Намерете влак от Бургас до Павел Баня

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Павел Баня

Детайли за пътуването

Най-добра цена 9,23лв.
Продължителност на пътуването 4 ч. 1 мин.
Връзки на ден 8
Първо заминаване: 05:20
Последно отпътуване: 15:30
Разстояние 186km

С virail са най-евтините билети за влак от Бургас до Павел Баня

Virail притежава вълшебния трик, с който да намери вашите евтини билети за влак до Павел Баня. Трябва само да въведете вашите дати за пътуване и да зададете филтрите за отпътуване и цена според предпочитанията си. След като изберете най-добрите опции за пътуване за вашия влак от Бургас до Павел Баня, virail ще ви пренасочи автоматично към уебсайта на доставчика за покупката.

Кои фирми ви отвеждат от Бургас до Павел Баня с влак?

Virail си сътрудничи с повече от 200 партньора в Европа и по света, сред които и Bdz, обслужващ влаковия маршрут Бургас - Павел Баня.

Колко струват билетите за влак от Бургас до Павел Баня?

Чрез предварителна резервация можете да намерите евтини билети за влак от Бургас до Павел Баня от 5,25 лв.. Въпреки това билети за влак за този маршрут струват средно около 6,63 лв..

Влакове от Бургас до Павел Баня


Когато става дума за къси разстояния, автобусът и споделеното пътуване представляват добра алтернатива на пътуването с влак, особено ако пътувате с ограничен бюджет.

Кои станции обслужват железопътната линия Бургас - Павел Баня?

Влаковете до Павел Баня ще заминат от БУРГАС or БУРГАС-РАЗПРЕДЕЛИТЕЛНА и ще пристигнат на ПАВЕЛ БАНЯ.

Пътуване с влак до Павел Баня от Бургас: колко връзки дневно има?

8 връзки са налични всеки ден за пътуване от Бургас до Павел Баня с влак. Моля, имайте предвид, че има 4 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 4 маршрута, които са директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. И все пак, да обмислите избора на билет за директна линия изглежда е най-добрият вариант, ако вашият приоритет е да останете в един влак за цялото пътуване.

Кога заминават влаковете до Павел Баня и колко време е пътуването?

Първият влак до Павел Баня тръгва в 05:01, докато последният в 15:01. Пътуването продължава средно 4 hours and 3 minutes, но с най-бързите връзки ще бъдете в Павел Баня за 3 hours and 9 minutes.