Влак Пловдив - Бяла, Област Варна цени от 11,05 лв.

Започва от
11,05 лв.
откривам

Пловдив до Бяла, Област Варна с влак

Пътуването от Пловдив до Бяла, Област Варна от влак е 269,72 km и отнема 8 ч 59 мин. Има 9 връзки на ден, с първото заминаване на 01:50 ч. и последното на 23:00 ч.. Възможно е да пътувате от Пловдив до Бяла, Област Варна от влак само за 11,05 лв. или за 26,22 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 11,05 лв..

Най-ниската цена11,05 лв.
Продължителност на пътуването8 ч 59 мин
Връзка на ден9
Най-ниската цена11,05 лв.
Най-висока цена26,22 лв.
Първо заминаване01:50 ч.
Последно заминаване23:00 ч.
Разстояние269,72 km
ЗаминаванеПловдив
ПристиганеБяла, Област Варна
Превозвачи

Бързо и лесно пътуване от Пловдив до Бяла, Област Варна с Virail

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Пловдив до Бяла, Област Варна. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Колко струва да се стигне от Пловдив до Бяла, Област Варна с влак?

Средно билетът за влак от Пловдив до Бяла, Област Варна ще ви струва 18,74 лв.. Възможно е обаче да има и по-евтини алтернативи. Virail ще ви покаже най-ниските налични цени за избраните от вас дати на пътуване, които могат да бъдат само до 11,05 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините билети за влак могат да бъдат намерени, като резервирате доста преди пътуването. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Пловдив до Бяла, Област Варна. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените на билетите за влак от Пловдив до Бяла, Област Варна варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Средната цена на билета за влак е приблизително 18,74 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.

Колко време ще отнеме, за да отида от Пловдив до Бяла, Област Варна с влак?

Средното време за пътуване е 8 ч 59 мин. Това показва колко време отнема преминаването на 269,72 km от Пловдив до Бяла, Област Варна. Когато планирате пътуването си, не забравяйте, че са възможни забавяния. Някои непланирани събития могат да доведат до това, пътуването ви от Пловдив до Бяла, Област Варна да отнеме повече от 8 ч 59 мин. Пътуването между Пловдив и Бяла, Област Варна с влак обикновено отнема 8 ч 59 мин, за да се измине разстояние от 269,72 km. Най-краткото пътуване от Пловдив до Бяла, Област Варна ще ви отнеме 6 ч 39 мин. Не забравяйте, както винаги, че това време не включва закъснения, които могат да възникнат поради метеорологични условия, строителство или неочаквани отклонения и смущения. Ако бързото пристигане в Бяла, Област Варна е приоритет за вас, потърсете експресни или нон-стоп услуги. Можете също така да откриете, че маршрутът с връзки достига до вашата дестинация по-бързо от някои директни пътувания. Virail ще ви позволи да разгледате всичките възможности и да стигнете до решение, което отговаря на вашите нужди.

Кои спирки мога да използвам, когато пътувам от Пловдив до Бяла, Област Варна с влак?

В зависимост от вида на транспорта и доставчика, който сте решили да използвате за пътуването си, ще можете да тръгнете от Пловдив от следните спирки: . Пристигайки в Бяла, Област Варна, вашият маршрут ще премине през всички или някои от следните спирки: . Не всички транспортни компании обслужват всяка спирка, така че проверете предварително, за да видите точно къде ви отвежда вашият маршрут. Може да се наложи да използвате друг вид транспорт, за да стигнете от една спирка до друга или до крайната ви дестинация, когато пристигнете в Бяла, Област Варна.

Колко пътувания от Пловдив до Бяла, Област Варна има всеки ден?

Средно има 9 заминаващи ежедневно от Пловдив до Бяла, Област Варна. Възможно е обаче да има повече или по-малко в различните дни. Разписанията на доставчиците могат да се променят в определени дни от седмицата или официалните празници, а много от тях също се различават в определени периоди от годината. Някои доставчици променят графика си например през летния сезон. В много натоварени периоди може да има до заминаващи всеки ден. Доставчиците, които пътуват по този маршрут, включват и всеки работи в съответствие със своите специфични графици. Като пътешественик може да предпочетете директно пътуване или може да нямате нищо против да правите смени и връзки. Ако имате тежки куфари, директното пътуване може да е най-доброто; в противен случай може да успеете да спестите пари и да се насладите на повече гъвкавост, като направите смяна по пътя. Всеки ден има средно 0 заминаващи от Пловдив, които пътуват директно до Бяла, Област Варна. Има 9 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Пловдив до Бяла, Област Варна. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание
Евтини билети за влак от Пловдив до Бяла, Област Варна
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Пловдив до Бяла, Област Варна.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Пловдив до Бяла, Област Варна, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Пловдив до Бяла, Област Варна.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Пловдив до Бяла, Област Варна

Най-евтините билети за влак Пловдив - Бяла, Област Варна могат да бъдат намерени само за 4,58 лв., ако имате късмет, или средно за 11,53 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 16,71 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Бяла, Област Варна с влак

Когато пътувате до Бяла, Област Варна с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Пловдив до Бяла, Област Варна
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Пловдив до Бяла, Област Варна от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Пловдив до Бяла, Област Варна Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
18.88kg
Автобус
20.23kg
Полет
53.94kg
Кола
43.16kg
Какви са емисиите на CO2 за Пловдив до Бяла, Област Варна с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Пловдив и Бяла, Област Варна са 18.88kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Пловдив и Бяла, Област Варна? Като вземете влака между Пловдив и Бяла, Област Варна, ще спестите 35.06kg CO2 емисии спрямо полет, 1.35kg спрямо автобус и 24.28kg спрямо кола.

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Пловдив до Бяла, Област Варна?
Билет влак от Пловдив до Бяла, Област Варна е 18,74 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 11,05 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Пловдив до Бяла, Област Варна?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Пловдив до Бяла, Област Варна е 11,05 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Пловдив и Бяла, Област Варна от влак?
Пловдив до Бяла, Област Варна е 269,72 km.
Колко време трае влак между Пловдив и Бяла, Област Варна?
Пловдив до Бяла, Област Варна е средно 8 ч 59 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 6 ч 39 мин.
Колко влак на ден преминават от Пловдив до Бяла, Област Варна?
Пловдив до Бяла, Област Варна има средно 9 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Пловдив до Бяла, Област Варна?
Най-ранният влак от Пловдив до Бяла, Област Варна тръгва на 01:50 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Пловдив до Бяла, Област Варна?
Последният влак от Пловдив до Бяла, Област Варна тръгва на 23:00 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Пловдив до Бяла, Област Варна?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 11,05 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между Пловдив до Бяла, Област Варна от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Пловдив и Бяла, Област Варна е 6 ч 39 мин.
Има ли директен влак от Пловдив към Бяла, Област Варна?
Да, има директен влак между Пловдив и Бяла, Област Варна.
Какви са емисиите на CO2 за Пловдив до Бяла, Област Варна от влак?
Пътуването на влак от Пловдив до Бяла, Област Варна създава 18.88kg CO2 емисии.

Отидете локално от Пловдив

Уикенд бягства от Пловдив

Международни маршрути от Пловдив и близките райони

Други дестинации от Пловдив

Основни маршрути до Бяла, Област Варна

Други популярни маршрути