Влак Карлсруе - Берлин цени от 74,30 лв.

16/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Карлсруе до Берлин с влак

Пътуването от Карлсруе до Берлин от влак е 527,65 km и отнема 6 ч 52 мин. Има 6 връзки на ден, с първото заминаване на 11:23 ч. и последното на 12:15 ч.. Възможно е да пътувате от Карлсруе до Берлин от влак само за 74,30 лв. или за 93,89 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 74,30 лв..

Най-ниската цена74,30 лв.
Продължителност на пътуването6 ч 52 мин
Връзка на ден6
Най-ниската цена74,30 лв.
Най-висока цена93,89 лв.
Първо заминаване11:23 ч.
Последно заминаване12:15 ч.
Разстояние527,65 km
ЗаминаванеКарлсруе
ПристиганеБерлин
ПревозвачиFlixTrain, FlixBus

Влак Билети от Карлсруе до Берлин

Дата на заминаване
вторник, 16 юли 2024 г.

Използвайте Virail, за да намерите най-добрия начин за пътуване от Карлсруе до Берлин

Планирате да пътувате от Карлсруе до Берлин? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

Колко ще платя за билети за влак от Карлсруе до Берлин?

Цените на билетите за влак от Карлсруе до Берлин варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Ако са предварително резервирани, най-евтините билети за влак от Карлсруе до Берлин ще струват 74,30 лв.. Средната цена на билета за влак е приблизително 87,35 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Карлсруе до Берлин. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно билетът за влак от Карлсруе до Берлин ще ви струва 87,35 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините билети за влак могат да бъдат намерени, като резервирате доста преди пътуването. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.

Колко време ще ми отнеме да пътувам от Карлсруе до Берлин с влак?

Пътуването между Карлсруе и Берлин с влак е приблизително 527,65 km. Ще ви отнеме около 6 ч 52 мин, за да завършите това пътуване. Тази средна цифра не отчита закъснения, които могат да възникнат по вашия маршрут при извънредни обстоятелства. Ако планирате да правите връзка или да действате по строг график, отделете си достатъчно време. Пътуването между Карлсруе и Берлин продължава около 527,65 km и обикновено отнема приблизително 6 ч 52 мин. Тази цифра обаче е средна и ще варира в зависимост от редица фактори. В зависимост от избрания от вас начин на транспорт, може да успеете да пристигнете за по-малко време. Най-краткото време, за което можете да завършите това пътуване, е 5 ч 48 мин. Ако се опитвате да стигнете от Карлсруе до Берлин възможно най-бързо, потърсете експресни маршрути или услуги без спиране. Директните маршрути не винаги са най-бързият начин за пътуване. Понякога може дори да намерите по-бърз маршрут, който включва връзка в друг град.

Кога тръгват първите и последните заминаващи от Карлсруе до Берлин?

Първият заминаващ за деня от Карлсруе до Берлин тръгва в 11:23 ч., докато последния отпътуващ за деня е в 12:15 ч.. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между Карлсруе и Берлин. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си. Ако предпочитате да пътувате през нощта, обикновено ще намерите първия заминаващ от Карлсруе до Берлин, който тръгва в 11:23 ч.. Въпреки че нещата могат да се променят в зависимост от деня, като цяло последното заминаване за нощта е в 12:15 ч.. Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, достъпни за вас. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници.

Кои спирки мога да използвам за пътуване от Карлсруе до Берлин?

В Карлсруе спирките за заминаване включват Durlach Gudrunstraße, Karlsruhe,Karlsruhe HBF,Grötzingen Nord, Karlsruhe. Когато пристигнете в Берлин, може да успеете да слезете на спирки като Berlin, Ostbahnhof,Berlin - Spandau,Berlin Tegel Airport, TXL,Berlin, ZOB,Berlin Ostkreuz station,Berlin Friedrichstraße,Berlin Potsdamer Platz (S),Berlin Hbf (tief),Berlin, Alexanderplatz,Berlin Zoologischer Garten (S). Не забравяйте обаче, че точните спирки, обслужвани по всеки маршрут, могат да варират. Различните компании могат да тръгват и пристигат на различни спирки. Освен това, ако пътувате с експресна услуга, броят на спирките може да бъде ограничен и точните спирки, обслужвани по определен маршрут, могат да варират в различни часове от деня или деня от седмицата. Проверете предварително, за да сте сигурни, че тръгвате и пристигате на спирка, която е удобна за вашето пътуване.

Колко пътувания от Карлсруе до Берлин се извършват всеки ден?

Средно има 6 заминаващи ежедневно от Карлсруе до Берлин. Възможно е обаче да има повече или по-малко в различните дни. Разписанията на доставчиците могат да се променят в определени дни от седмицата или официалните празници, а много от тях също се различават в определени периоди от годината. Някои доставчици променят графика си например през летния сезон. В много натоварени периоди може да има до заминаващи всеки ден. Доставчиците, които пътуват по този маршрут, включват и всеки работи в съответствие със своите специфични графици. Като пътешественик може да предпочетете директно пътуване или може да нямате нищо против да правите смени и връзки. Ако имате тежки куфари, директното пътуване може да е най-доброто; в противен случай може да успеете да спестите пари и да се насладите на повече гъвкавост, като направите смяна по пътя. Всеки ден има средно 4 заминаващи от Карлсруе, които пътуват директно до Берлин. Има 2 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Карлсруе до Берлин. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Карлсруе до Берлин

Евтини билети за влак от Карлсруе до Берлин
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Карлсруе до Берлин.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Карлсруе до Берлин, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Карлсруе до Берлин.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Карлсруе до Берлин

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Железопътните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 1,96 лв. до 107,60 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 98% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Карлсруе до Берлин

Най-евтините билети за влак Карлсруе - Берлин могат да бъдат намерени само за 22,91 лв., ако имате късмет, или средно за 54,35 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 79,15 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Берлин с влак

Когато пътувате до Берлин с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

Flixtrain е европейска евтина пътническа железопътна услуга, която предлага достъпни и удобни пътувания с влак до различни дестинации в Германия. Той е собственост и се управлява от FlixMobility, компанията майка на FlixBus, която е популярна услуга за автобусен транспорт в Европа. Flixtrain работи по няколко маршрута, включително Берлин до Щутгарт, Берлин до Кьолн и Хамбург до Кьолн, между другото.

