Намерете влак от Троян до Враца

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Враца

Детайли за пътуването

Най-добра цена 10,55лв.
Продължителност на пътуването 6 ч. 40 мин.
Връзки на ден 7
Първо заминаване: 05:10
Последно отпътуване: 17:10
Разстояние 100km

Сравнете най-добрите цени за влак от Троян до Враца

С virail за миг можете да сравните цените на влаковете от Троян до Враца. Това, което трябва да направите, е да изберете датата, на която планирате да заминете и, ако искате, да сортирате и филтрирате резултатите по цена и време. За да резервирате перфектното си пътуване, virail ще ви пренасочи директно към уебсайта на доставчика за изключително безопасна покупка.

Кои фирми ви отвеждат от Троян до Враца с влак?

Virail си сътрудничи с повече от 200 партньора в Европа и по света, сред които и Bdz, обслужващ влаковия маршрут Троян - Враца.

Каква е цената на билетите за влак от Троян до Враца?

Чрез предварителна резервация можете да намерите евтини билети за влак от Троян до Враца от 6,00 лв.. Въпреки това билети за влак за този маршрут струват средно около 8,55 лв..

Влакове от Троян до Враца


Когато става дума за къси разстояния, автобусът и споделеното пътуване представляват добра алтернатива на пътуването с влак, особено ако пътувате с ограничен бюджет.

Кои са станциите за заминаване и пристигане в Троян и Враца?

Можете да хванете влака до Враца на ТРОЯН, който пристига на ВРАЦА - СПИРКА or ВРАЦА.

Колко връзки дневно има за пътуване до Враца от Троян с влак?

5 връзки са налични всеки ден за пътуване от Троян до Враца с влак. Моля, имайте предвид, че има 5 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

Колко време отнема от Троян до Враца и кога тръгват влаковете?

Докато първият влак до Враца тръгва в 05:02, последният е насрочен за 17:02. Средната продължителност на пътуването е 6 hours and 43 minutes, но най-бързите влакове могат да ви отведат до Враца за 4 hours and 24 minutes.