Намерете влак от Ямбол до Горна Оряховица

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Горна Оряховица

Детайли за пътуването

Най-добра цена 5,25лв.
Продължителност на пътуването 5 ч. 32 мин.
Връзки на ден 9
Първо заминаване: 02:17
Последно отпътуване: 17:10
Разстояние 97km

Virail намира за вас най-добрите оферти за влак от Ямбол до Горна Оряховица

Ако търсите най-лесния начин да намерите най-добрата цена за вашия влаков маршрут, virail е това, което търсите. Трябва само да изберете датата и virail ще ви покаже всички връзки, предлагани от нашите партньори: чрез филтриране на резултатите ще намерите идеалното решение за вашия бюджет и график. Virail ще ви пренасочи към уебсайта на компанията за проста и сигурна резервация.

Кои фирми обслужват маршрута от Ямбол до Горна Оряховица?

Сред всички партньори на virail, вие ще можете да пътувате и с Bdz, обслужващ влаковия маршрут между Ямбол и Горна Оряховица.

Колко е най-евтиният билет за влак от Ямбол до Горна Оряховица?

Предварителната резервация наистина ви позволява да спестите пари: всъщност можете да получите евтини билети за влак от Ямбол до Горна Оряховица също само за 5,25 лв., докато средната цена е 8,05 лв..

Влакове от Ямбол до Горна Оряховица


Понякога е възможно да получите по-евтини решения, като разгледате ограничените оферти или програмите за лоялност, предоставени на уебсайтовете на компаниите.

За къси разстояния като тези между Ямбол и Горна Оряховица, автобусите и споделеното пътуване са добри алтернативи на влака, благодарение на ниската си цена. Освен това автобусите имат предимството, че стигат до най-малките градове, в които няма жп гара.

Кои станции се обслужват от влаковете, пътуващи от Ямбол до Горна Оряховица?

Можете да хванете влака до Горна Оряховица на ЯМБОЛ, който пристига на ГОРНА ОРЯХОВИЦА.

Колко влакови връзки има от Ямбол до Горна Оряховица всеки ден?

8 връзки са налични всеки ден за пътуване от Ямбол до Горна Оряховица с влак. Моля, имайте предвид, че има 8 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

Кога заминават влаковете до Горна Оряховица и колко време е пътуването?

Необходими са средно 6 hours and 3 minutes да стигнете до Горна Оряховица с влак, но ще ви отнеме 4 hours and 45 minutes с най-бързите влакове. Първият е наличен в 02:10, докато последният тръгва от Ямбол в 17:10.