Влак Сливен - Мездра цени от 6,14 лв.

16/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Сливен до Мездра с влак

Пътуването от Сливен до Мездра от влак е 220,47 km и отнема 8 ч 46 мин. Има 7 връзки на ден, с първото заминаване на 01:24 ч. и последното на 21:10 ч.. Възможно е да пътувате от Сливен до Мездра от влак само за 6,14 лв. или за 28,88 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 6,14 лв..

Най-ниската цена6,14 лв.
Продължителност на пътуването8 ч 46 мин
Връзка на ден7
Най-ниската цена6,14 лв.
Най-висока цена28,88 лв.
Първо заминаване01:24 ч.
Последно заминаване21:10 ч.
Разстояние220,47 km
ЗаминаванеСливен
ПристиганеМездра
ПревозвачиBDZ

Влак Билети от Сливен до Мездра

Дата на заминаване
вторник, 16 юли 2024 г.

Пътуването ви от Сливен до Мездра с Virail

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от Сливен до Мездра. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Как мога да намеря най-евтините билети за влак, за да стигна от Сливен до Мездра?

Най-евтините билети за влак от Сливен до Мездра струват 6,14 лв.. Средно можете да очаквате да похарчите около 17,69 лв. за билета си за влак. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако датите ви на пътуване са гъвкави, може да успеете да намерите по-евтини билети за влак, тъй като цените може да варират малко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Сливен до Мездра.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Сливен до Мездра. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените на билетите за влак от Сливен до Мездра варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Средната цена на билета за влак е приблизително 17,69 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.

Колко дълго е пътуването от Сливен до Мездра с влак?

При разстояние от 220,47 km между Сливен и Мездра, обикновено отнема 8 ч 46 мин, за да се завърши пътуването. Тази средна цифра може да варира от ден на ден. Закъсненията могат да бъдат причинени от неочаквани метеорологични условия, пътни работи или строителство, местни събития или други непредвидени обстоятелства. Не забравяйте, че пътуването ви може да отнеме повече от 8 ч 46 мин. Направете плановете си предвид това, за да избегнете разочарование, особено ако пътувате по строг график. Пътуването от Сливен до Мездра обхваща разстояние от 220,47 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 8 ч 46 мин. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 6 ч 43 мин. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от Сливен до Мездра по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

Кои спирки мога да използвам, когато пътувам от Сливен до Мездра с влак?

Ще можете да напуснете Сливен, като използвате спирки като Sliven, Avtogara (Сливен, Aвтогара). Те ви свързват със спирки, включително в Мездра. Проверете внимателно, преди да направите резервация. Някои или всички тези спирки ще се явят по маршрута, в зависимост от транспортната компания, която използвате за пътуването си. Проверете внимателно, за да видите кой маршрут следва избраната от вас транспортна компания, за да видите дали преминава през спирка, която е удобна за вашите нужди. Може да се наложи да направите кратко пътуване между спирките или в Сливен, или в Мездра, за ваше удобство по време на пътуването.

Колко ежедневни пътувания има от Сливен до Мездра?

Средно има 7 заминаващи ежедневно от Сливен до Мездра. Възможно е обаче да има повече или по-малко в различните дни. Разписанията на доставчиците могат да се променят в определени дни от седмицата или официалните празници, а много от тях също се различават в определени периоди от годината. Някои доставчици променят графика си например през летния сезон. В много натоварени периоди може да има до заминаващи всеки ден. Доставчиците, които пътуват по този маршрут, включват и всеки работи в съответствие със своите специфични графици. Като пътешественик може да предпочетете директно пътуване или може да нямате нищо против да правите смени и връзки. Ако имате тежки куфари, директното пътуване може да е най-доброто; в противен случай може да успеете да спестите пари и да се насладите на повече гъвкавост, като направите смяна по пътя. Всеки ден има средно 0 заминаващи от Сливен, които пътуват директно до Мездра. Има 7 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Сливен до Мездра. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Сливен до Мездра

Евтини билети за влак от Сливен до Мездра
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Сливен до Мездра.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Сливен до Мездра, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Сливен до Мездра.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Сливен до Мездра

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Сливен до Мездра

Най-евтините билети за влак Сливен - Мездра могат да бъдат намерени само за 15,32 лв., ако имате късмет, или средно за 17,79 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 18,41 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Мездра с влак

Когато пътувате до Мездра с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Сливен до Мездра
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Сливен до Мездра от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Сливен до Мездра Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
15.43kg
Автобус
16.54kg
Полет
44.09kg
Кола
35.27kg
Какви са емисиите на CO2 за Сливен до Мездра с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Сливен и Мездра са 15.43kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Сливен и Мездра? Като вземете влака между Сливен и Мездра, ще спестите 28.66kg CO2 емисии спрямо полет, 1.11kg спрямо автобус и 19.84kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Сливен до Мездра?
Билет влак от Сливен до Мездра е 17,69 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 6,14 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Сливен до Мездра?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Сливен до Мездра е 6,14 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Сливен и Мездра от влак?
Сливен до Мездра е 220,47 km.
Колко време трае влак между Сливен и Мездра?
Сливен до Мездра е средно 8 ч 46 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 6 ч 43 мин.
Колко влак на ден преминават от Сливен до Мездра?
Сливен до Мездра има средно 7 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Сливен до Мездра?
Най-ранният влак от Сливен до Мездра тръгва на 01:24 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Сливен до Мездра?
Последният влак от Сливен до Мездра тръгва на 21:10 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Сливен до Мездра?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 6,14 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между Сливен до Мездра от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Сливен и Мездра е 6 ч 43 мин.
Има ли директен влак от Сливен към Мездра?
Да, има директен влак между Сливен и Мездра.
Какви са емисиите на CO2 за Сливен до Мездра от влак?
Пътуването на влак от Сливен до Мездра създава 15.43kg CO2 емисии.

Отидете локално от Сливен

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Сливен

Международни маршрути от Сливен и близките райони

Други дестинации от Сливен

Основни маршрути до Мездра

Свързани маршрути

Други популярни маршрути