Header background
  • Еднопосочен
  • отиване и връщане

търсене на настаняване

Намерете влак от Кърнаре до Пловдив

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Влак

Днес

откривам
С Влак

Утре

откривам
С Влак

2 Дни

откривам
Rentalcars.com

Намерете евтини коли под наем в Пловдив

откривам

Пътуване от Кърнаре до Пловдив с Virail

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от Кърнаре до Пловдив. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Кърнаре да се Пловдив с влак

разстояние 62 km

Обобщение на маршрута от Влак

Връзки
-
Превозвачи
-
Минимална цена
-
Максимална цена
-

Кърнаре - Пловдив

Месечно

Най -добрите цени за месеца

Bdz-logo
Bdz
1 прекачване
Времетраене: 2 ч. 17 мин.
КЪРНАРЕ - ПЛОВДИВ
10:38 - 12:55
2,30 лв.
Bdz-logo
Bdz
1 прекачване
Времетраене: 2 ч.
КЪРНАРЕ - ПЛОВДИВ
18:53 - 20:53
2,30 лв.

Колко време ще отнеме, за да отида от Кърнаре до Пловдив с влак?

Пътуването от Кърнаре до Пловдив с влак обикновено отнема . Това пътуване обхваща разстояние от 62 km. Когато планирате пътуването си, имайте предвид, че е средна стойност, а времето на маршрута може да варира от ден на ден. Метеорологичните условия, проблеми с транспорта, неочаквани отклонения и местни събития могат да причинят забавяне на пътуването ви. Моля, имайте предвид възможността за тези извънредни събития, когато правите планове за пътуване.

В колко часа са заминаващите от Кърнаре до Пловдив?

Ако предпочитате да пътувате през нощта, обикновено ще намерите първия заминаващ от Кърнаре до Пловдив, който тръгва в . Въпреки че нещата могат да се променят в зависимост от деня, като цяло последното заминаване за нощта е в . Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, достъпни за вас. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници.

Кои спирки мога да използвам по маршрута от Кърнаре до Пловдив?

Можете да тръгнете от Кърнаре на спирки като КЪРНАРЕ. В края на пътуването ще можете да пристигнете в Пловдив на следните спирки: ПЛОВДИВ. Някои от тези спирки могат да се обслужват само от определени транспортни компании. Поради това може да няма пряка връзка между всички спирки в Кърнаре и Пловдив. Планирайте пътуването си внимателно, тъй като може да се наложи да направите друга връзка преди заминаването или след пристигането.

Колко пъти на ден има тръгващи от Кърнаре за Пловдив?

За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Кърнаре до Пловдив. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com

2
Дни
:
14
:
35
:
33