Намерете влак от Ямбол до Горна Оряховица

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 5,25 лв.
Продължителност на пътуването 5 ч. 39 мин.
връзки на ден 9
Първо заминаване 04:23
Последно отпътуване 19:39
разстояние 97 km

С virail са най-евтините билети за влак от Ямбол до Горна Оряховица

С virail за миг можете да сравните цените на влаковете от Ямбол до Горна Оряховица. Това, което трябва да направите, е да изберете датата, на която планирате да заминете и, ако искате, да сортирате и филтрирате резултатите по цена и време. За да резервирате перфектното си пътуване, virail ще ви пренасочи директно към уебсайта на доставчика за изключително безопасна покупка.

Колко струват нискотарифните билети за влак от Ямбол до Горна Оряховица?

Билетите за влак от Ямбол до Горна Оряховица струват средно 7,37 лв., но ако можете да резервирате предварително или да изберете по-малко популярни дати и часове, можете да намерите евтини билети за влак от 5,25 лв..

Кои железопътни компании предлагат връзки с влак от Ямбол до Горна Оряховица?

Virail намира оферти от много железопътни компании в Европа и по света. Например, той ви показва възможните връзки с влак от Ямбол до Горна Оряховица, предлагани от Bdz.

Влакове от Ямбол до Горна Оряховица

Колко време ви трябва, за да стигнете до Горна Оряховица с влак?

С най-бързите връзки ще бъдете в Горна Оряховица за 4 ч. 24 мин., но средно отнема 5 ч. 39 мин.. Първият влак, водещ до Горна Оряховица е в 04:23, докато последният тръгва от Ямбол в 19:39.

Кои са станциите за заминаване и пристигане в Ямбол и Горна Оряховица?

Влаковете заминават от Ямбол от ЯМБОЛ и пристигат на ГОРНА ОРЯХОВИЦА.

За къси разстояния като тези между Ямбол и Горна Оряховица, автобусите и споделеното пътуване са добри алтернативи на влака, благодарение на ниската си цена. Освен това автобусите имат предимството, че стигат до най-малките градове, в които няма жп гара.

Колко влакови връзки има от Ямбол до Горна Оряховица всеки ден?

Ако желаете да отидете в Горна Оряховица от Ямбол с влак, 9 ежедневни връзки са налични. Моля, обърнете внимание, че маршрута са преки линии, докато 9 маршрута включват една или повече смени. Така, ако не искате да сменяте влаковете, силно се препоръчва да изберете оферта с директен маршрут. Въпреки това, изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго.

Ако искате да пътувате от Ямбол до Горна Оряховица с влак, има 9 достъпни връзки на ден. Моля, имайте предвид, че сред тези връзки има 9 маршрута с най-малко една смяна, спрямо нула директни линии. Така че ще трябва да хванете друг влак.