Влак Русе - Търговище, Област Търговище цени от 5,30 лв.

Започва от
5,30 лв.

Русе до Търговище, Област Търговище с влак

Пътуването от Русе до Търговище, Област Търговище от влак е 83,02 km и отнема 4 ч 15 мин. Има 26 връзки на ден, с първото заминаване на 01:04 ч. и последното на 19:19 ч.. Възможно е да пътувате от Русе до Търговище, Област Търговище от влак само за 5,30 лв. или за 6,20 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 5,30 лв..

Най-ниската цена5,30 лв.
Продължителност на пътуването4 ч 15 мин
Връзка на ден26
Най-ниската цена5,30 лв.
Най-висока цена6,20 лв.
Първо заминаване01:04 ч.
Последно заминаване19:19 ч.
Разстояние83,02 km
ЗаминаванеРусе
ПристиганеТърговище, Област Търговище
ПревозвачиBDZ

Стигнете от Русе до Търговище, Област Търговище с Virail

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от Русе до Търговище, Област Търговище? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Колко струват билетите за влак от Русе до Търговище, Област Търговище?

Най-евтините билети за влак от Русе до Търговище, Област Търговище струват 5,30 лв.. Средно можете да очаквате да похарчите около 5,56 лв. за билета си за влак. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако датите ви на пътуване са гъвкави, може да успеете да намерите по-евтини билети за влак, тъй като цените може да варират малко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Русе до Търговище, Област Търговище.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Русе до Търговище, Област Търговище. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените ще варират, когато пътувате от Русе до Търговище, Област Търговище. Средно обаче ще платите около 5,56 лв. за билет за влак. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини билети за влак в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети за влак.

Колко време ще ми отнеме да пътувам от Русе до Търговище, Област Търговище с влак?

При разстояние от 83,02 km между Русе и Търговище, Област Търговище, обикновено отнема 4 ч 15 мин, за да се завърши пътуването. Тази средна цифра може да варира от ден на ден. Закъсненията могат да бъдат причинени от неочаквани метеорологични условия, пътни работи или строителство, местни събития или други непредвидени обстоятелства. Не забравяйте, че пътуването ви може да отнеме повече от 4 ч 15 мин. Направете плановете си предвид това, за да избегнете разочарование, особено ако пътувате по строг график. За да стигнете по-бързо от Русе до Търговище, Област Търговище, обмислете търсенето на експресна услуга, която има по-малко спирки по пътя. И обратно, маршрутът с връзки може при някои обстоятелства да бъде по-бърз от директното пътуване. Най-бързите маршрути между Русе и Търговище, Област Търговище ще завършат пътуването в 3 ч 28 мин. Средно ще ви отнеме около 4 ч 15 мин, за да пътувате 83,02 km между Русе и Търговище, Област Търговище.

Кои спирки мога да използвам по маршрута от Русе до Търговище, Област Търговище?

Ще можете да напуснете Русе, като използвате спирки като . Те ви свързват със спирки, включително в Търговище, Област Търговище. Проверете внимателно, преди да направите резервация. Някои или всички тези спирки ще се явят по маршрута, в зависимост от транспортната компания, която използвате за пътуването си. Проверете внимателно, за да видите кой маршрут следва избраната от вас транспортна компания, за да видите дали преминава през спирка, която е удобна за вашите нужди. Може да се наложи да направите кратко пътуване между спирките или в Русе, или в Търговище, Област Търговище, за ваше удобство по време на пътуването.

Колко пътувания от Русе до Търговище, Област Търговище се извършват всеки ден?

Ако искате да стигнете от Русе до Търговище, Област Търговище, можете да пътувате с компании като . Ще откриете максимален брой от заминаващи на ден. Средно има 26 заминаващи на ден. Резервирайте предварително, за да сте сигурни, че пътуването ви ще протече безпроблемно и ще тръгнете в момент, който ви устройва най-добре. Когато пътувате, можете да търсите директни пътувания или други маршрути, които предлагат връзки и смени. Има средно 0 директни пътувания между Русе и Търговище, Област Търговище. Ако нямате нищо против да смените превозното средство по пътя, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Обикновено има 26 пътувания с поне една смяна. Тези числа могат да варират в зависимост от месеца от годината или деня от седмицата. Някои пътници предпочитат директни маршрути, особено ако носят тежки куфари или се безпокоят да не пропуснат връзка. Други се наслаждават на гъвкавостта, предлагана от пътуванията с връзки. Каквото и да предпочитате, Virail може да ви помогне да намерите правилните опции, които да ви устройват. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Русе до Търговище, Област Търговище. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание
Евтини билети за влак от Русе до Търговище, Област Търговище
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Русе до Търговище, Област Търговище.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Русе до Търговище, Област Търговище, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Русе до Търговище, Област Търговище.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Русе до Търговище, Област Търговище

Най-евтините билети за влак Русе - Търговище, Област Търговище могат да бъдат намерени само за 4,58 лв., ако имате късмет, или средно за 11,53 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 16,71 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Търговище, Област Търговище с влак

Когато пътувате до Търговище, Област Търговище с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Русе до Търговище, Област Търговище
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Русе до Търговище, Област Търговище от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Русе до Търговище, Област Търговище Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
5.81kg
Автобус
6.23kg
Полет
16.6kg
Кола
13.28kg
Какви са емисиите на CO2 за Русе до Търговище, Област Търговище с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Русе и Търговище, Област Търговище са 5.81kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Русе и Търговище, Област Търговище? Като вземете влака между Русе и Търговище, Област Търговище, ще спестите 10.79kg CO2 емисии спрямо полет, 0.42kg спрямо автобус и 7.47kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Русе до Търговище, Област Търговище?
Билет влак от Русе до Търговище, Област Търговище е 5,56 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 5,30 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Русе до Търговище, Област Търговище?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Русе до Търговище, Област Търговище е 5,30 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Русе и Търговище, Област Търговище от влак?
Русе до Търговище, Област Търговище е 83,02 km.
Колко време трае влак между Русе и Търговище, Област Търговище?
Русе до Търговище, Област Търговище е средно 4 ч 15 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 3 ч 28 мин.
Колко влак на ден преминават от Русе до Търговище, Област Търговище?
Русе до Търговище, Област Търговище има средно 26 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Русе до Търговище, Област Търговище?
Най-ранният влак от Русе до Търговище, Област Търговище тръгва на 01:04 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Русе до Търговище, Област Търговище?
Последният влак от Русе до Търговище, Област Търговище тръгва на 19:19 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Русе до Търговище, Област Търговище?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 5,30 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от Русе до Търговище, Област Търговище?
Има 2 станция(и), от която можете да се отклоните от Русе, за да отидете до Търговище, Област Търговище. Можете да преминете от Ruse Avtogara (Русе, Автогара) and Russe и можете да стигнете до Targovishte Bus Station.
Кое е най-бързото време за пътуване между Русе до Търговище, Област Търговище от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Русе и Търговище, Област Търговище е 3 ч 28 мин.
Има ли директен влак от Русе към Търговище, Област Търговище?
Да, има директен влак между Русе и Търговище, Област Търговище.
Какви са емисиите на CO2 за Русе до Търговище, Област Търговище от влак?
Пътуването на влак от Русе до Търговище, Област Търговище създава 5.81kg CO2 емисии.

Отидете локално от Русе

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Русе

Международни маршрути от Русе и близките райони

Други дестинации от Русе

Основни маршрути до Търговище, Област Търговище

Свързани маршрути

Други популярни маршрути