Намерете влак от Пловдив до Панагюрище

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Панагюрище

Детайли за пътуването

Най-добра цена 3,69лв.
Продължителност на пътуването 1 ч. 42 мин.
Връзки на ден 9
Първо заминаване: 08:16
Последно отпътуване: 19:25
Разстояние 61km

Евтини билети за влак от Пловдив до Панагюрище на virail

Virail прави всяко пътуване по-лесно: единственото нещо, което трябва да направите, е да посочите датата на пътуването си от Пловдив до Панагюрище. След това ще можете да намерите идеалната възможност за пътуването си чрез филтриране и сортиране на резултатите по цена и заминаване. Virail автоматично ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията си.

Кои железопътни компании предлагат връзки с влак от Пловдив до Панагюрище?

Virail намира оферти от много железопътни компании в Европа и по света. Например, той ви показва възможните връзки с влак от Пловдив до Панагюрище, предлагани от Bdz.

Колко струват билетите за влак от Пловдив до Панагюрище?

Билетите за влак от Пловдив до Панагюрище струват средно 3,20 лв., но ако можете да резервирате предварително или да изберете по-малко популярни дати и часове, можете да намерите евтини билети за влак от 2,10 лв..

Влакове от Пловдив до Панагюрище


Не забравяйте да си купите храна и напитки предварително, ако имате нужда от тях: жп гарите не винаги имат магазини, а кафенетата във влака не винаги са на разположение и често са много скъпи.

Тъй като пътуването между Пловдив и Панагюрище е сравнително кратко, можете да помислите за споделено пътуване или автобус като алтернативни начини за транспорт с най-ниски цени и с подобна продължителност.

Кои станции обслужват железопътната линия Пловдив - Панагюрище?

Можете да хванете влака до Панагюрище на ПЛОВДИВ, който пристига на ПАНАГЮРИЩЕ.

Колко връзки дневно има до Панагюрище от Пловдив с влак?

3 връзки са налични всеки ден за пътуване от Пловдив до Панагюрище с влак. Моля, имайте предвид, че има 0 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 3 маршрута, които са директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. И все пак, да обмислите избора на билет за директна линия изглежда е най-добрият вариант, ако вашият приоритет е да останете в един влак за цялото пътуване.

Колко време отнема от Пловдив до Панагюрище и кога тръгват влаковете?

С най-бързите връзки ще бъдете в Панагюрище за 1 hour and 55 minutes, но средно отнема 1 hour and 55 minutes. Първият влак, водещ до Панагюрище е в 08:11, докато последният тръгва от Пловдив в 19:11.