Намерете влак от София до Негушево

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Детайли за пътуването

Най-добра цена 2,37лв.
Продължителност на пътуването 1 ч. 8 мин.
Връзки на ден 12
Първо заминаване: 05:47
Последно отпътуване: 20:18
Разстояние 31km

Евтини билети за влак от София до Негушево на virail

С virail за миг можете да сравните цените на влаковете от София до Негушево. Това, което трябва да направите, е да изберете датата, на която планирате да заминете и, ако искате, да сортирате и филтрирате резултатите по цена и време. За да резервирате перфектното си пътуване, virail ще ви пренасочи директно към уебсайта на доставчика за изключително безопасна покупка.

Влакове от София до Негушево: с кои фирми можете да пътувате?

Сред всички партньори на virail, вие ще можете да пътувате и с Bdz, обслужващ влаковия маршрут между София и Негушево.

Колко е най-евтиният билет за влак от София до Негушево?

Средната цена на билети за влак от София до Негушево е 2,18 лв.. Въпреки това ще можете да намерите по-евтини билети, ако резервирате предварително, или ако можете да бъдете гъвкави с вашите дати: най-евтините билети за влак от София до Негушево могат да бъдат около 1,35 лв..

Цена на билет София - Негушево всеки ден

Днес Утре След 2 дни След 3 дни След 4 дни След 5 дни След 6 дни
1,35 лв. Още Още Още Още Още Още

Влакове от София до Негушево


Тъй като пътуването между София и Негушево е сравнително кратко, можете да помислите за споделено пътуване или автобус като алтернативни начини за транспорт с най-ниски цени и с подобна продължителност.

Кои станции обслужват железопътната линия София - Негушево?

Влаковете заминават от София от СОФИЯ or СОФИЯ СЕВЕР и пристигат на НЕГУШЕВО.

Колко влакови връзки съществуват дневно, за да отидете от София до Негушево?

Ако трябва да пътувате до Негушево от София, моля имайте предвид, че има 10 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 2 маршрута с поне една смяна, спрямо 8 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

Колко време отнема от София до Негушево и кога тръгват влаковете?

Необходими са средно 1 hour and 9 minutes да стигнете до Негушево с влак, но ще ви отнеме 57 minutes с най-бързите влакове. Първият е наличен в 05:03, докато последният тръгва от София в 19:02.