург

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Дуйсбург

Международни маршрути от Дуйсбург и близките райони

Други дестинации от Дуйсбург

Основни маршрути до Зиген

Други популярни маршрути