Намерете влак от Горна Малина до София

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 2 лв.
Продължителност на пътуването 1 ч. 10 мин.
Връзки на ден 12
Първо заминаване: 05:46
Последно отпътуване: 20:18
Разстояние 31km

Virail намира за вас най-добрите оферти за влак от Горна Малина до София

Virail притежава вълшебния трик, с който да намери вашите евтини билети за влак до София. Трябва само да въведете вашите дати за пътуване и да зададете филтрите за отпътуване и цена според предпочитанията си. След като изберете най-добрите опции за пътуване за вашия влак от Горна Малина до София, virail ще ви пренасочи автоматично към уебсайта на доставчика за покупката.

Кои железопътни компании предлагат връзки с влак от Горна Малина до София?

За да стигнете до София с влак, можете да разчитате на Bdz, само като пример сред всички наши партньори.

Коя е най-евтината цена за билети за влак до София?

Ако имате възможност да резервирате предварително, вероятно ще намерите евтини билети за влак от Горна Малина до София за 1,35 лв.. В случай, че не можете да планирате предварително, билети за влак до София струват средно 2,03 лв..

,

Влакове от Горна Малина до София


Понякога е възможно да получите по-евтини решения, като разгледате ограничените оферти или програмите за лоялност, предоставени на уебсайтовете на компаниите.

За къси разстояния като тези между Горна Малина и София, автобусите и споделеното пътуване са добри алтернативи на влака, благодарение на ниската си цена. Освен това автобусите имат предимството, че стигат до най-малките градове, в които няма жп гара.

От кои станции пътуват влаковете до София?

Влаковете до София ще заминат от ГОРНА МАЛИНА и ще пристигнат на СОФИЯ or СОФИЯ СЕВЕР.

Колко връзки дневно има до София от Горна Малина с влак?

11 връзки са налични всеки ден за пътуване от Горна Малина до София с влак. Моля, имайте предвид, че има 0 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 10 маршрута, които са директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. И все пак, да обмислите избора на билет за директна линия изглежда е най-добрият вариант, ако вашият приоритет е да останете в един влак за цялото пътуване.

Колко време ви трябва, за да стигнете до София с влак?

Необходими са средно 56 minutes да стигнете до София с влак, но ще ви отнеме 48 minutes с най-бързите влакове. Първият е наличен в 05:08, докато последният тръгва от Горна Малина в 20:08.