Намерете влак от Карлово до Плевен

Официален партньор


Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Детайли за пътуването

Най-добра цена 12,52лв.
Продължителност на пътуването 8 ч. 16 мин.
Връзки на ден 21
Първо заминаване: 01:32
Последно отпътуване: 18:25
Разстояние 88km

Сравнете най-добрите цени за влак от Карлово до Плевен

Virail прави всяко пътуване по-лесно: единственото нещо, което трябва да направите, е да посочите датата на пътуването си от Карлово до Плевен. След това ще можете да намерите идеалната възможност за пътуването си чрез филтриране и сортиране на резултатите по цена и заминаване. Virail автоматично ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията си.

Кои фирми обслужват маршрута от Карлово до Плевен?

Virail си сътрудничи с повече от 200 партньора в Европа и по света, сред които и Bdz, обслужващ влаковия маршрут Карлово - Плевен.

Коя е най-евтината цена за билети за влак до Плевен?

Средната цена на билети за влак от Карлово до Плевен е 12,18 лв.. Въпреки това ще можете да намерите по-евтини билети, ако резервирате предварително, или ако можете да бъдете гъвкави с вашите дати: най-евтините билети за влак от Карлово до Плевен могат да бъдат около 6,40 лв..

Влакове от Карлово до Плевен


Ако има промени във вашия маршрут, уверете се, че винаги имате достатъчно време за преход от едната платформа на другата и никога не забравяйте възможността за забавяне, поради което може да пропуснете втория влак.

За къси разстояния като тези между Карлово и Плевен, автобусите и споделеното пътуване са добри алтернативи на влака, благодарение на ниската си цена. Освен това автобусите имат предимството, че стигат до най-малките градове, в които няма жп гара.

От кои станции пътуват влаковете до Плевен?

Влаковете до Плевен могат да заминат от КАРЛОВО и да пристигнат на ПЛЕВЕН or ПЛЕВЕН ЗАПАД.

Пътуване с влак до Плевен от Карлово: колко връзки дневно има?

16 връзки са налични всеки ден за пътуване от Карлово до Плевен с влак. Моля, имайте предвид, че има 16 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

За колко време ще отидете от Карлово до Плевен с влак и кога тръгват влаковете?

Необходими са средно 6 hours and 51 minutes да стигнете до Плевен с влак, но ще ви отнеме 5 hours and 39 minutes с най-бързите влакове. Първият е наличен в 05:12, докато последният тръгва от Карлово в 15:12.