Намерете влак от Горна Оряховица до Хасково

Нашите партньори Най-добрият начин да намерите и сравните билети за влакове, автобуси, споделени пътувания и самолети. Ние работим с повече от 100 партньора, за да ви предложим най-добрите цени на пазара.
references references references references references references references references references references

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Влак

Днес

откривам
С Влак

Утре

откривам
С Влак

2 Дни

откривам

Използвайте Virail, за да намерите най-добрия начин за пътуване от Горна Оряховица до Хасково

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от Горна Оряховица до Хасково. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Горна Оряховица да се Хасково с влак

разстояние 133 km
Заминаване Горна Оряховица
Пристигане Хасково
Превозвачи Bdz

Обобщение на маршрута от Влак

Връзки
-
Превозвачи
1
Минимална цена
-
Максимална цена
-

Горна Оряховица - Хасково

Месечно

Най -добрите цени за месеца

Колко време отнема да се стигне от Горна Оряховица до Хасково с влак?

Средното време за пътуване е . Това показва колко време отнема преминаването на 134 km от Горна Оряховица до Хасково. Когато планирате пътуването си, не забравяйте, че са възможни забавяния. Някои непланирани събития могат да доведат до това, пътуването ви от Горна Оряховица до Хасково да отнеме повече от .

По кое време на деня мога да пътувам от Горна Оряховица до Хасково?

Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от Горна Оряховица до Хасково, който обикновено тръгва в . Последното планирано заминаване през нощта обикновено е в . Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината.

Кои спирки се използват при пътуване от Горна Оряховица до Хасково?

Има различни опции за избор, когато пътувате между Горна Оряховица и Хасково. Можете да започнете пътуването си в Горна Оряховица на спирки като ГОРНА ОРЯХОВИЦА. Те се свързват със спирки, включително ХАСКОВО в Хасково. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от Горна Оряховица до Хасково.

Колко пъти на ден има пътувания от Горна Оряховица до Хасково?

За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Горна Оряховица до Хасково. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Logo
authentication

Влезте или създайте акаунт

Влезте във Virail, за да получите ексклузивни оферти за пътуване