Автобус Пловдив - Одрин цени от 34,97 лв.

23/06/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес 35,87 лв.
утре 36,61 лв.
2 дни 37,38 лв.
3 дни 36,61 лв.

Пловдив до Одрин с автобус

Пътуването от Пловдив до Одрин от автобус е 158,59 km и отнема 4 ч 37 мин. Има 6 връзки на ден, с първото заминаване на 02:15 ч. и последното на 21:00 ч.. Възможно е да пътувате от Пловдив до Одрин от автобус само за 34,97 лв. или за 37,38 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 34,97 лв..

Най-ниската цена34,97 лв.
Продължителност на пътуването4 ч 37 мин
Връзка на ден6
Най-ниската цена34,97 лв.
Най-висока цена37,38 лв.
Първо заминаване02:15 ч.
Последно заминаване21:00 ч.
Разстояние158,59 km
ЗаминаванеПловдив
ПристиганеОдрин
ПревозвачиVIP Arda Tur, Arda Tur

Автобус Билети от Plovdiv до Edirne

Дата на заминаване
неделя, 23 юни 2024 г.

Използвайте Virail, за да намерите най-добрия начин за пътуване от Пловдив до Одрин

Кой е най-добрият начин да се стигне от Пловдив до Одрин? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от Пловдив до Одрин, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Колко струва да се стигне от Пловдив до Одрин с автобус?

Цените ще варират, когато пътувате от Пловдив до Одрин. Средно обаче ще платите около 35,95 лв. за автобусен билет. Можете да намерите автобусни билети на цени до 34,97 лв., но това може да изисква известна гъвкавост на вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини автобусни билети в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или размяна на най-евтините си автобусни билети.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Пловдив до Одрин. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените ще варират, когато пътувате от Пловдив до Одрин. Средно обаче ще платите около 35,95 лв. за автобусен билет. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини автобусни билети в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или размяна на най-евтините си автобусни билети.

Колко време отнема пътуването от Пловдив до Одрин с автобус?

Разстоянието между Пловдив и Одрин е приблизително 158,59 km. Като цяло ще ви отнеме около 4 ч 37 мин, за да завършите пътуването между двата града. Важно е обаче да се помни, че времето за пътуване може да варира в зависимост от редица фактори, включително сезонни метеорологични условия, местни събития или отклонения, както и вида на терена, който трябва да бъде преминат. Имайте това предвид, ако възнамерявате да правите по-късна връзка и винаги планирайте съобразно с това. За да стигнете по-бързо от Пловдив до Одрин, обмислете търсенето на експресна услуга, която има по-малко спирки по пътя. И обратно, маршрутът с връзки може при някои обстоятелства да бъде по-бърз от директното пътуване. Най-бързите маршрути между Пловдив и Одрин ще завършат пътуването през 3 ч 45 мин. Средно ще ви отнеме около 4 ч 37 мин, за да пътувате 158,59 km между Пловдив и Одрин.

Кои са спирките по маршрута от Пловдив до Одрин?

Има различни опции за избор, когато пътувате между Пловдив и Одрин. Можете да започнете пътуването си в Пловдив на спирки като Plovdiv Central Train Station. Те се свързват със спирки, включително Edirne Otogarı в Одрин. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от Пловдив до Одрин.

Колко пъти на ден има пътувания от Пловдив до Одрин?

Ако искате да стигнете от Пловдив до Одрин, можете да пътувате с компании като . Ще откриете максимален брой от заминаващи на ден. Средно има 6 заминаващи на ден. Резервирайте предварително, за да сте сигурни, че пътуването ви ще протече безпроблемно и ще тръгнете в момент, който ви устройва най-добре. Когато пътувате, можете да търсите директни пътувания или други маршрути, които предлагат връзки и смени. Има средно 6 директни пътувания между Пловдив и Одрин. Ако нямате нищо против да смените превозното средство по пътя, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Обикновено има 0 пътувания с поне една смяна. Тези числа могат да варират в зависимост от месеца от годината или деня от седмицата. Някои пътници предпочитат директни маршрути, особено ако носят тежки куфари или се безпокоят да не пропуснат връзка. Други се наслаждават на гъвкавостта, предлагана от пътуванията с връзки. Каквото и да предпочитате, Virail може да ви помогне да намерите правилните опции, които да ви устройват. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Пловдив до Одрин. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Plovdiv до Edirne

Евтини билети за автобус от Пловдив до Одрин
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Пловдив до Одрин.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Пловдив до Одрин, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Пловдив до Одрин.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Plovdiv до Edirne

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Автобусните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 34,97 лв. до 38,02 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 8% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от Пловдив до Одрин

Най-евтините автобусни билети Пловдив - Одрин могат да бъдат намерени само за 25,50 лв., ако имате късмет, или средно за 31,36 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 36,47 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Одрин с автобус

Когато пътувате до Одрин с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда Arda Tur от Пловдив до Одрин
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Пловдив до Одрин от bus.
съоръжения Arda Tur
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Пловдив до Одрин Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
11.1kg
Автобус
11.89kg
Полет
31.72kg
Кола
25.37kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от Пловдив до Одрин?
Билет автобус от Пловдив до Одрин е 35,95 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 34,97 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Пловдив до Одрин?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Пловдив до Одрин е 34,97 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Пловдив и Одрин от автобус?
Пловдив до Одрин е 158,59 km.
Колко време трае автобус между Пловдив и Одрин?
Пловдив до Одрин е средно 4 ч 37 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 3 ч 45 мин.
Какви компании работят от Пловдив до Одрин?
Пловдив до Одрин се покрива от оператор(и) 1. Можете да намерите на Virail VIP Arda Tur and Arda Tur предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко автобус на ден преминават от Пловдив до Одрин?
Пловдив до Одрин има средно 6 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от Пловдив до Одрин?
Най-ранният автобус от Пловдив до Одрин тръгва на 02:15 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от Пловдив до Одрин?
Последният автобус от Пловдив до Одрин тръгва на 21:00 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Пловдив до Одрин?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 34,97 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Пловдив до Одрин?
Има средно 6 от Пловдив до Одрин.
Кое е най-бързото време за пътуване между Пловдив до Одрин от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между Пловдив и Одрин е 3 ч 45 мин.
Има ли директен автобус от Пловдив към Одрин?
Да, има директен автобус между Пловдив и Одрин.
Какви са емисиите на CO2 за Пловдив до Одрин от автобус?
Пътуването на автобус от Пловдив до Одрин създава 11.89kg CO2 емисии.

Отидете локално от Пловдив

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Пловдив

Международни маршрути от Пловдив и близките райони

Други дестинации от Пловдив

Основни маршрути до Одрин

Свързани маршрути

Други популярни маршрути