Намерете влак от Горна Оряховица до Хасково

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Хасково

Детайли за пътуването

Най-добра цена 8,05лв.
Продължителност на пътуването 7 ч. 22 мин.
Връзки на ден 2
Първо заминаване: 08:53
Последно отпътуване: 20:06
Разстояние 133km

С virail са най-евтините билети за влак от Горна Оряховица до Хасково

С virail за миг можете да сравните цените на влаковете от Горна Оряховица до Хасково. Това, което трябва да направите, е да изберете датата, на която планирате да заминете и, ако искате, да сортирате и филтрирате резултатите по цена и време. За да резервирате перфектното си пътуване, virail ще ви пренасочи директно към уебсайта на доставчика за изключително безопасна покупка.

Кои железопътни компании предлагат връзки с влак от Горна Оряховица до Хасково?

Сред всички наши партньори ще намерите и Bdz, осигуряващ влаковите връзки между Горна Оряховица и Хасково.

Колко струват билетите за влак от Горна Оряховица до Хасково?

Предварителната резервация наистина ви позволява да спестите пари: всъщност можете да получите евтини билети за влак от Горна Оряховица до Хасково също само за 8,05 лв., докато средната цена е 9,93 лв..

Влакове от Горна Оряховица до Хасково


Ако има промени във вашия маршрут, уверете се, че винаги имате достатъчно време за преход от едната платформа на другата и никога не забравяйте възможността за забавяне, поради което може да пропуснете втория влак.

За къси разстояния като тези между Горна Оряховица и Хасково, автобусите и споделеното пътуване са добри алтернативи на влака, благодарение на ниската си цена. Освен това автобусите имат предимството, че стигат до най-малките градове, в които няма жп гара.

От кои станции пътуват влаковете до Хасково?

Можете да хванете влака до Хасково на ГОРНА ОРЯХОВИЦА, който пристига на ХАСКОВО.

Колко влакови връзки има от Горна Оряховица до Хасково всеки ден?

Ако трябва да пътувате до Хасково от Горна Оряховица, моля имайте предвид, че има 1 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 1 маршрута с поне една смяна, спрямо 0 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

Колко време отнема от Горна Оряховица до Хасково и кога тръгват влаковете?

Докато първият влак до Хасково тръгва в 08:07, последният е насрочен за 20:07. Средната продължителност на пътуването е 8 hours and 18 minutes, но най-бързите влакове могат да ви отведат до Хасково за 7 hours and 10 minutes.