Намерете влак от Горна Оряховица до Русе

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 1,26 лв.
Продължителност на пътуването 2 ч. 20 мин.
връзки на ден 24
Първо заминаване 02:25
Последно отпътуване 22:48
разстояние 84 km

Евтини билети за влак от Горна Оряховица до Русе на virail

Virail притежава вълшебния трик, с който да намери вашите евтини билети за влак до Русе. Трябва само да въведете вашите дати за пътуване и да зададете филтрите за отпътуване и цена според предпочитанията си. След като изберете най-добрите опции за пътуване за вашия влак от Горна Оряховица до Русе, virail ще ви пренасочи автоматично към уебсайта на доставчика за покупката.

Колко струват нискотарифните билети за влак от Горна Оряховица до Русе?

Чрез предварителна резервация можете да намерите евтини билети за влак от Горна Оряховица до Русе от 1,26 лв.. Въпреки това билети за влак за този маршрут струват средно около 3,29 лв..

Кои фирми пътуват от Горна Оряховица до Русе с влак?

Сред всички партньори на virail, вие ще можете да пътувате и с Bdz, обслужващ влаковия маршрут между Горна Оряховица и Русе.

Влакове от Горна Оряховица до Русе

Колко време ви трябва, за да стигнете до Русе с влак?

Докато първият влак до Русе тръгва в 02:25, последният е насрочен за 22:48. Средната продължителност на пътуването е 2 ч. 20 мин., но най-бързите влакове могат да ви отведат до Русе за 1 ч. 55 мин..

Кои са станциите за заминаване и пристигане в Горна Оряховица и Русе?

Можете да хванете влака до Русе на ГОРНА ОРЯХОВИЦА, който пристига на РУСЕ ТОВАРНА-СП., РУСЕ and РУСЕ РАЗПРЕДЕЛИТЕЛНА.

Когато става дума за къси разстояния, автобусът и споделеното пътуване представляват добра алтернатива на пътуването с влак, особено ако пътувате с ограничен бюджет.

Колко връзки дневно има до Русе от Горна Оряховица с влак?

24 влакови връзки съществуват дневно до Русе от Горна Оряховица. Моля, имайте предвид, че сред тези връзки има 24 директни линии, спрямо 0 маршрута, които имат поне една смяна. Въпреки това, изборът на билет с непряка линия може да бъде по-ефективен, ако искате да стигнете до Русе в последната минута, особено ако има твърде малко връзки, въпреки че пътуването е по-дълго.

24 връзки са достъпни всеки ден за пътуване от Горна Оряховица до Русе с автобус. Моля, имайте предвид, че всички тези маршрути са директни линии. Няма връзка между тези два града със смяна. Така че никога няма да се наложи да хващате друг автобус.