Намерете влак от Димитровград, Област Хасково до Стара Загора

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Стара Загора

Детайли за пътуването

Най-добра цена 3,16лв.
Продължителност на пътуването 1 ч. 12 мин.
Връзки на ден 11
Първо заминаване: 00:06
Последно отпътуване: 21:50
Разстояние 43km

Сравнете най-добрите цени за влак от Димитровград, Област Хасково до Стара Загора

Намирането на перфектната връзка с влак никога не е било толкова лесно: благодарение на virail, ще можете да сравните стотици оферти едновременно, просто като въведете датата на вашето пътуване. Чрез филтрите за цена и заминаване ще имате възможност да ограничите резултатите и да намерите идеалното решение. Резервацията се извършва на уебсайта на доставчика, към който автоматично ще бъдете пренасочени.

Кои железопътни компании предлагат връзки с влак от Димитровград, Област Хасково до Стара Загора?

Сред всички партньори на virail, вие ще можете да пътувате и с Bdz, обслужващ влаковия маршрут между Димитровград, Област Хасково и Стара Загора.

Колко струват нискотарифните билети за влак от Димитровград, Област Хасково до Стара Загора?

Средната цена на билети за влак от Димитровград, Област Хасково до Стара Загора е 2,05 лв.. Въпреки това ще можете да намерите по-евтини билети, ако резервирате предварително, или ако можете да бъдете гъвкави с вашите дати: най-евтините билети за влак от Димитровград, Област Хасково до Стара Загора могат да бъдат около 1,80 лв..

Влакове от Димитровград, Област Хасково до Стара Загора


Не забравяйте да си купите храна и напитки предварително, ако имате нужда от тях: жп гарите не винаги имат магазини, а кафенетата във влака не винаги са на разположение и често са много скъпи.

Когато става дума за къси разстояния, автобусът и споделеното пътуване представляват добра алтернатива на пътуването с влак, особено ако пътувате с ограничен бюджет.

Кои станции се обслужват от влаковете, пътуващи от Димитровград, Област Хасково до Стара Загора?

Можете да хванете влака до Стара Загора на ДИМИТРОВГРАД СЕВЕР or ДИМИТРОВГРАД, който пристига на СТАРА ЗАГОРА.

Колко влакови връзки съществуват дневно, за да отидете от Димитровград, Област Хасково до Стара Загора?

Ако трябва да пътувате до Стара Загора от Димитровград, Област Хасково, моля имайте предвид, че има 4 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 0 маршрута с поне една смяна, спрямо 4 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

За кога са насрочени първите и последните влакове от Димитровград, Област Хасково до Стара Загора

С най-бързите връзки ще бъдете в Стара Загора за 1 hour and 3 minutes, но средно отнема 1 hour and 13 minutes. Първият влак, водещ до Стара Загора е в 00:06, докато последният тръгва от Димитровград, Област Хасково в 21:06.