Намерете влак от Нова Загора до Горна Оряховица

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Горна Оряховица

Детайли за пътуването

Най-добра цена 4,75лв.
Продължителност на пътуването 5 ч. 21 мин.
Връзки на ден 9
Първо заминаване: 01:52
Последно отпътуване: 18:04
Разстояние 76km

Сравнете най-добрите цени за влак от Нова Загора до Горна Оряховица

Намирането на перфектната връзка с влак никога не е било толкова лесно: благодарение на virail, ще можете да сравните стотици оферти едновременно, просто като въведете датата на вашето пътуване. Чрез филтрите за цена и заминаване ще имате възможност да ограничите резултатите и да намерите идеалното решение. Резервацията се извършва на уебсайта на доставчика, към който автоматично ще бъдете пренасочени.

Кои фирми пътуват от Нова Загора до Горна Оряховица с влак?

Virail намира оферти от много железопътни компании в Европа и по света. Например, той ви показва възможните връзки с влак от Нова Загора до Горна Оряховица, предлагани от Bdz.

Коя е най-евтината цена за билети за влак до Горна Оряховица?

Средната цена на билети за влак от Нова Загора до Горна Оряховица е 7,58 лв.. Въпреки това ще можете да намерите по-евтини билети, ако резервирате предварително, или ако можете да бъдете гъвкави с вашите дати: най-евтините билети за влак от Нова Загора до Горна Оряховица могат да бъдат около 4,75 лв..

Влакове от Нова Загора до Горна Оряховица


Понякога е възможно да получите по-евтини решения, като разгледате ограничените оферти или програмите за лоялност, предоставени на уебсайтовете на компаниите.

Когато пътувате на такива къси разстояния, можете да вземете под внимание и автобусите и възможностите за споделено пътуване: с малко късмет ще намерите много евтини опции, дори ако резервирате в кратък срок.

От кои станции пътуват влаковете до Горна Оряховица?

Влаковете до Горна Оряховица заминават от Нова Загора от НОВА ЗАГОРА и пристигат на ГОРНА ОРЯХОВИЦА.

Колко връзки дневно има за пътуване до Горна Оряховица от Нова Загора с влак?

8 връзки са налични всеки ден за пътуване от Нова Загора до Горна Оряховица с влак. Моля, имайте предвид, че има 8 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

Кога заминават влаковете до Горна Оряховица и колко време е пътуването?

Средната продължителност на пътуването е 5 hours and 6 minutes, но най-бързите връзки ви отвеждат до Горна Оряховица за 4 hours and 21 minutes. Първият влак тръгва от Нова Загора в 01:04, докато последният тръгва в 18:04.