Типове билети и съоръжения от Карлсруе до Берлин

Сравнете различните видове билети и удобствата, предоставени от FlixTrain при пътуване от Карлсруе до Берлин.

Standard

Стандартният билет на FlixTrain е обикновен билет / билет за втора класа. Стандартният билет на Flixtrain ви предлага удобна седалка, гарантиран Wi-Fi, достъп до електрически контакти и един ръчен и един чекиран багаж с ограничения за размера.
wifi WiFi
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
bicycle Велосипед

Описание на съоръжението

Научете повече за различните съоръжения, налични на борда на всеки превозвач по този маршрут.

wifi WiFi open icon close icon
Свържете се без усилие с FlixTrain и се насладете на безплатен WiFi, независимо дали наваксвате по работа, чатите или просто сърфирате.
power_sockets Електрически контакти open icon close icon
Поддържайте устройствата си заредени и готови. Седалките FlixTrain са оборудвани с електрически контакти и USB контакти.
luggage Багаж open icon close icon
За вашата безопасност и комфорта на всички на борда, FlixBus ви позволява да носите една ръчна чанта, която трябва да се побере под седалката или в отделението над главата. Разрешава ви се и един регистриран багаж, но се уверете, че можете да го натоварите и разтоварите сами и да го съхранявате в пространството над главата или под седалката. Моля, уверете се, че багажът ви не е обемист и не представлява риск за другите. Не забравяйте, че от вас зависи да следите вещите си по време на пътуването.
accessibility Достъпност open icon close icon
FlixTrain дава приоритет на комфорта за всички. Пътниците с проблеми с мобилността могат да резервират определени места и да използват безплатен транспорт за сгъваеми инвалидни колички и помощни средства за придвижване. Обърнете се към FlixTrain за всяка необходима помощ.
food_and_drink Храни и напитки open icon close icon
Въпреки че FlixTrain не предлага кетъринг на борда, вие сте добре дошли да носите свои собствени закуски и напитки.
bicycle Велосипед open icon close icon
С FlixTrain можете да опаковате допълнителен багаж, но е добра идея да резервирате по-рано, тъй като мястото във влака е ограничено. Имате спортно оборудване или голям музикален инструмент? Те също са добре дошли, въпреки че може да се наложи допълнителна такса. Ако карате велосипед наоколо, можете да паркирате велосипеда си на определени места само за 9 евро, но се уверете, че е със стандартни размери и без допълнителни приспособления. Не забравяйте да запазите място за велосипеда си рано, тъй като мястото се запълва бързо
Услуги на борда FlixTrain and FlixBus от Карлсруе до Берлин
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Карлсруе до Берлин от train.
съоръжения FlixTrain FlixBus
quiet_zone Тиха зона check cross
wifi WiFi check check
power_sockets Електрически контакти check check
luggage Багаж check check
accessibility Достъпност check cross
food_and_drink Храни и напитки check check
air_con Климатик check check
bicycle Велосипед check cross
sleeper_couchette спално място check cross

Карлсруе до Берлин Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
36.94kg
Автобус
39.57kg
Полет
105.53kg
Кола
84.42kg
Какви са емисиите на CO2 за Карлсруе до Берлин с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Карлсруе и Берлин са 36.94kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Карлсруе и Берлин? Като вземете влака между Карлсруе и Берлин, ще спестите 68.59kg CO2 емисии спрямо полет, 2.63kg спрямо автобус и 47.48kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Карлсруе до Берлин?
Билет влак от Карлсруе до Берлин е 87,35 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 74,30 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Карлсруе до Берлин?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Карлсруе до Берлин е 74,30 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Карлсруе и Берлин от влак?
Карлсруе до Берлин е 527,65 km.
Колко време трае влак между Карлсруе и Берлин?
Карлсруе до Берлин е средно 6 ч 52 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 5 ч 48 мин.
Какви компании работят от Карлсруе до Берлин?
Карлсруе до Берлин се покрива от оператор(и) 1. Можете да намерите на Virail FlixTrain and FlixBus предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко влак на ден преминават от Карлсруе до Берлин?
Карлсруе до Берлин има средно 6 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Карлсруе до Берлин?
Най-ранният влак от Карлсруе до Берлин тръгва на 11:23 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Карлсруе до Берлин?
Последният влак от Карлсруе до Берлин тръгва на 12:15 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Карлсруе до Берлин?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 74,30 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Карлсруе до Берлин?
Има средно 4 от Карлсруе до Берлин.
Кое е най-бързото време за пътуване между Карлсруе до Берлин от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Карлсруе и Берлин е 5 ч 48 мин.
Има ли директен влак от Карлсруе към Берлин?
Да, има директен влак между Карлсруе и Берлин.
Какви са емисиите на CO2 за Карлсруе до Берлин от влак?
Пътуването на влак от Карлсруе до Берлин създава 36.94kg CO2 емисии.

Отидете локално от Карлсруе

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Карлсруе

Международни маршрути от Карлсруе и близките райони

Други дестинации от Карлсруе

Основни маршрути до Берлин

Свързани маршрути

Други популярни маршрути