Влак Валашске Мезиржичи - Прага цени от 20,35 лв.

Започва от
20,35 лв.

Валашске Мезиржичи до Прага с влак

Пътуването от Валашске Мезиржичи до Прага от влак е 264,24 km и отнема 4 ч 54 мин. Има 20 връзки на ден, с първото заминаване на 02:14 ч. и последното на 19:10 ч.. Възможно е да пътувате от Валашске Мезиржичи до Прага от влак само за 20,35 лв. или за 65,36 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 20,35 лв..

Най-ниската цена20,35 лв.
Продължителност на пътуването4 ч 54 мин
Връзка на ден20
Най-ниската цена20,35 лв.
Най-висока цена65,36 лв.
Първо заминаване02:14 ч.
Последно заминаване19:10 ч.
Разстояние264,24 km
ЗаминаванеВалашске Мезиржичи
ПристиганеПрага
ПревозвачиRegioJet

Използвайте Virail, за да намерите най-добрия начин за пътуване от Валашске Мезиржичи до Прага

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от Валашске Мезиржичи до Прага? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Как мога да намеря най-евтините билети за влак, за да стигна от Валашске Мезиржичи до Прага?

Най-евтините билети за влак от Валашске Мезиржичи до Прага струват 20,35 лв.. Средно можете да очаквате да похарчите около 33,60 лв. за билета си за влак. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако датите ви на пътуване са гъвкави, може да успеете да намерите по-евтини билети за влак, тъй като цените може да варират малко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Валашске Мезиржичи до Прага.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Валашске Мезиржичи до Прага. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените ще варират, когато пътувате от Валашске Мезиржичи до Прага. Средно обаче ще платите около 33,60 лв. за билет за влак. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини билети за влак в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети за влак.

Колко време отнема пътуването от Валашске Мезиржичи до Прага с влак?

Средното време за пътуване е 4 ч 54 мин. Това показва колко време отнема преминаването на 264,24 km от Валашске Мезиржичи до Прага. Когато планирате пътуването си, не забравяйте, че са възможни забавяния. Някои непланирани събития могат да доведат до това, пътуването ви от Валашске Мезиржичи до Прага да отнеме повече от 4 ч 54 мин. За да стигнете по-бързо от Валашске Мезиржичи до Прага, обмислете търсенето на експресна услуга, която има по-малко спирки по пътя. И обратно, маршрутът с връзки може при някои обстоятелства да бъде по-бърз от директното пътуване. Най-бързите маршрути между Валашске Мезиржичи и Прага ще завършат пътуването в 3 ч 33 мин. Средно ще ви отнеме около 4 ч 54 мин, за да пътувате 264,24 km между Валашске Мезиржичи и Прага.

Кои спирки се използват при пътуване от Валашске Мезиржичи до Прага?

Можете да тръгнете от Валашске Мезиржичи на спирки като . В края на пътуването ще можете да пристигнете в Прага на следните спирки: . Някои от тези спирки могат да се обслужват само от определени транспортни компании. Поради това може да няма пряка връзка между всички спирки в Валашске Мезиржичи и Прага. Планирайте пътуването си внимателно, тъй като може да се наложи да направите друга връзка преди заминаването или след пристигането.

Колко пътувания от Валашске Мезиржичи до Прага има всеки ден?

Ще можете да пътувате от Валашске Мезиржичи до Прага, като използвате компании като . В комбинация тези доставчици предлагат средно 20 пътувания всеки ден. Тази средна цифра може да не отразява непременно избраните от вас дати на пътуване. В определени дни от седмицата може да има повече или по-малко пътувания. В най-натоварените часове ще има до заминаващи за един ден. Можете да изберете да пътувате от Валашске Мезиржичи до Прага, използвайки както директни, така и непреки маршрути. Тези опции ще ви помогнат да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет, вашия времеви интервал и обстоятелствата на вашето пътуване. Средно има 10 директни връзки от Валашске Мезиржичи до Прага всеки ден. Непряките връзки добавят повече възможности, като ви осигуряват допълнителна гъвкавост при пътуване. Средно на ден ще намерите 10 пътувания с поне една смяна. Тези цифри могат да варират в определени периоди от годината и някои маршрути може да не се изпълняват всеки ден от седмицата. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Валашске Мезиржичи до Прага. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание
Евтини билети за влак от Валашске Мезиржичи до Прага
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Валашске Мезиржичи до Прага.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Валашске Мезиржичи до Прага, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Валашске Мезиржичи до Прага.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Валашске Мезиржичи до Прага

Най-евтините билети за влак Валашске Мезиржичи - Прага могат да бъдат намерени само за 13,07 лв., ако имате късмет, или средно за 19,83 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 22,44 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Прага с влак

Когато пътувате до Прага с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда RegioJet от Валашске Мезиржичи до Прага
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Валашске Мезиржичи до Прага от train.
съоръжения RegioJet
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Валашске Мезиржичи до Прага Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
18.5kg
Автобус
19.82kg
Полет
52.85kg
Кола
42.28kg
Какви са емисиите на CO2 за Валашске Мезиржичи до Прага с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Валашске Мезиржичи и Прага са 18.5kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Валашске Мезиржичи и Прага? Като вземете влака между Валашске Мезиржичи и Прага, ще спестите 34.35kg CO2 емисии спрямо полет, 1.32kg спрямо автобус и 23.78kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Валашске Мезиржичи до Прага?
Билет влак от Валашске Мезиржичи до Прага е 33,60 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 20,35 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Валашске Мезиржичи до Прага?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Валашске Мезиржичи до Прага е 20,35 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Валашске Мезиржичи и Прага от влак?
Валашске Мезиржичи до Прага е 264,24 km.
Колко време трае влак между Валашске Мезиржичи и Прага?
Валашске Мезиржичи до Прага е средно 4 ч 54 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 3 ч 33 мин.
Колко влак на ден преминават от Валашске Мезиржичи до Прага?
Валашске Мезиржичи до Прага има средно 20 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Валашске Мезиржичи до Прага?
Най-ранният влак от Валашске Мезиржичи до Прага тръгва на 02:14 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Валашске Мезиржичи до Прага?
Последният влак от Валашске Мезиржичи до Прага тръгва на 19:10 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Валашске Мезиржичи до Прага?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 20,35 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от Валашске Мезиржичи до Прага?
Има 2 станция(и), от която можете да се отклоните от Валашске Мезиржичи, за да отидете до Прага. Можете да преминете от Brňov nádraží and Valašské Meziříčí nádraží и можете да стигнете до Praha Namesti Republiky , Praha-Vysočany nádraží, Praha ÚAN Florenc, Praha Zličín, Praha Cerny Most , Praha Libeň, Praha Nádraží Holešovice, Praha Hlavní Nádraží and Praha Letiště BUS.
Колко директни връзки преминават от Валашске Мезиржичи до Прага?
Има средно 10 от Валашске Мезиржичи до Прага.
Кое е най-бързото време за пътуване между Валашске Мезиржичи до Прага от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Валашске Мезиржичи и Прага е 3 ч 33 мин.
Има ли директен влак от Валашске Мезиржичи към Прага?
Да, има директен влак между Валашске Мезиржичи и Прага.
Какви са емисиите на CO2 за Валашске Мезиржичи до Прага от влак?
Пътуването на влак от Валашске Мезиржичи до Прага създава 18.5kg CO2 емисии.

Популярни маршрути

Международни маршрути от Валашске Мезиржичи и близките райони

Основни маршрути до Прага

Други популярни маршрути