Намерете влак от Троян до Хасково

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Хасково

Детайли за пътуването

Най-добра цена 46,55лв.
Продължителност на пътуването 23 ч. 28 мин.
Връзки на ден 1
Първо заминаване: 05:20
Последно отпътуване: 05:20
Разстояние 127km

Евтини билети за влак от Троян до Хасково на virail

С virail за миг можете да сравните цените на влаковете от Троян до Хасково. Това, което трябва да направите, е да изберете датата, на която планирате да заминете и, ако искате, да сортирате и филтрирате резултатите по цена и време. За да резервирате перфектното си пътуване, virail ще ви пренасочи директно към уебсайта на доставчика за изключително безопасна покупка.

Кои фирми пътуват от Троян до Хасково с влак?

Сред всички партньори на virail, вие ще можете да пътувате и с Bdz, обслужващ влаковия маршрут между Троян и Хасково.

Колко е най-евтиният билет за влак от Троян до Хасково?

Билетите за влак от Троян до Хасково струват средно 23,80 лв., но ако можете да резервирате предварително или да изберете по-малко популярни дати и часове, можете да намерите евтини билети за влак от 23,80 лв..

Влакове от Троян до Хасково


За къси разстояния като тези между Троян и Хасково, автобусите и споделеното пътуване са добри алтернативи на влака, благодарение на ниската си цена. Освен това автобусите имат предимството, че стигат до най-малките градове, в които няма жп гара.

На кои станции можете да хванете влака до Хасково и къде ще пристигнете?

Влаковете до Хасково заминават от Троян от ТРОЯН и пристигат на ХАСКОВО.

Пътуване с влак до Хасково от Троян: колко връзки дневно има?

Ако трябва да пътувате до Хасково от Троян, моля имайте предвид, че има 1 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 1 маршрута с поне една смяна, спрямо 0 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

Колко време отнема от Троян до Хасково и кога тръгват влаковете?

Докато първият влак до Хасково тръгва в 05:01, последният е насрочен за 05:01. Средната продължителност на пътуването е 10 hours and 46 minutes, но най-бързите влакове могат да ви отведат до Хасково за 10 hours and 46 minutes.