Намерете влак от Горна Оряховица до Русе

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Русе

Детайли за пътуването

Най-добра цена 5,36лв.
Продължителност на пътуването 2 ч. 20 мин.
Връзки на ден 24
Първо заминаване: 00:40
Последно отпътуване: 20:10
Разстояние 84km

С virail са най-евтините билети за влак от Горна Оряховица до Русе

Virail притежава вълшебния трик, с който да намери вашите евтини билети за влак до Русе. Трябва само да въведете вашите дати за пътуване и да зададете филтрите за отпътуване и цена според предпочитанията си. След като изберете най-добрите опции за пътуване за вашия влак от Горна Оряховица до Русе, virail ще ви пренасочи автоматично към уебсайта на доставчика за покупката.

Кои железопътни компании предлагат връзки с влак от Горна Оряховица до Русе?

За да стигнете до Русе с влак, можете да разчитате на Bdz, само като пример сред всички наши партньори.

Колко е най-евтиният билет за влак от Горна Оряховица до Русе?

Средната цена на билети за влак от Горна Оряховица до Русе е 8,53 лв.. Въпреки това ще можете да намерите по-евтини билети, ако резервирате предварително, или ако можете да бъдете гъвкави с вашите дати: най-евтините билети за влак от Горна Оряховица до Русе могат да бъдат около 3,05 лв..

Влакове от Горна Оряховица до Русе


Ако разписанието на влака не се вписва в графика или бюджета ви, автобусът и споделеното пътуване могат да ви предложат времеви и ценови алтернативи, без съществено да променят продължителността на пътуването.

Кои са станциите за заминаване и пристигане в Горна Оряховица и Русе?

Влаковете до Русе могат да заминат от ГОРНА ОРЯХОВИЦА и да пристигнат на РУСЕ ТОВАРНА-СП., РУСЕ or РУСЕ РАЗПРЕДЕЛИТЕЛНА.

Колко връзки дневно има за пътуване до Русе от Горна Оряховица с влак?

22 връзки са налични всеки ден за пътуване от Горна Оряховица до Русе с влак. Моля, имайте предвид, че има 0 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 22 маршрута, които са директни линии. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

За колко време ще отидете от Горна Оряховица до Русе с влак и кога тръгват влаковете?

С най-бързите връзки ще бъдете в Русе за 1 hour and 57 minutes, но средно отнема 2 hours and 17 minutes. Първият влак, водещ до Русе е в 00:06, докато последният тръгва от Горна Оряховица в 20:06.