Намерете влак от Шумен до Свищов

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Свищов

Детайли за пътуването

Най-добра цена 10,99лв.
Продължителност на пътуването 4 ч. 51 мин.
Връзки на ден 5
Първо заминаване: 06:48
Последно отпътуване: 19:22
Разстояние 133km

Сравнете най-добрите цени за влак от Шумен до Свищов

С virail за миг можете да сравните цените на влаковете от Шумен до Свищов. Това, което трябва да направите, е да изберете датата, на която планирате да заминете и, ако искате, да сортирате и филтрирате резултатите по цена и време. За да резервирате перфектното си пътуване, virail ще ви пренасочи директно към уебсайта на доставчика за изключително безопасна покупка.

Кои фирми ви отвеждат от Шумен до Свищов с влак?

Virail намира оферти от много железопътни компании в Европа и по света. Например, той ви показва възможните връзки с влак от Шумен до Свищов, предлагани от Bdz.

Коя е най-евтината цена за билети за влак до Свищов?

Предварителната резервация наистина ви позволява да спестите пари: всъщност можете да получите евтини билети за влак от Шумен до Свищов също само за 6,25 лв., докато средната цена е 8,00 лв..

Влакове от Шумен до Свищов


Не забравяйте да си купите храна и напитки предварително, ако имате нужда от тях: жп гарите не винаги имат магазини, а кафенетата във влака не винаги са на разположение и често са много скъпи.

За къси разстояния като тези между Шумен и Свищов, автобусите и споделеното пътуване са добри алтернативи на влака, благодарение на ниската си цена. Освен това автобусите имат предимството, че стигат до най-малките градове, в които няма жп гара.

Кои са станциите за заминаване и пристигане в Шумен и Свищов?

Влаковете до Свищов ще заминат от ШУМЕН и ще пристигнат на СВИЩОВ.

Колко връзки дневно има за пътуване до Свищов от Шумен с влак?

5 връзки са налични всеки ден за пътуване от Шумен до Свищов с влак. Моля, имайте предвид, че има 5 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

Колко време отнема от Шумен до Свищов и кога тръгват влаковете?

Средната продължителност на пътуването е 5 hours and 5 minutes, но най-бързите връзки ви отвеждат до Свищов за 3 hours and 42 minutes. Първият влак тръгва от Шумен в 06:08, докато последният тръгва в 19:08.