Намерете влак от Габрово до Враца

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Враца

Детайли за пътуването

Най-добра цена 12,22лв.
Продължителност на пътуването 6 ч. 24 мин.
Връзки на ден 9
Първо заминаване: 05:17
Последно отпътуване: 20:40
Разстояние 149km

С virail са най-евтините билети за влак от Габрово до Враца

Ако търсите най-лесния начин да намерите най-добрата цена за вашия влаков маршрут, virail е това, което търсите. Трябва само да изберете датата и virail ще ви покаже всички връзки, предлагани от нашите партньори: чрез филтриране на резултатите ще намерите идеалното решение за вашия бюджет и график. Virail ще ви пренасочи към уебсайта на компанията за проста и сигурна резервация.

Кои фирми ви отвеждат от Габрово до Враца с влак?

Сред всички партньори на virail, вие ще можете да пътувате и с Bdz, обслужващ влаковия маршрут между Габрово и Враца.

Колко струват нискотарифните билети за влак от Габрово до Враца?

Предварителната резервация наистина ви позволява да спестите пари: всъщност можете да получите евтини билети за влак от Габрово до Враца също само за 6,95 лв., докато средната цена е 7,18 лв..

Влакове от Габрово до Враца


Не забравяйте да си купите храна и напитки предварително, ако имате нужда от тях: жп гарите не винаги имат магазини, а кафенетата във влака не винаги са на разположение и често са много скъпи.

За къси разстояния като тези между Габрово и Враца, автобусите и споделеното пътуване са добри алтернативи на влака, благодарение на ниската си цена. Освен това автобусите имат предимството, че стигат до най-малките градове, в които няма жп гара.

Кои станции обслужват железопътната линия Габрово - Враца?

Влаковете до Враца заминават от Габрово от ГАБРОВО и пристигат на ВРАЦА or ВРАЦА - СПИРКА.

Колко връзки дневно има до Враца от Габрово с влак?

Ако трябва да пътувате до Враца от Габрово, моля имайте предвид, че има 8 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 8 маршрута с поне една смяна, спрямо 0 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

За колко време ще отидете от Габрово до Враца с влак и кога тръгват влаковете?

С най-бързите връзки ще бъдете в Враца за 5 hours and 6 minutes, но средно отнема 6 hours and 28 minutes. Първият влак, водещ до Враца е в 05:12, докато последният тръгва от Габрово в 20:12.