Намерете влак от Нова Загора до Горна Оряховица

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 4,75 лв.
Продължителност на пътуването 5 ч. 21 мин.
връзки на ден 8
Първо заминаване 03:56
Последно отпътуване 20:05
разстояние 76 km

Сравнете най-добрите цени за влак от Нова Загора до Горна Оряховица

Virail прави всяко пътуване по-лесно: единственото нещо, което трябва да направите, е да посочите датата на пътуването си от Нова Загора до Горна Оряховица. След това ще можете да намерите идеалната възможност за пътуването си чрез филтриране и сортиране на резултатите по цена и заминаване. Virail автоматично ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията си.

Коя е най-евтината цена за билети за влак до Горна Оряховица?

Чрез предварителна резервация можете да намерите евтини билети за влак от Нова Загора до Горна Оряховица от 4,75 лв.. Въпреки това билети за влак за този маршрут струват средно около 7,02 лв..

Кои фирми обслужват маршрута от Нова Загора до Горна Оряховица?

Сред всички партньори на virail, вие ще можете да пътувате и с Bdz, обслужващ влаковия маршрут между Нова Загора и Горна Оряховица.

Влакове от Нова Загора до Горна Оряховица

За кога са насрочени първите и последните влакове от Нова Загора до Горна Оряховица

Първият влак до Горна Оряховица тръгва в 03:56, докато последният в 20:05. Пътуването продължава средно 5 ч. 21 мин., но с най-бързите връзки ще бъдете в Горна Оряховица за 3 ч. 53 мин..

На кои станции можете да хванете влака до Горна Оряховица и къде ще пристигнете?

Влаковете до Горна Оряховица могат да заминат от НОВА ЗАГОРА и да пристигнат на ГОРНА ОРЯХОВИЦА.

Когато пътувате на такива къси разстояния, можете да вземете под внимание и автобусите и възможностите за споделено пътуване: с малко късмет ще намерите много евтини опции, дори ако резервирате в кратък срок.

Колко връзки дневно има за пътуване до Горна Оряховица от Нова Загора с влак?

Ако желаете да отидете в Горна Оряховица от Нова Загора с влак, 8 ежедневни връзки са налични. Моля, обърнете внимание, че маршрута са преки линии, докато 8 маршрута включват една или повече смени. Така, ако не искате да сменяте влаковете, силно се препоръчва да изберете оферта с директен маршрут. Въпреки това, изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго.

Ако трябва да пътувате до Горна Оряховица от Нова Загора, моля имайте предвид, че има 8 влакови връзки всеки ден. Моля, обърнете внимание, че всички тези връзки, т.е. 8 маршрута, имат смяна. Следователно ще трябва да смените влаковете.