Намерете влак от Троян до Русе

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Русе

Детайли за пътуването

Най-добра цена 10,72лв.
Продължителност на пътуването 6 ч. 18 мин.
Връзки на ден 12
Първо заминаване: 05:10
Последно отпътуване: 17:10
Разстояние 147km

Най-добрите оферти за вашия влак от Троян до Русе на virail

Ако търсите най-лесния начин да намерите най-добрата цена за вашия влаков маршрут, virail е това, което търсите. Трябва само да изберете датата и virail ще ви покаже всички връзки, предлагани от нашите партньори: чрез филтриране на резултатите ще намерите идеалното решение за вашия бюджет и график. Virail ще ви пренасочи към уебсайта на компанията за проста и сигурна резервация.

Кои фирми ви отвеждат от Троян до Русе с влак?

За да стигнете до Русе с влак, можете да разчитате на Bdz, само като пример сред всички наши партньори.

Колко струват нискотарифните билети за влак от Троян до Русе?

Чрез предварителна резервация можете да намерите евтини билети за влак от Троян до Русе от 6,10 лв.. Въпреки това билети за влак за този маршрут струват средно около 11,55 лв..

Влакове от Троян до Русе


Ако има промени във вашия маршрут, уверете се, че винаги имате достатъчно време за преход от едната платформа на другата и никога не забравяйте възможността за забавяне, поради което може да пропуснете втория влак.

Ако разписанието на влака не се вписва в графика или бюджета ви, автобусът и споделеното пътуване могат да ви предложат времеви и ценови алтернативи, без съществено да променят продължителността на пътуването.

Кои са станциите за заминаване и пристигане в Троян и Русе?

Можете да хванете влака до Русе на ТРОЯН, който пристига на РУСЕ or РУСЕ РАЗПРЕДЕЛИТЕЛНА.

Колко връзки дневно има за пътуване до Русе от Троян с влак?

10 връзки са налични всеки ден за пътуване от Троян до Русе с влак. Моля, имайте предвид, че има 10 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

Колко време ви трябва, за да стигнете до Русе с влак?

Средната продължителност на пътуването е 5 hours and 54 minutes, но най-бързите връзки ви отвеждат до Русе за 4 hours and 59 minutes. Първият влак тръгва от Троян в 05:12, докато последният тръгва в 17:12.