Влак Вакарел - Ихтиман цени от 1,00 лв.

Започва от
1,00 лв.

Вакарел до Ихтиман с влак

Пътуването от Вакарел до Ихтиман от влак е 84,77 km и отнема 0 ч 17 мин. Има 13 връзки на ден, с първото заминаване на 00:09 ч. и последното на 23:23 ч.. Възможно е да пътувате от Вакарел до Ихтиман от влак само за 1,00 лв. или за 1,19 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 1,00 лв..

Най-ниската цена1,00 лв.
Продължителност на пътуването0 ч 17 мин
Връзка на ден13
Най-ниската цена1,00 лв.
Най-висока цена1,19 лв.
Първо заминаване00:09 ч.
Последно заминаване23:23 ч.
Разстояние84,77 km
ЗаминаванеВакарел
ПристиганеИхтиман
ПревозвачиBDZ

Пътуване от Вакарел до Ихтиман с Virail

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Вакарел до Ихтиман. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Колко ще платя за билети за влак от Вакарел до Ихтиман?

Когато пътувате от Вакарел до Ихтиман, можете да очаквате да платите средно около 1,12 лв.. Може да успеете да намерите цени до 1,00 лв., но всичко зависи от това как пътувате. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините билети за влак направете резервацията си доста преди пътуването. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на билетите за влак често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините билети за влак не могат да бъдат сменени или парите за тях да бъдат възстановени. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Вакарел до Ихтиман. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Когато пътувате от Вакарел до Ихтиман, можете да очаквате да платите средно около 1,12 лв.. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините билети за влак направете резервацията си доста преди пътуването. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на билетите за влак често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините билети за влак не могат да бъдат сменени или парите за тях да бъдат възстановени. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.

Колко време отнема пътуването от Вакарел до Ихтиман с влак?

Разстоянието между Вакарел и Ихтиман е приблизително 84,77 km. Като цяло ще ви отнеме около 0 ч 17 мин, за да завършите пътуването между двата града. Важно е обаче да запомните, че времето за пътуване може да варира в зависимост от редица фактори, включително сезонни метеорологични условия, местни събития или отклонения. Имайте това предвид, ако възнамерявате да правите по-късна връзка и винаги планирайте съобразно с това. Пътуването от Вакарел до Ихтиман обхваща разстояние от 84,77 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 0 ч 17 мин. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 0 ч 16 мин. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от Вакарел до Ихтиман по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

Кои спирки мога да използвам, когато пътувам от Вакарел до Ихтиман с влак?

В Вакарел спирките за заминаване включват . Когато пристигнете в Ихтиман, може да успеете да слезете на спирки като . Не забравяйте обаче, че точните спирки, обслужвани по всеки маршрут, могат да варират. Различните компании могат да тръгват и пристигат на различни спирки. Освен това, ако пътувате с експресна услуга, броят на спирките може да бъде ограничен и точните спирки, обслужвани по определен маршрут, могат да варират в различни часове от деня или деня от седмицата. Проверете предварително, за да сте сигурни, че тръгвате и пристигате на спирка, която е удобна за вашето пътуване.

Колко ежедневни пътувания има от Вакарел до Ихтиман?

Ще можете да пътувате от Вакарел до Ихтиман, като използвате компании като . В комбинация тези доставчици предлагат средно 13 пътувания всеки ден. Тази средна цифра може да не отразява непременно избраните от вас дати на пътуване. В определени дни от седмицата може да има повече или по-малко пътувания. В най-натоварените часове ще има до заминаващи за един ден. Можете да изберете да пътувате от Вакарел до Ихтиман, използвайки както директни, така и непреки маршрути. Тези опции ще ви помогнат да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет, вашия времеви интервал и обстоятелствата на вашето пътуване. Средно има 13 директни връзки от Вакарел до Ихтиман всеки ден. Непряките връзки добавят повече възможности, като ви осигуряват допълнителна гъвкавост при пътуване. Средно на ден ще намерите 0 пътувания с поне една смяна. Тези цифри могат да варират в определени периоди от годината и някои маршрути може да не се изпълняват всеки ден от седмицата. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Вакарел до Ихтиман. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание
Евтини билети за влак от Вакарел до Ихтиман
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Вакарел до Ихтиман.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Вакарел до Ихтиман, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Вакарел до Ихтиман.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Вакарел до Ихтиман

Най-евтините билети за влак Вакарел - Ихтиман могат да бъдат намерени само за 1,00 лв., ако имате късмет, или средно за 1,24 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 1,86 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Ихтиман с влак

Когато пътувате до Ихтиман с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Вакарел до Ихтиман
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Вакарел до Ихтиман от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Вакарел до Ихтиман Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
5.93kg
Автобус
6.36kg
Полет
16.95kg
Кола
13.56kg
Какви са емисиите на CO2 за Вакарел до Ихтиман с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Вакарел и Ихтиман са 5.93kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Вакарел и Ихтиман? Като вземете влака между Вакарел и Ихтиман, ще спестите 11.02kg CO2 емисии спрямо полет, 0.43kg спрямо автобус и 7.63kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Вакарел до Ихтиман?
Билет влак от Вакарел до Ихтиман е 1,12 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 1,00 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Вакарел до Ихтиман?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Вакарел до Ихтиман е 1,00 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Вакарел и Ихтиман от влак?
Вакарел до Ихтиман е 84,77 km.
Колко време трае влак между Вакарел и Ихтиман?
Вакарел до Ихтиман е средно 0 ч 17 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 0 ч 16 мин.
Колко влак на ден преминават от Вакарел до Ихтиман?
Вакарел до Ихтиман има средно 13 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Вакарел до Ихтиман?
Най-ранният влак от Вакарел до Ихтиман тръгва на 00:09 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Вакарел до Ихтиман?
Последният влак от Вакарел до Ихтиман тръгва на 23:23 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Вакарел до Ихтиман?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 1,00 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Вакарел до Ихтиман?
Има средно 13 от Вакарел до Ихтиман.
Кое е най-бързото време за пътуване между Вакарел до Ихтиман от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Вакарел и Ихтиман е 0 ч 16 мин.
Има ли директен влак от Вакарел към Ихтиман?
Да, има директен влак между Вакарел и Ихтиман.
Какви са емисиите на CO2 за Вакарел до Ихтиман от влак?
Пътуването на влак от Вакарел до Ихтиман създава 5.93kg CO2 емисии.

Отидете локално от Вакарел

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Вакарел

Международни маршрути от Вакарел и близките райони

Други дестинации от Вакарел

Основни маршрути до Ихтиман

Свързани маршрути

Други популярни маршрути