Train Illustration

Намерете автобус от Кулата до Благоевград

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Автобус

Днес

откривам
С Автобус

Утре

откривам
С Автобус

2 Дни

откривам

Бързо и лесно пътуване от Кулата до Благоевград с Virail

Планирате да пътувате от Кулата до Благоевград? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

Кулата да се Благоевград с автобус

разстояние 74 km
Заминаване Кулата
Пристигане Благоевград
Превозвачи Union Ivkoni (National), Union Ivkoni (Юнион Ивкони), Union Ivkoni

Обобщение на маршрута от Aвтобус

Връзки
-
Превозвачи
3
Минимална цена
-
Максимална цена
-

Кулата - Благоевград

Месечно

Най -добрите цени за месеца

Колко време отнема да се стигне от Кулата до Благоевград с автобус?

При разстояние от 74 km между Кулата и Благоевград, обикновено отнема , за да се завърши пътуването. Тази средна цифра може да варира от ден на ден. Закъсненията могат да бъдат причинени от неочаквани метеорологични условия, пътни работи или строителство, местни събития или други непредвидени обстоятелства. Не забравяйте, че пътуването ви може да отнеме повече от . Направете плановете си предвид това, за да избегнете разочарование, особено ако пътувате по строг график.

Кога тръгват заминаващите от Кулата до Благоевград?

Първият отпътуващ през нощта от Кулата до Благоевград тръгва в , докато последният отпътува в . Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между Кулата и Благоевград. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си.

Кои спирки мога да използвам за пътуване от Кулата до Благоевград?

Има различни опции за избор, когато пътувате между Кулата и Благоевград. Можете да започнете пътуването си в Кулата на спирки като Kulata and Kulata Bus stop, Irena Gushterova-Reni St. Те се свързват със спирки, включително Blagoevgrad Bus Station, Blagoevgrad Bus Stop, Boulevard Sveti Dimitar Solunski 12 and Sveti Dimitar Solunski в Благоевград. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от Кулата до Благоевград.

Колко пъти на ден има пътувания от Кулата до Благоевград?

За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Кулата до Благоевград. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com

2
Дни
:
14
:
35
:
33

Logo
authentication

Влезте или създайте акаунт

Влезте във Virail, за да получите ексклузивни оферти за пътуване