Header background
  • Еднопосочен
  • отиване и връщане

търсене на настаняване

Намерете влак от София до Негушево

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Влак

Днес

откривам
С Влак

Утре

откривам
С Влак

2 Дни

откривам
Rentalcars.com

Намерете евтини коли под наем в Негушево

откривам

Използвайте Virail, за да намерите най-добрия начин за пътуване от София до Негушево

Кой е най-добрият начин да се стигне от София до Негушево? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от София до Негушево, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

София да се Негушево с влак

разстояние 31 km

Обобщение на маршрута от Влак

Връзки
-
Превозвачи
1
Минимална цена
-
Максимална цена
-

София - Негушево

Месечно

Най -добрите цени за месеца

Bdz-logo
Bdz
директен
Времетраене: 1 ч. 14 мин.
СОФИЯ - НЕГУШЕВО
09:25 - 10:39
1,55 лв.
Bdz-logo
Bdz
директен
Времетраене: 1 ч. 8 мин.
СОФИЯ СЕВЕР - НЕГУШЕВО
09:31 - 10:39
1,55 лв.
Bdz-logo
Bdz
директен
Времетраене: 1 ч. 7 мин.
СОФИЯ - НЕГУШЕВО
11:47 - 12:54
1,55 лв.
Bdz-logo
Bdz
директен
Времетраене: 1 ч. 1 мин.
СОФИЯ СЕВЕР - НЕГУШЕВО
11:53 - 12:54
1,55 лв.
Bdz-logo
Bdz
директен
Времетраене: 1 ч. 9 мин.
СОФИЯ - НЕГУШЕВО
15:30 - 16:39
1,55 лв.
Bdz-logo
Bdz
директен
Времетраене: 1 ч. 3 мин.
СОФИЯ СЕВЕР - НЕГУШЕВО
15:36 - 16:39
1,55 лв.
Bdz-logo
Bdz
директен
Времетраене: 1 ч. 10 мин.
СОФИЯ - НЕГУШЕВО
20:45 - 21:55
1,55 лв.

Колко време ще ми отнеме да пътувам от София до Негушево с влак?

Средното време за пътуване е . Това показва колко време отнема преминаването на 31 km от София до Негушево. Когато планирате пътуването си, не забравяйте, че са възможни забавяния. Някои непланирани събития могат да доведат до това, пътуването ви от София до Негушево да отнеме повече от .

В колко часа са заминаващите от София до Негушево?

Ако предпочитате да пътувате през нощта, обикновено ще намерите първия заминаващ от София до Негушево, който тръгва в . Въпреки че нещата могат да се променят в зависимост от деня, като цяло последното заминаване за нощта е в . Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, достъпни за вас. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници.

Кои са спирките по маршрута от София до Негушево?

Има различни опции за избор, когато пътувате между София и Негушево. Можете да започнете пътуването си в София на спирки като СОФИЯ and СОФИЯ СЕВЕР. Те се свързват със спирки, включително НЕГУШЕВО в Негушево. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от София до Негушево.

Колко пътувания от София до Негушево се извършват всеки ден?

За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от София до Негушево. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com

2
Дни
:
14
:
35
:
33