Влак Сливен - Мездра цени от 18,39лв.

Започва от
18,39лв.
откривам

Сливен до Мездра с влак

Пътуването от Сливен до Мездра от влак е 220,2 km и отнема 6 ч. 20 мин.. Има 8 връзки на ден, с първото заминаване на 01:15 и последното на 22:28. Възможно е да пътувате от Сливен до Мездра от влак само за 18,39лв. или за 30,41лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 18,39лв..

Най-добра цена 18,39лв.
Продължителност на пътуването 6 ч. 20 мин.
Връзка на ден 8
Най-ниската цена 18,39лв.
Най-висока цена 30,41лв.
Първо заминаване 01:15
Последно заминаване 22:28
Разстояние 220,2 km
Заминаване Сливен
Пристигане Мездра
Превозвачи BDZ

Влак Билети от Сливен до Мездра

  Sep 26
  Още
  20°
  Sep 27
  Още
  20°
  Sep 28
  Още
  21°
  Sep 29
  Още
  22°
  Sep 30
  Още
  22°
  Oct 01
  Още
  23°
  Oct 02
  Още
  24°
  Oct 03
  Още
  19°
  Oct 04
  Още
  21°
  Oct 05
  Още
  21°
  Oct 06
  Още
  22°
  Oct 07
  Още
  23°
  Oct 08
  Още
  26°
  Oct 09
  Още
  25°
  Oct 10
  Още
  26°
Departure date
Tuesday,Sep 26 2023
20°

Бързо и лесно пътуване от Сливен до Мездра с Virail

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Сливен до Мездра. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Колко ще платя за билети за влак от Сливен до Мездра?

Цените на билетите за влак от Сливен до Мездра варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Ако са предварително резервирани, най-евтините билети за влак от Сливен до Мездра ще струват 18,40лв.. Средната цена на билета за влак е приблизително 20,51лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.Покажи пълното описание Скриване на пълното описание
Евтини билети за от Сливен до Мездра
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Сливен до Мездра.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Сливен до Мездра, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Сливен до Мездра.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от

Намерете най-добрия ден за пътуване до Мездра с влак

Когато пътувате до Мездра с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

БДЖ означава Български държавни железници, която е националната железопътна компания на България. Основана е през 1888 г. и оперира пътнически и товарни влакове в цялата страна, както и международни услуги до съседни страни. БДЖ оперира по няколко направления, сред които София, Варна, Пазарджик, Ямбол, Велико Търново, Добрич, Видин, Ловеч или Силистра.

Услуги на борда BDZ от Сливен до Мездра
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Сливен до Мездра от влак.
съоръжения BDZ
Тиха зона
WiFi
Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед

Сливен до Мездра Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
2.8kg
Автобус
18.4kg
Полет
734.4kg
Кола
70.8kg
Какви са емисиите на CO2 за Сливен до Мездра с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Сливен и Мездра са 2.8kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Сливен и Мездра? Като вземете влака между Сливен и Мездра, ще спестите 731.6kg CO2 емисии спрямо полет, 15.6kg спрямо автобус и 68.1kg спрямо кола.

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Сливен до Мездра?
Билет влак от Сливен до Мездра е 20,68лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 18,39лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Сливен до Мездра?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Сливен до Мездра е 18,39лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Сливен и Мездра от влак?
Сливен до Мездра е 220,2 km.
Колко време трае влак между Сливен и Мездра?
Сливен до Мездра е средно 8 ч. 9 мин.. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 6 ч. 20 мин..
Какви компании работят от Сливен до Мездра?
Сливен до Мездра се покрива от оператор(и) 1. Можете да намерите на Virail BDZ предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко влак на ден преминават от Сливен до Мездра?
Сливен до Мездра има средно 8 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Сливен до Мездра?
Най-ранният влак от Сливен до Мездра тръгва на 01:15. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Сливен до Мездра?
Последният влак от Сливен до Мездра тръгва на 22:28. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Сливен до Мездра?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 18,39лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от Сливен до Мездра?
Има 1 станция(и), от която можете да се отклоните от Сливен, за да отидете до Мездра. Можете да преминете от Sliven и можете да стигнете до Mezdra.
Кое е най-бързото време за пътуване между Сливен до Мездра от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Сливен и Мездра е 6 ч. 20 мин..
Има ли директен влак от Сливен към Мездра?
Да, има директен влак между Сливен и Мездра.
Какви са емисиите на CO2 за Сливен до Мездра от влак?
Пътуването на влак от Сливен до Мездра създава 2.8kg CO2 емисии.

Абонирайте се за нашия бюлетин

Получавайте последните новини, продуктови актуализации и изключителни промоции директно във входящата си поща

Отидете локално от Сливен

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Сливен

Други дестинации от Сливен

Основни маршрути до Мездра

Други популярни маршрути