Намерете влак от Враца до Видин

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Видин

Детайли за пътуването

Най-добра цена 7,21лв.
Продължителност на пътуването 3 ч. 16 мин.
Връзки на ден 30
Първо заминаване: 04:59
Последно отпътуване: 18:59
Разстояние 103km

Евтини билети за влак от Враца до Видин на virail

Ако търсите най-лесния начин да намерите най-добрата цена за вашия влаков маршрут, virail е това, което търсите. Трябва само да изберете датата и virail ще ви покаже всички връзки, предлагани от нашите партньори: чрез филтриране на резултатите ще намерите идеалното решение за вашия бюджет и график. Virail ще ви пренасочи към уебсайта на компанията за проста и сигурна резервация.

Кои фирми пътуват от Враца до Видин с влак?

Virail намира оферти от много железопътни компании в Европа и по света. Например, той ви показва възможните връзки с влак от Враца до Видин, предлагани от Bdz.

Колко е най-евтиният билет за влак от Враца до Видин?

Чрез предварителна резервация можете да намерите евтини билети за влак от Враца до Видин от 4,10 лв.. Въпреки това билети за влак за този маршрут струват средно около 6,08 лв..

Цена на билет Враца - Видин всеки ден

Днес Утре След 2 дни След 3 дни След 4 дни След 5 дни След 6 дни
11,74 лв. Още Още Още Още 11,74 лв. Още

Влакове от Враца до Видин


Ако вашите дати за пътуване не са твърди, винаги имайте предвид, че можете да си купите изключително евтини билети за влак, ако избягвате да пътувате през почивните дни и ако решите да пътувате през слабия сезон.

Ако разписанието на влака не се вписва в графика или бюджета ви, автобусът и споделеното пътуване могат да ви предложат времеви и ценови алтернативи, без съществено да променят продължителността на пътуването.

Кои станции се обслужват от влаковете, пътуващи от Враца до Видин?

Можете да хванете влака до Видин на ВРАЦА or ВРАЦА - СПИРКА, който пристига на ВИДИН.

Колко връзки дневно има до Видин от Враца с влак?

9 връзки са налични всеки ден за пътуване от Враца до Видин с влак. Моля, имайте предвид, че има 2 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 6 маршрута, които са директни линии. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

Колко време ви трябва, за да стигнете до Видин с влак?

Първият влак до Видин тръгва в 04:11, докато последният в 18:11. Пътуването продължава средно 3 hours and 19 minutes, но с най-бързите връзки ще бъдете в Видин за 2 hours and 52 minutes.