Намерете влак от Горна Оряховица до Хасково

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 8,05 лв.
Продължителност на пътуването 8 ч. 52 мин.
връзки на ден 1
Първо заминаване 07:30
Последно отпътуване 08:30
разстояние 133 km

Най-добрите оферти за вашия влак от Горна Оряховица до Хасково на virail

Virail притежава вълшебния трик, с който да намери вашите евтини билети за влак до Хасково. Трябва само да въведете вашите дати за пътуване и да зададете филтрите за отпътуване и цена според предпочитанията си. След като изберете най-добрите опции за пътуване за вашия влак от Горна Оряховица до Хасково, virail ще ви пренасочи автоматично към уебсайта на доставчика за покупката.

Коя е най-евтината цена за билети за влак до Хасково?

Билетите за влак от Горна Оряховица до Хасково струват средно 8,12 лв., но ако можете да резервирате предварително или да изберете по-малко популярни дати и часове, можете да намерите евтини билети за влак от 8,05 лв..

Кои фирми ви отвеждат от Горна Оряховица до Хасково с влак?

Обичате ли да пътувате с влак до Хасково от Горна Оряховица? Възможно е, но има една ежедневна връзка между тези два града. В резултат, моля обърнете специално внимание, когато избирате вашата оферта.

Virail намира оферти от много железопътни компании в Европа и по света. Например, той ви показва възможните връзки с влак от Горна Оряховица до Хасково, предлагани от Bdz.

Влакове от Горна Оряховица до Хасково

За кога са насрочени първите и последните влакове от Горна Оряховица до Хасково

Докато първият влак до Хасково тръгва в 07:30, последният е насрочен за 08:30. Средната продължителност на пътуването е 8 ч. 52 мин., но най-бързите влакове могат да ви отведат до Хасково за 7 ч. 22 мин..

На кои станции можете да хванете влака до Хасково и къде ще пристигнете?

Влаковете до Хасково могат да заминат от ГОРНА ОРЯХОВИЦА и да пристигнат на ХАСКОВО.

Ако има промени във вашия маршрут, уверете се, че винаги имате достатъчно време за преход от едната платформа на другата и никога не забравяйте възможността за забавяне, поради което може да пропуснете втория влак.

За къси разстояния като тези между Горна Оряховица и Хасково, автобусите и споделеното пътуване са добри алтернативи на влака, благодарение на ниската си цена. Освен това автобусите имат предимството, че стигат до най-малките градове, в които няма жп гара.

Колко влакови връзки съществуват дневно, за да отидете от Горна Оряховица до Хасково?

Ако желаете да отидете в Хасково от Горна Оряховица с влак, 1 ежедневни връзки са налични. Моля, cобърнете внимание, че маршрута са преки линии, докато 1 маршрута включват една или повече смени. Така, ако не искате да сменяте влаковете, силно се препоръчва да изберете оферта с директен маршрут. Въпреки това, изборът на билет с непряка линия може да бъде по-ефективен, ако искате да стигнете до Хасково в последната минута, особено ако има твърде малко връзки, въпреки че пътуването е по-дълго.

Ако трябва да пътувате до Хасково от Горна Оряховица, моля имайте предвид, че има 1 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че абсолютно всички тези връзки имат една или повече смени. Затова няма да останете в един влак за цялото пътуване.