Намерете влак от Шумен до Троян

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Троян

Детайли за пътуването

Най-добра цена 11,60лв.
Продължителност на пътуването 5 ч. 51 мин.
Връзки на ден 3
Първо заминаване: 04:33
Последно отпътуване: 12:38
Разстояние 184km

Най-добрите оферти за вашия влак от Шумен до Троян на virail

Намирането на перфектната връзка с влак никога не е било толкова лесно: благодарение на virail, ще можете да сравните стотици оферти едновременно, просто като въведете датата на вашето пътуване. Чрез филтрите за цена и заминаване ще имате възможност да ограничите резултатите и да намерите идеалното решение. Резервацията се извършва на уебсайта на доставчика, към който автоматично ще бъдете пренасочени.

Кои железопътни компании предлагат връзки с влак от Шумен до Троян?

Сред всички партньори на virail, вие ще можете да пътувате и с Bdz, обслужващ влаковия маршрут между Шумен и Троян.

Колко е най-евтиният билет за влак от Шумен до Троян?

Ако имате възможност да резервирате предварително, вероятно ще намерите евтини билети за влак от Шумен до Троян за 6,60 лв.. В случай, че не можете да планирате предварително, билети за влак до Троян струват средно 9,18 лв..

,

Влакове от Шумен до Троян


Ако вашите дати за пътуване не са твърди, винаги имайте предвид, че можете да си купите изключително евтини билети за влак, ако избягвате да пътувате през почивните дни и ако решите да пътувате през слабия сезон.

Когато пътувате на такива къси разстояния, можете да вземете под внимание и автобусите и възможностите за споделено пътуване: с малко късмет ще намерите много евтини опции, дори ако резервирате в кратък срок.

На кои станции можете да хванете влака до Троян и къде ще пристигнете?

Влаковете до Троян могат да заминат от ШУМЕН и да пристигнат на ТРОЯН.

Колко връзки дневно има до Троян от Шумен с влак?

3 връзки са налични всеки ден за пътуване от Шумен до Троян с влак. Моля, имайте предвид, че има 3 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

Кога заминават влаковете до Троян и колко време е пътуването?

Средната продължителност на пътуването е 8 hours and 26 minutes, но най-бързите връзки ви отвеждат до Троян за 7 hours and 2 minutes. Първият влак тръгва от Шумен в 04:06, докато последният тръгва в 12:06.