Намерете влак от Пловдив до Попово

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Попово

Детайли за пътуването

Най-добра цена 7,65лв.
Продължителност на пътуването 8 ч. 12 мин.
Връзки на ден 14
Първо заминаване: 03:12
Последно отпътуване: 23:52
Разстояние 180km

Най-добрите оферти за вашия влак от Пловдив до Попово на virail

Намирането на перфектната връзка с влак никога не е било толкова лесно: благодарение на virail, ще можете да сравните стотици оферти едновременно, просто като въведете датата на вашето пътуване. Чрез филтрите за цена и заминаване ще имате възможност да ограничите резултатите и да намерите идеалното решение. Резервацията се извършва на уебсайта на доставчика, към който автоматично ще бъдете пренасочени.

Кои железопътни компании предлагат връзки с влак от Пловдив до Попово?

За да стигнете до Попово с влак, можете да разчитате на Bdz, само като пример сред всички наши партньори.

Колко струват нискотарифните билети за влак от Пловдив до Попово?

Чрез предварителна резервация можете да намерите евтини билети за влак от Пловдив до Попово от 7,65 лв.. Въпреки това билети за влак за този маршрут струват средно около 10,64 лв..

Влакове от Пловдив до Попово


Ако вашите дати за пътуване не са твърди, винаги имайте предвид, че можете да си купите изключително евтини билети за влак, ако избягвате да пътувате през почивните дни и ако решите да пътувате през слабия сезон.

Когато става дума за къси разстояния, автобусът и споделеното пътуване представляват добра алтернатива на пътуването с влак, особено ако пътувате с ограничен бюджет.

Кои са станциите за заминаване и пристигане в Пловдив и Попово?

Можете да хванете влака до Попово на ПЛОВДИВ, който пристига на ПОПОВО.

Колко влакови връзки съществуват дневно, за да отидете от Пловдив до Попово?

Ако трябва да пътувате до Попово от Пловдив, моля имайте предвид, че има 8 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 8 маршрута с поне една смяна, спрямо 0 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

Кога заминават влаковете до Попово и колко време е пътуването?

С най-бързите връзки ще бъдете в Попово за 7 hours and 14 minutes, но средно отнема 8 hours and 19 minutes. Първият влак, водещ до Попово е в 03:11, докато последният тръгва от Пловдив в 23:11.